Lacetti klub fórum
2024. December 12. - 11:25:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 127   Le

Szerző Téma: Törzsasztal  (Megtekintve 346355 alkalommal)
peti74
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1815 Dátum: 2008. Február 23. - 09:26:04 »

Szerintetek ez mennyire megbízható és hatékony? He

http://www.autoalkusz.hu/main/index.php
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1816 Dátum: 2008. Február 23. - 09:40:01 »

Én azt nem értem, hogy ezeknek mit tanítanak. Úgy tudom Trianon miatt került annyi magyar terület más országokba és nem a magyar nép kéretőzött be a szlávokhoz, vagy tévednék? Az meg más kérdés, hogy nem egy kocsmában kéne forgatni a fogatlanok között, hanem egy-két tanult ember véleményére inkább lennék kiváncsi. Akkor itthon irtanunk kéne a cigókat, mert a saját nyelvükön kukorékolnak? Ugyanmár! Mindig mindenki a magyar szapulta. Ami a legmegdöbbentőbb volt számomra, hogy az oroszok többsége azt sem tudja, hogy mi az a MAGYARORSZÁG (VENGRIA)! Ennyire jelentéktelen lett volna az elnyomásunk? Mert az biztos, hogy nem kevés értéket loptak ki az országunkból, hála a miniszterelnök apósának, aki a piaci érték 5%-át kapta zsebbe, mint ami a tőzsdén ért volna és akkor nem itt tartanánk, hogy a románok megelőznek minket GDP-ben.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #1817 Dátum: 2008. Február 23. - 09:45:47 »

Szerintetek ez mennyire megbízható és hatékony? He

Szerintem mivel haszonra dolgoznak ők is, a saját alku hatékonyabb.
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1818 Dátum: 2008. Február 23. - 13:47:58 »

Na mit gondoltok, mit csináltam ma délelőtt? 10 °C, napsütés, a lacsi meg kívül belül hetek óta retkes volt. Úgysem találjátok ki!  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #1819 Dátum: 2008. Február 23. - 14:01:00 »

Ma láttam egy WTCC matricás sedan Lacsit a Liegl & Dachser pilisvörösvári parkolójában. Nagy szárny van a hátulján. Tudja valaki, kié ez a járgány?
Szaladgál belőle több is, az egyik Csulkó Cartárs tulajdona.

Ha jól rémlik, neki a 6-os rajtszám virított a gépén.
Sajna megsértődött, és nem fórumozik.
Naplózva
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1820 Dátum: 2008. Február 23. - 17:01:57 »

Na mit gondoltok, mit csináltam ma délelőtt? 10 °C, napsütés, a lacsi meg kívül belül hetek óta retkes volt. Úgysem találjátok ki!  Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Szerintem kicserélted a gyertyákat!
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1821 Dátum: 2008. Február 23. - 17:05:37 »

De akinek nincs tehetsége a saját alkuhoz? Én elhoztam úgy, ahogy volt! Örültem, hogy megkaptam! Aztán most mérgelődöm a pofátlanságuk miatt!
...első saját verda.
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1822 Dátum: 2008. Február 23. - 17:53:39 »

Nem, de jó, hogy említed! Ez is lehet oka a magasabb fogyasztásnak, gondoltam rá, hogy megteszem. Valahol olvastam, hogy jobb lett tőle az autó. Milyen gyertya kell a lacsiba? (Nincs kedvem kimenni a könyvéért)
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1823 Dátum: 2008. Február 23. - 18:08:31 »

Nem, de jó, hogy említed! Ez is lehet oka a magasabb fogyasztásnak, gondoltam rá, hogy megteszem. Valahol olvastam, hogy jobb lett tőle az autó. Milyen gyertya kell a lacsiba? (Nincs kedvem kimenni a könyvéért)

Menj ki érte! Nem tudom!
Nehogymákomolyanveddagyertyacserétvazze!!! Vigyorog
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1824 Dátum: 2008. Február 23. - 18:11:00 »

Pl. ilyen:   Kacsint

http://www.beco.hu/cgi-bin/brisk?s=9&v=DOR15LGS&t=11
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1825 Dátum: 2008. Február 23. - 18:15:51 »

De akinek nincs tehetsége a saját alkuhoz? Én elhoztam úgy, ahogy volt! Örültem, hogy megkaptam! Aztán most mérgelődöm a pofátlanságuk miatt!
...első saját verda.
Ha megengedsz egy jótanácsot:
Minden kereskedő el akar adni! Értékesítési hálózatot, kereskedőket megtalálod a neten. Pár sorban leírod, mit szeretnél (típus, felszereltség, extrák, stb), elküldöd azoknak, akik szóba jöhetnek mondjuk a távolság vagy egyéb szempont miatt. Aki nem válaszol, eleve kiesett. Marad mondjuk 5. Ezekből megnézed a két legjobb ajánlatot, de ne csak az ár legyen a döntő, hanem azt is nézd, hogy lehet probléma is a kocsival, tehát milyen a szervíz, stb. Ezek után már csak ingázni kell a kettő között akár telefonban, akár személyesen. Mutatni konkrétumot nem szabad, viszont kicsit füllenteni igen, hogy a másikban  pl. 30000-rel olcsóbban adnák. Nemegyszer mínuszban adják el a kocsit bízva abban, hogy a szervizeken úgyis behozzák! Amúgy sem kell sajnálni a kereskedőt, hisz a banktól pl 100-150 eFt jön neki, ha hitelre adja el a verdát. Már mondtam ezt is -és nem akarom, hogy ugyanúgy megszóljanak érte, mint azért, amikor írtam, hogy szervízben dolgoztam-, hogy nekm még flottakedvezmény is volt a kocsin, mert kerek perec megmondtam, hogy a másikban ennyiért odaadják. Addig számolgatott a kereskedő, amíg le nem tudta húzni az árat ennyire. Persze azt nem mondtam neki, hogy ott egy-két dolog nem volt benne az alkuban. Kegyes hazugság, de ha nem vagy szemtelen kicsit, akkor ugyanazért többet kell fizetni, pláne hogy a szervizeknél ugyanúgy lehúznak ha nem vigyázol, mintha máshol vennéd a kocsit, vagy éppen a sárga földig lealkudtad. Szóval nálam is az döntött, hogy a másik ajánlat (Sántics Nagyatád) 60 km-re volt. Kiszámoltam, hogy minimum 3 alkalommal el kell oda menni, mire elhozhatoma kocsit, így ha egy ötvenessel drágább lett volna itt, nem engedték volna le annyira, amennyire leengedték, akkor is itt vettem volna.
Az autóalkusz cégenknek a kereskedő tejel, nem mindig a drágább ajánlatot akarják elnyomni, de nekik nem érdekük, hogy neked pl 50000 Ft-tal olcsóbb ajánlatot adhassanak valahol, hisz mindenképpen veszel. Ha meg már felvetted a kapcsolatot velük, akkor várhatóan náluk fogadsz el ajánlatot. Akkor meg megéri nekik az a kis kockázat nem? Szerintem akkor jársz jól, ha szánsz rá kis időt és energiát. (Jelent valamit ha azt mondom, hogy 2006 nyarán klíma akcióban volt a lacsi amikor én vettem 3,34 mill-ért, de én kértem rá spoilert, alufelniket, vonóhorgot, metálfényt, + még az üzembehelyezés, ami közel 80 eFt volt és mindezt kereken 3 millára lealkudtam? Ennyiért az astra-g fapadost nem adták oda akcióban akkor) Ha meg nem akciós egy autó, akkor a listaárban jópár százezer benne van tartaléknak, amit a kereskedő saját hatáskörben elengedhet alkunál.  
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1826 Dátum: 2008. Február 23. - 18:22:50 »

Pl. ilyen:   Kacsint

http://www.beco.hu/cgi-bin/brisk?s=9&v=DOR15LGS&t=11

Jajj...nem vagyok híve ezeknek a sokpólusú gyertyáknak.

Na ilyen van benne asszem..legalábbis típusra: BKR6E-11
http://www.carshopinc.com/popup_image.php/pID/40838?osCsid=94351289af09327e991eb312ad9be464
http://ngk.carshopinc.com/product_info.php/products_id/40838/BKR6E-11
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1827 Dátum: 2008. Február 23. - 18:33:43 »

Húúú, Cápa! Az előbbi tanácsaidért mennyit számolsz fel nekem?
Hasznos gondolatok, az Epica-nál biztos így fogok eljárni! Vigyorog
Nekem a múlt év októberi akcióban volt 3 019 000 Ft. Gondolhatod, hogy elolvadtam, mikor rég szemeztem vele.
Az már más téma, hogy 0 Ft-tal, aztán 4.7-et fizetnék ki rá, ha nem romlana kemény fizetőeszközünk!
Be is vagyok tojva! 4 részletre 16 rugóval többet fizettem, mint anno megírtuk. Persze még örüljek, mert valaki említette, egy hónapban fizetett ennyivel többet! De mi lesz évek múlva?He?
Mindegy! Inkább nem eszem, de Lacsi lesz!!!!!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 23. - 18:35:58 írta peti74 » Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1828 Dátum: 2008. Február 23. - 19:10:53 »

Húúú, Cápa! Az előbbi tanácsaidért mennyit számolsz fel nekem?
Hasznos gondolatok, az Epica-nál biztos így fogok eljárni! Vigyorog
Nekem a múlt év októberi akcióban volt 3 019 000 Ft. Gondolhatod, hogy elolvadtam, mikor rég szemeztem vele.
Az már más téma, hogy 0 Ft-tal, aztán 4.7-et fizetnék ki rá, ha nem romlana kemény fizetőeszközünk!
Be is vagyok tojva! 4 részletre 16 rugóval többet fizettem, mint anno megírtuk. Persze még örüljek, mert valaki említette, egy hónapban fizetett ennyivel többet! De mi lesz évek múlva?He?
Mindegy! Inkább nem eszem, de Lacsi lesz!!!!!
Szia!
Én most fejeztem be egy vásárlási akciót.Nagyon keményen kell alkudni.Nekem a régi autóm beszámításával, egy csomó plussz extra(fólia,váltózár,vonóhorog,üzembehelyezés,névreírás stb.)kb. 1.200.000 Ft. -ot sikerült lealkudni(2.0 D SW).Igaz sok időt kell beleölni , de azt hiszem megéri.Több új autót vettem már át, és eddig minden kereskedő csuklott a végén ha meghallotta a nevem.Elég vastag a bőr  pofámon.Érdemes a neten egy országos tendert kiírni.Az email sok mindent elbír.Kőkeményen a tudomásukra hozni, hogy nem ők az egyetlen pályázók.Esetleg ha szükséged van néhány jó tanácsra szívesen állok a rendelkezésegre.
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1829 Dátum: 2008. Február 23. - 19:16:25 »

Én most fejeztem be egy vásárlási akciót.Nagyon keményen kell alkudni.Nekem a régi autóm beszámításával, egy csomó plussz extra(fólia,váltózár,vonóhorog,üzembehelyezés,névreírás stb.)kb. 1.200.000 Ft. -ot sikerült lealkudni(2.0 D SW).Igaz sok időt kell beleölni , de azt hiszem megéri.Több új autót vettem már át, és eddig minden kereskedő csuklott a végén ha meghallotta a nevem.Elég vastag a bőr  pofámon.Érdemes a neten egy országos tendert kiírni.Az email sok mindent elbír.Kőkeményen a tudomásukra hozni, hogy nem ők az egyetlen pályázók.Esetleg ha szükséged van néhány jó tanácsra szívesen állok a rendelkezésegre.

Köszi! Asszem megjegyzem a neved!
Hoppá... hogy is hívnak? Most nem tom! Vigyorog
Na köszi, de szerintem mostanában nem lesz csere!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 127   Fel

Ugrás: