ladlac
|
|
« Hozzászólás #1800 Dátum: 2008. Február 22. - 08:49:31 » |
|
Hát nem sutyiban lett ezredes?!?! Hmmmm.....Pedig napok óta lestem, hogy el tudjam kapni a pillanatot! Grat ladlac! Ugye cartársak, hogy nem csak én tudok ennyit "pofázni" ? Köszi. Siess mert utolérlek... /hiszen néha csak pötyögök egy kicsit.../
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #1801 Dátum: 2008. Február 22. - 13:11:06 » |
|
Örültek
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1802 Dátum: 2008. Február 22. - 15:31:30 » |
|
Örültek Kik örültek? És minek is?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1803 Dátum: 2008. Február 22. - 15:34:21 » |
|
Ladlacnak nagy grat. az ezer végett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #1804 Dátum: 2008. Február 22. - 17:28:38 » |
|
Őrültek na
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1805 Dátum: 2008. Február 22. - 17:47:08 » |
|
Ladlacnak nagy grat. az ezer végett! Kössssz. Pedig néha visszafogom magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1806 Dátum: 2008. Február 22. - 19:34:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1807 Dátum: 2008. Február 22. - 19:52:02 » |
|
Amit hozzászólnék, nem lenne szalonképes, ezért kihagyom. Van ismerősöm Pozsony mellett, szlovákiai Magyar, tudok sokat efféle dolgokról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1808 Dátum: 2008. Február 22. - 21:08:07 » |
|
Szívesen kommentálnám, de 2 percig nem maradna itt... Felnyomta az adrenalint bennem, jobb lett volna meg sem néznem!!! A söpredék...
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1809 Dátum: 2008. Február 22. - 21:34:19 » |
|
Sötétek mindenhol vannak, nincs jelentősége. És tényleg nehéz bármit is mondani úgy, hogy az ne legyen politika . Vagy megfeleljen a szabályzatunknak. Ezért én is sajnálom, hogy megnéztem. Légyszi Cápa máskor valami kevésbé felkavarót, bár megértelek... elhiheted.
Mindenkinek jó hétvégét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1810 Dátum: 2008. Február 22. - 21:39:35 » |
|
Élek, csak hosszú napom volt. Holnap könnyebb lesz. Nem vesztem el, de a szomszédom ugyis pótolt...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1811 Dátum: 2008. Február 22. - 21:43:27 » |
|
Eléggé elszomorító a véleményük, de szélsőségesek mindenhol vannak. Mivel esztergomi vagyok, gyakran járunk át barátokkal Párkányba sörözni, bowlingozni és enni. Én ehhez hasonló még soha nem tapasztaltam. Az ottani boltok és éttermek már rég bezártak volna, ha mi magyarok nem járnánk oda rendszeresen vagy nem lenne a Suzuki gyár ahol nem kevés szlovák dolgozik (naponta kb 20-25 busz szállítja őket).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1812 Dátum: 2008. Február 22. - 22:14:52 » |
|
Eléggé elszomorító a véleményük, de szélsőségesek mindenhol vannak. Mivel esztergomi vagyok, gyakran járunk át barátokkal Párkányba sörözni, bowlingozni és enni. Én ehhez hasonló még soha nem tapasztaltam. Az ottani boltok és éttermek már rég bezártak volna, ha mi magyarok nem járnánk oda rendszeresen vagy nem lenne a Suzuki gyár ahol nem kevés szlovák dolgozik (naponta kb 20-25 busz szállítja őket). Nos én ezt komáromiként csak alátámasztani tudom. Nálunk ez ugyanúgy van, mint ahogy Te is írod. De azért néha letörik, megkarcolódik, kilyukasztódik valahogy mindig egy-egy odakint magára hagyott magyar verda tükre, festése, kereke. Ez a helyzet sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1813 Dátum: 2008. Február 22. - 22:21:41 » |
|
Ez az egész szomorú, de unintelligens embereket mindenhol lehet találni.A legszomorúbb viszont az, hogy a gyűlölködést nem az egyszerű emberek kezdték, hanem a politika ültette beléjük.Ha valamelyik érdekcsoportnak, politikai hatalomnak az lenne az érdeke akkor holnaptól imádnák a magyarokat, karöltve a feketékkel és a romákkal.Ez kizárólag érdek, pénz , hatalom függvénye.(szerintem)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #1814 Dátum: 2008. Február 23. - 07:17:13 » |
|
Csak az szomorú, hogy ezeknek van sajtó visszhangja őket kapja fel a média és ezáltal eggyre többen lesznek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|