Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1785 Dátum: 2008. Február 21. - 16:43:23 » |
|
Komis, sajnos nem...ma rákérdeztem telefonon, tényleg ennyiért írták a levelet...
Ez érdekes, mert akkor az enyém nagyon drága levél! Kamat: 28888Ft Árf.kül.: 1875Ft Értesítő: 21078Ft
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1786 Dátum: 2008. Február 21. - 18:25:13 » |
|
Miért ne mozogna? Az enyém is mozog. Na! Ott a róka! Nem mozog! Pedig itt igen:
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1787 Dátum: 2008. Február 21. - 20:26:47 » |
|
Janinál is csak a gép mozog, ő mereven nézi csak! Nálad lehet, hogy a farönk esetleg közben kihajthat? Most kérlek ne adj véleményt rólam! Köszike! Ja, és nézd meg az én autóm is áll, pedig, hogy tud menni!!! Tudom- menjek aludni, már félrebeszélek, de legalábbis hülyeségeket, de jól esett! Holnap még gépészkedem, hétvégén meg a műszerrel megyek, alig várom, szeretek vezetni, ezért lettem buszvezető! Talán előbb- utóbb meg is tanulok, de ki tudja, lehet, hogy sohasem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 21. - 20:30:06 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1788 Dátum: 2008. Február 21. - 20:43:15 » |
|
Miért ne mozogna? Az enyém is mozog. Na! Ott a róka! Nem mozog! Pedig itt igen: Azért nem mozog mert amit be raktál avatarnak az nem GIF hanem PNG.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1789 Dátum: 2008. Február 21. - 20:48:42 » |
|
Eltünt az egyetlen női tagunk Noracz! Reméljük nem örökre! Luzso kedves felesége is beléphetne, ugyis ő használja a gyönyörű fekete SW-t! Nemsokára NŐNAP, szabad a belépés, sőt kérünk is kedves lányok- asszonyok, gyertek közénk, mert azért nemcsak a fiúk előjoga autóbolondnak lenni, ti is szerethetitek a kocsikat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 21. - 20:50:53 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1790 Dátum: 2008. Február 21. - 20:53:03 » |
|
Azért nem mozog mert amit be raktál avatarnak az nem GIF hanem PNG.
HádehogynemGIF! Mérmondod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1791 Dátum: 2008. Február 21. - 20:58:02 » |
|
HádehogynemGIF! Mérmondod? Próbáld csak lementeni a képet és meglátod mi a kiterjesztése.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1792 Dátum: 2008. Február 21. - 21:14:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1793 Dátum: 2008. Február 21. - 21:16:31 » |
|
HádehogynemGIF! Mérmondod? Próbáld csak lementeni a képet és meglátod mi a kiterjesztése. Az lehet hogy átkonvertálja, de mikor felteszem, akkor még GIF!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1794 Dátum: 2008. Február 21. - 21:17:38 » |
|
Komis, sajnos nem...ma rákérdeztem telefonon, tényleg ennyiért írták a levelet...
Nézd át a banki szerződést, ha ott nincs ez lefedve,akkor mindenképp érdeklődj a bankfelügyeletnél jogos-e. Vigyázz nehogy mást is előszedjenek, mert vérszemet kaptak!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #1795 Dátum: 2008. Február 21. - 22:11:08 » |
|
kösz, már úgy járok amúgyis a PSZÁF-hoz, mintha ott dolgoznék...majd egy évig tartott, amig levettek a BAR listáról, ahova tévedésből kerültem, most meg a raiffeisentől próbálok visszaszerezni 780 EUR-t, egy olyan szolgáltatásért, ami szóba sem került...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1796 Dátum: 2008. Február 21. - 22:23:02 » |
|
Ma láttam egy WTCC matricás sedan Lacsit a Liegl & Dachser pilisvörösvári parkolójában. Nagy szárny van a hátulján. Tudja valaki, kié ez a járgány?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1797 Dátum: 2008. Február 22. - 07:17:17 » |
|
Ma láttam egy WTCC matricás sedan Lacsit a Liegl & Dachser pilisvörösvári parkolójában. Nagy szárny van a hátulján. Tudja valaki, kié ez a járgány?
Szaladgál belőle több is, az egyik Csulkó Cartárs tulajdona.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1798 Dátum: 2008. Február 22. - 07:34:21 » |
|
Ne feledjük, hogy újabb RÓKÁT kell üdvözülnünk, mert a jó nagy Petink is VÉN RÓKÁVÁ változott! Gratula neki is! Igaz ma- holnap elveszítünk ugyis egy Rókát, mert ezredes lesz! Előre is gratulálok LadLac szomszédnak, az új rangjához! Én még maradok egy kicsit ravaszdi...
Köszi a Grat-ot, siettem hogy jó helyet kapjak. Ennyi marhaságot nem is irtam. Valaki a nevemben irogat titokban... Azért remélem tiszteletbeli ezredes róka maradhatok...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1799 Dátum: 2008. Február 22. - 08:25:27 » |
|
Hát nem sutyiban lett ezredes?!?! Hmmmm.....Pedig napok óta lestem, hogy el tudjam kapni a pillanatot! Grat ladlac! Ugye cartársak, hogy nem csak én tudok ennyit "pofázni" ?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|