Lacetti klub fórum
2024. December 12. - 09:31:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 127   Le

Szerző Téma: Törzsasztal  (Megtekintve 346319 alkalommal)
peti74
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1710 Dátum: 2008. Február 12. - 16:00:53 »

Athee, Cápa! Szombaton megkapjátok a javítófestéket. Peti! A tiedet odaadjuk Cápának, hogy közelebb kerüljön Hozzád, majd legalább csináltok egy minitalit.

Köszi! Ha összefutunk addig! Ha nem, majd Kaposújlakon!
Kinek fizetek? Mennyit? Kűldjön Szlaszámot a teherviselő PŰben, vagy emilben!
 Mosolyog
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1711 Dátum: 2008. Február 12. - 16:04:43 »

Peti! 1500 HUF volt a kettő. Cápa majd odaadja a pénzt LadLacnak, Te meg a részed Cápának. Így a legegyszerűbb szerintem. P.Ü.-t iurtam...
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1712 Dátum: 2008. Február 12. - 17:23:55 »

Peti! 1500 HUF volt a kettő. Cápa majd odaadja a pénzt LadLacnak, Te meg a részed Cápának. Így a legegyszerűbb szerintem. P.Ü.-t iurtam...
Vettem a számlát, szombaton rendezzük! Köszönöm addig is a hitelt és az utánajárást! Vigyorog
Üdv!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1713 Dátum: 2008. Február 12. - 17:28:41 »

Vettem a számlát, szombaton rendezzük! Köszönöm addig is a hitelt és az utánajárást! Vigyorog
Üdv!
Nincs mit.  Vigyorog
Hisz ezért /is/ van a klub.  Kacsint
Mint az úttörő, ahol tud segííííít. 
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 13. - 15:08:32 írta ladlac » Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #1714 Dátum: 2008. Február 12. - 17:30:07 »

Grat az 1100 végett Feri ! Mosolyog
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1715 Dátum: 2008. Február 12. - 17:41:35 »

Azt a leborult! Köszi!  Vigyorog Ez kóros nálam, mert a minap még csak 1070 körül jártam...kínos kezd lenni... Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1716 Dátum: 2008. Február 12. - 18:14:49 »

Azt a leborult! Köszi!  Vigyorog Ez kóros nálam, mert a minap még csak 1070 körül jártam...kínos kezd lenni... Vigyorog
Dehogy... Siess, mert utolérlek lassan...  Kacsint
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1717 Dátum: 2008. Február 12. - 18:37:13 »

Üdv!

Köszönöm én is ladlacnak és Gidynek a beszerzést, Cápa, Neked a hitelezést!
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1718 Dátum: 2008. Február 12. - 19:33:10 »

Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy Petivel priviben lerendeztük a buta félreértést, és szent a béke! Másnak is ajánlom, ha probléma merül fel, hogy valaki valakit esetleg megbántott, beszólt, stb, akkor ne törjön ki a háború, kérdezzenek rá a dologra, hátha félreértésen alapul, és akkor minden rendben lehet, ha viszont rosszindulatú szándékos volt a sértés, beszólás, akkor még mindig meg szabad- csak minek- sértődni, legfeljebb nem lesznek túl kedvesek egymásnak, de a többi cartárssal maradhat a jó viszony, nem kell illegalitásba vonulni. A többség véleménye ugyis a fő, és meg is védi a megbántottat! Legyünk jó barátok!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #1719 Dátum: 2008. Február 12. - 20:14:30 »

szóval, hallgattam egy rádióműsort, hogy milyen hálásak lehetünk, hogy az önkormányzatok csókosai, mint útkezelői megbizottak értünk ruháznak be pár millát, hogy a frissen kitett 5 km-es táblánál lefotózhassanak, amint éppen 2.5 km.-el, 50% al túllépve a megengedettet, száz rongyot kaszálhassanak...
és volt pofájuk arról dumálni, hogy a hóhérok ellenállóak lesznek a mi megvesztegetési kísérleteinkkel szemben, meg zártláncú, meg 20 másodperccel a bűn elkövetése után már csörög is a kassza...csak arról volt kuss, hogy ha te meg én meg a kis jack betartja a korlátozást, akkor a profitorientált emberbarát hiénák mi a füttyből fognak megélni!? mert csak a mi biztonságunk érdekében, úgyszolván áldozatot hoznak...honnan tudod, épp szállsz ki, a fotón meg 100-al repesztesssz?!
és 5 perccel e műsor után, levillogott a kék-fehér skoda, hogy ne egyek banánt, mert májusban ez már nagyon drága lesz...nem a banán ára változik, hanem már nem fogják tolerálni az evést sem, mint a mobilt...
és megnyugtattak, hogy koncolás nem lesz, azon nincs haszon, majd fizetni kell, elmúlik a tolerancia...phüüü...
Naplózva
Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #1720 Dátum: 2008. Február 12. - 21:54:20 »

INKÁBB AZ UTAK JAVÍTÁSÁRA, KARBANTARTÁSÁRA FIGYELNÉNEK ENNYIRE, MINT A GYORSHAJTÁSRA SZERINTEM.
KÉSZ ŐRÜLET, HOGY AZ EGÉSZ ORSZÁG TÁBLÁKKAL VAN LEKORLÁTOZVA, MERT FISLENEK AZ UTAK.
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1721 Dátum: 2008. Február 13. - 02:07:36 »

INKÁBB AZ UTAK JAVÍTÁSÁRA, KARBANTARTÁSÁRA FIGYELNÉNEK ENNYIRE, MINT A GYORSHAJTÁSRA SZERINTEM.
KÉSZ ŐRÜLET, HOGY AZ EGÉSZ ORSZÁG TÁBLÁKKAL VAN LEKORLÁTOZVA, MERT FISLENEK AZ UTAK.

Nem hülyék ezek! Szerinted van ennél hatékonyabb sebességcsökkentő módszer?
Na ugye!
Naplózva

Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #1722 Dátum: 2008. Február 13. - 08:09:50 »

Nem hülyék ezek! Szerinted van ennél hatékonyabb sebességcsökkentő módszer?
Na ugye!
Hááát, ha így vesszük igazad van.
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1723 Dátum: 2008. Február 13. - 08:18:56 »

szóval, hallgattam egy rádióműsort, hogy milyen hálásak lehetünk, hogy az önkormányzatok csókosai, mint útkezelői megbizottak értünk ruháznak be pár millát, hogy a frissen kitett 5 km-es táblánál lefotózhassanak, amint éppen 2.5 km.-el, 50% al túllépve a megengedettet, száz rongyot kaszálhassanak...
és volt pofájuk arról dumálni, hogy a hóhérok ellenállóak lesznek a mi megvesztegetési kísérleteinkkel szemben, meg zártláncú, meg 20 másodperccel a bűn elkövetése után már csörög is a kassza...csak arról volt kuss, hogy ha te meg én meg a kis jack betartja a korlátozást, akkor a profitorientált emberbarát hiénák mi a füttyből fognak megélni!? mert csak a mi biztonságunk érdekében, úgyszolván áldozatot hoznak...honnan tudod, épp szállsz ki, a fotón meg 100-al repesztesssz?!
és 5 perccel e műsor után, levillogott a kék-fehér skoda, hogy ne egyek banánt, mert májusban ez már nagyon drága lesz...nem a banán ára változik, hanem már nem fogják tolerálni az evést sem, mint a mobilt...
és megnyugtattak, hogy koncolás nem lesz, azon nincs haszon, majd fizetni kell, elmúlik a tolerancia...phüüü...

Áttérek az almára.
/egyébként meg ezeknek is ez a legnagyobb problémájuk./ 
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 13. - 11:06:21 írta ladlac » Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1724 Dátum: 2008. Február 13. - 10:45:24 »

Tudjátok az a helyzet, hogy még úgy látszik van egy kis bőr rajtunk, most azt is lehúzzák szépen, igaz cserébe nem kapunk semmit sem, mint eddig mindig. Kiváncsi vagyok, hogy miután már az összes bőrt lenyúzták rólunk, akkor mi jön, a csontvázunkra is igényt tartanak? Megvettük a za utót, regisztrációs adót, ÁFÁt, forgalombahelyezést, műszaki vizsgát, zöldkártyát, forgalmit, törzskönyvet, matricákat kifizettük, és ezek persze évről- évre drágábbak lettek, és idejüket leszűkítették, és még a benzin sápról nem is szóltam, a parkolásról, a tönkrement gumikról, futóművekről nem is beszélve, hát mit akarnak még?!? Haljunk éhen,  mert autózni akarunk Európában a 21.-ik században? Kész röhej! El vagyok keseredve, hogy mi lett kis hazánkból, új neve: Sarcia!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 127   Fel

Ugrás: