WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1695 Dátum: 2008. Február 10. - 13:56:36 » |
|
Diablo! Sok sikert a géphez! Amúgy legalább tudod hová kell menni jövő szombaton az évnyító talira, mert az a váci Chevy szervizben lesz 10-től. Remélem tudsz jönni! Gyere, ismerkedjünk meg, legalább tizen jövünk a klubtól. Jelezd vissza, ha jelentkezel! LadLac, ha kell regisztrál a bulira.
Köszönöm kedvességed, már jelentkeztem is és megyek is ha nem jön közbe semmi. Egyébként már 1 éve Daewoo-Chevy Klubtag vagyok, igaz a sok munka miatt ritkán jutok el talikra, Vácon kétszer voltam, illetve Kaposújlakon és még egy tuning találkozón is. Meg talán voltál Brnoban is tavaly egyedül WTCC futamon, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #1696 Dátum: 2008. Február 10. - 19:24:23 » |
|
Szia Bzsazsa! A Kalocsa-i szervízben mondták, hogy várnak nagy javításra. Van már időpontod?? A kormányművön kívül van még más? Tudom, az is épp elég Nem értem.... ?Milyen időpontom??Kormánymű??? ? ???Hmmm??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1697 Dátum: 2008. Február 11. - 00:35:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1698 Dátum: 2008. Február 11. - 17:32:33 » |
|
Diablo! Sok sikert a géphez! Amúgy legalább tudod hová kell menni jövő szombaton az évnyító talira, mert az a váci Chevy szervizben lesz 10-től. Remélem tudsz jönni! Gyere, ismerkedjünk meg, legalább tizen jövünk a klubtól. Jelezd vissza, ha jelentkezel! LadLac, ha kell regisztrál a bulira.
Köszönöm kedvességed, már jelentkeztem is és megyek is ha nem jön közbe semmi. Egyébként már 1 éve Daewoo-Chevy Klubtag vagyok, igaz a sok munka miatt ritkán jutok el talikra, Vácon kétszer voltam, illetve Kaposújlakon és még egy tuning találkozón is. Meg talán voltál Brnoban is tavaly egyedül WTCC futamon, nem? Igen voltam, sőt idén is szivesen elmennék nemcsak egyedül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #1699 Dátum: 2008. Február 11. - 20:01:46 » |
|
kösz peti, végre valami használható! nem mintha részegen akarnék fetrengeni, de néha vacsorához bűn vizet inni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1700 Dátum: 2008. Február 11. - 20:37:11 » |
|
Pláne, ha utána otthonról már nem kivánkozik elmenni. Ha mégis muszáj, akkor BKV-val, vagy Stocz taxijával legfeljebb.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #1701 Dátum: 2008. Február 11. - 21:12:10 » |
|
Gidy,Gidy....Teszem azt, Kehidakustyán és Siófok között sem a piros hetes, sem a stocz nem jár menetrendszerűen...a vörösboros vaddisznópörkötet galuskával mégsem lehet kutya-zacskóban hazavinni, hogy majd otthon megeszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1702 Dátum: 2008. Február 11. - 21:17:35 » |
|
Rebel! Ezt nem kellett volna... Pedig elhatároztam, hogy nem eszem este hat után... Most pedig csurogni kezdet a nyálam... Hami- hami. Tudod én csak a "ZÉRÓ TOLARENCIA" jeligére tettem mérsékelt utalást. Szombaton találkozunk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #1703 Dátum: 2008. Február 11. - 21:18:12 » |
|
Gidy,Gidy....Teszem azt, Kehidakustyán és Siófok között sem a piros hetes, sem a stocz nem jár menetrendszerűen...a vörösboros vaddisznópörkötet galuskával mégsem lehet kutya-zacskóban hazavinni, hogy majd otthon megeszem...
Nyugodtan ehetsz és vezethetsz csak fehér gallért ne felejt el felvenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1704 Dátum: 2008. Február 12. - 07:16:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1705 Dátum: 2008. Február 12. - 07:18:12 » |
|
Jajj!! most nézem ez a 200-ik beszólásom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1706 Dátum: 2008. Február 12. - 07:56:52 » |
|
Gratula is érte. Gyüjtögetünk, gyüjtögetünk? ??
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1707 Dátum: 2008. Február 12. - 12:02:10 » |
|
Grat. Gábor a 200-hoz!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1708 Dátum: 2008. Február 12. - 13:05:20 » |
|
Grat. Gábor a 200-hoz! Jajj!! most nézem ez a 200-ik beszólásom?
Gratula is érte. Gyüjtögetünk, gyüjtögetünk? ?? Köszönöm szépen! Igen gyűjtögetem. Egyszer majd meg vénülök és rókává válok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1709 Dátum: 2008. Február 12. - 15:44:20 » |
|
Athee, Cápa! Szombaton megkapjátok a javítófestéket. Peti! A tiedet odaadjuk Cápának, hogy közelebb kerüljön Hozzád, majd legalább csináltok egy minitalit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|