cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1635 Dátum: 2008. Február 01. - 22:02:27 » |
|
Üdv mindenkinek. Ezen a fórumon még új vagyok, de a Chevyklubon már egy ideje fenn vagyok kabe77 néven. A regisztrálásom oka az autócsere. Jelenleg egy Kalost hajtok, de remélem maximum 1 héten belül belépek én is a Lacetti tulajok körébe. A képen már az új autó van, amint még várakozik rám a többi között a kereskedésben. Már alig várom...
Üdv kabe77 itt is!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1636 Dátum: 2008. Február 01. - 22:04:03 » |
|
Üdv mindenkinek. Ezen a fórumon még új vagyok, de a Chevyklubon már egy ideje fenn vagyok kabe77 néven. A regisztrálásom oka az autócsere. Jelenleg egy Kalost hajtok, de remélem maximum 1 héten belül belépek én is a Lacetti tulajok körébe. A képen már az új autó van, amint még várakozik rám a többi között a kereskedésben. Már alig várom...
Hát akkor üdv itt is! Jó egészséget, sok balesetmentes Km-t a Lacsikádhoz. Erre fele is sok fanatikus jár, aki imádja a kocsiját /Lacsiját/. Gondolom Te is ilyen vagy, mert látom, kocsid még nincs, de képed már van róla...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 01. - 22:06:12 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1637 Dátum: 2008. Február 01. - 22:13:15 » |
|
Hát akkor üdv itt is! Jó egészséget, sok balesetmentes Km-t a Lacsikádhoz. Erre fele is sok fanatikus jár, aki imádja a kocsiját /Lacsiját/. Gondolom Te is ilyen vagy, mert látom, kocsid még nincs, de képed már van róla... Igen, ma voltam a kereskedésben papirokat aláírni, és nem bírtam ki, hogy me ne nézzem az új jövevényt. Most persze fáj is érte a szivem rendesen, de hát ezt a hetet már csak kibírom valahogy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1638 Dátum: 2008. Február 02. - 12:23:45 » |
|
Gratula! Örülök, hogy bővül a sedanos kör. Lassan összeállunk a focimeccsekre.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1639 Dátum: 2008. Február 02. - 12:26:33 » |
|
Tegnap este voltam a városban mulatni kb 2 év után. Hazafelé menet nem hittem a szememnek, hogy a taxik 80%-a lacsi volt. Olyan szép látvány volt, igazán jól éreztem magam köztük. Persze asszonka vezetett, mert ittunk elég vizezett sört a pajtikkal.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1641 Dátum: 2008. Február 02. - 13:56:40 » |
|
Diablo! Sok örömöt az új gépedhez! Meglátod, jobban tudod majd használni, mint a nicknévadódat! (Lamborghini Diablo). ...,és még üzemeltetni is tudod!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
duke59
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1642 Dátum: 2008. Február 02. - 21:41:42 » |
|
Szisztok Lacisták ! Van-e valaki ittenileg akitől kérdezhetne tudatlanságom ?
|
|
|
Naplózva
|
Duke59
|
|
|
duke59
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1643 Dátum: 2008. Február 02. - 21:53:12 » |
|
Hát úraim ha senki akkor talán holnap ismét benézek.Üdv a cartársaknak !
|
|
|
Naplózva
|
Duke59
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1645 Dátum: 2008. Február 03. - 09:52:08 » |
|
Szisztok Lacisták ! Van-e valaki ittenileg akitől kérdezhetne tudatlanságom ? Nyugodtan felteheted a kérdésed bármikor. Amikor tud, biztosan fog valaki válaszolni rá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
duke59
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1646 Dátum: 2008. Február 03. - 13:23:24 » |
|
Tiszteletem úraim ! Aziránt érdreklödnék,hogy a Kerepesi úti Chevrolet szervizről mik a tapasztalatok ? ( ár,munkavégzés minösége,hozzáállás)
|
|
|
Naplózva
|
Duke59
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1647 Dátum: 2008. Február 03. - 14:04:21 » |
|
Egy új logó, gondolom valakit csak fog érdekelni...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1648 Dátum: 2008. Február 03. - 15:05:40 » |
|
Esetleg egy régi?