ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1605 Dátum: 2008. Január 31. - 15:17:21 » |
|
Kedves Cápa! Azért nem szenvedtél sokáig, mint írógép! Hipp- hopp ezredes lettél, és már feledésben van az írógép kategória.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1606 Dátum: 2008. Január 31. - 18:43:21 » |
|
Uraim.
Nagy a csend. Sehol senki? Semmi közölnivaló?
üdv
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1607 Dátum: 2008. Január 31. - 18:47:20 » |
|
Uraim.
üdv
Itt vagyok. Ma sikerült kicserélnem a két H7-es izzót. Tényleg nem volt bonyolult, kivéve a kábelek a leszorító nyavalyával
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1608 Dátum: 2008. Január 31. - 18:54:46 » |
|
Uraim.
üdv
Itt vagyok. Ma sikerült kicserélnem a két H7-es izzót. Tényleg nem volt bonyolult, kivéve a kábelek a leszorító nyavalyával Gratula. Nem ördöngösség, csak elsőre kicsit rémisztő. Milyet sikerült venni bele? /fotó dobozáról?/ Mibe fájt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1609 Dátum: 2008. Január 31. - 19:16:59 » |
|
Uraim.
üdv
Itt vagyok. Ma sikerült kicserélnem a két H7-es izzót. Tényleg nem volt bonyolult, kivéve a kábelek a leszorító nyavalyával Gratula. Nem ördöngösség, csak elsőre kicsit rémisztő. Milyet sikerült venni bele? /fotó dobozáról?/ Mibe fájt? Tungsram GE Sportlight, 3100 huf
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1610 Dátum: 2008. Január 31. - 19:17:30 » |
|
Róka! Csíkos, vagy csíktalan? Ha talan, akkor holnap esetleg javíthatnánk rajta! Három nap szünetem van! Mára meggyógyultam végre! Esetleg tisztává varázsolom a gépet, csak ne legyen utána rossz idő! Csatlakozol? Athee-ről mit tudsz? Megkeresett ablak ügyben? Most itt vagyok, írj!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1611 Dátum: 2008. Január 31. - 19:18:59 » |
|
Uraim.
üdv
Itt vagyok. Ma sikerült kicserélnem a két H7-es izzót. Tényleg nem volt bonyolult, kivéve a kábelek a leszorító nyavalyával Gratula. Nem ördöngösség, csak elsőre kicsit rémisztő. Milyet sikerült venni bele? /fotó dobozáról?/ Mibe fájt? Tungsram GE Sportlight, 3100 huf Szép fénye van? /hülye kérdés, gondolom IGEN!!!/ ////A chevy fórumon a Cartársak miért nyírják egymást?////
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1612 Dátum: 2008. Január 31. - 19:21:50 » |
|
Róka! Csíkos, vagy csíktalan? Ha talan, akkor holnap esetleg javíthatnánk rajta! Három nap szünetem van! Mára meggyógyultam végre! Esetleg tisztává varázsolom a gépet, csak ne legyen utána rossz idő! Csatlakozol? Athee-ről mit tudsz? Megkeresett ablak ügyben? Most itt vagyok, írj!
Csíktalan... Holnap meleg lesz? Eső?? Egy mosás nekem sem ártana... Beszéltem Athee-val, de nem jelentkezett esetleges javításra. Klima ügyben megy PÜ !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1613 Dátum: 2008. Január 31. - 19:24:01 » |
|
Szép fénye van? /hülye kérdés, gondolom IGEN!!!/ ////A chevy fórumon a Cartársak miért nyírják egymást?//// Olyan fehér, de sötétben még nem teszteltem, majd lassan megyek focázni, oszt akkor. A cheviseknél az a baj, hogy Kola érdeklődött Sebikénél felni-gumi ügyben, mert ő kaposvári cheviszalonos, és elfelejtett neki válaszolni. Erre megsértődött, mire Sebijoe megvédte. Szerintem ennyi. Nyilván volt elég dolga ifjabb Sebinek, nem hinném, hogy szándékosan hagyta figyelmen kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1614 Dátum: 2008. Január 31. - 19:25:38 » |
|
Ma végre lemostam idén először a titit. Gyönyörű lett! Hát még sportlighttal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1615 Dátum: 2008. Január 31. - 19:31:10 » |
|
Weres! Szép kocsiba jól nézne ki a Peti- féle szőke? Még mindig csak várjuk a fejleményeket, de legalább a fényképét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1616 Dátum: 2008. Január 31. - 19:53:20 » |
|
Weres! Szép kocsiba jól nézne ki a Peti- féle szőke? Még mindig csak várjuk a fejleményeket, de legalább a fényképét!
Bár fát mégnem szállítottam, de biztos ......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1617 Dátum: 2008. Január 31. - 19:59:11 » |
|
Weres cartárs növelte e törzstagok számát! Gratulálunk! Hajrá így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1618 Dátum: 2008. Január 31. - 20:22:14 » |
|
Szep Lacsiba jol nez ki mindenfele!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1619 Dátum: 2008. Január 31. - 20:32:53 » |
|
Nos Luzso, milyen gép? Megismerted? Megszeretted? Kérdésed van vele kapcsolatban? Vagy elolvastad a kezelési könyvet, és mindent tudsz? Akkor oké!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|