ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1590 Dátum: 2008. Január 29. - 15:27:23 » |
|
Én meg nem is cigiztem soha, nem is iszom, mégis van úszógumim, talán az evéstől? Meg a kevés mozgástól? Jut is eszembe: Athee! Mi van az ablakfűtéseddel? Fóliázással? Csak nem vársz a váci taliig? Éhes vagyok sóskiflire, de nagyon! Fene a pocakom!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1591 Dátum: 2008. Január 29. - 19:30:59 » |
|
Üdvözlöm a volt Vén Rókát, aki írógéppé változott! Sebaj, gyorsan írj még 150-et, és ezredes leszel, esetleg alcápa. Az írógép rám is veszélyes, ezért vagy visszafogom magam, vagy gyorsítok, mert ez a cim nekem se tetszik igazán. Jobban hangzana pl.: Vén Ezüstróka, és így tovább arannyal, stb.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1592 Dátum: 2008. Január 29. - 19:40:47 » |
|
Üdvözlöm a volt Vén Rókát, aki írógéppé változott! Sebaj, gyorsan írj még 150-et, és ezredes leszel, esetleg alcápa. Az írógép rám is veszélyes, ezért vagy visszafogom magam, vagy gyorsítok, mert ez a cim nekem se tetszik igazán. Jobban hangzana pl.: Vén Ezüstróka, és így tovább arannyal, stb.
Hali Rókica. Elmúlt Rókaságom, irtam a hibák rovatba, hogy nem szeretnék "irógép" lenni. Viszont gyorsan hülyeségekkel sem szeretném teleirkálni a fórumot, csak hogy ezredes legyek. Mindenesetre köszi, hogy nem feledkeztél meg rólam.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1594 Dátum: 2008. Január 30. - 08:18:55 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 30. - 08:21:54 írta sz.gabor »
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1595 Dátum: 2008. Január 30. - 08:33:01 » |
|
Na valamiért nem jelent meg a kép???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1596 Dátum: 2008. Január 30. - 08:34:27 » |
|
Nyugi Ladlac majd elmúlik, én még kétszázados sem vagyok! Azért az a billentyűzet nem passzol oda. Egy 1982-es Erika írógép kellene Kösz, tudom. Csak kell irni gyorsan 148-at még. Nekem jó volt a Róka is, meg a csillag is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1597 Dátum: 2008. Január 30. - 10:19:32 » |
|
Vagy ilyet:
Na, jól van! Ez is eltünt! Stoooooooooooooooooooocz!!!!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1598 Dátum: 2008. Január 30. - 10:21:36 » |
|
Igen valami ilyenre gondoltam én is. Csak valamiér nálam nem jelenik meg a kép, lehet hogy nagy? Nem hiszem megnéztem. Na mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1599 Dátum: 2008. Január 30. - 14:43:47 » |
|
Ezt a képtelenséget ! Na most már mindegy, törltem az "írógép" kategóriát. Mindent a kedves vevőért tagokért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1601 Dátum: 2008. Január 30. - 18:27:48 » |
|
Tudod Cápa barátom az úttöröknek mindig is nehéz volt a sorsuk. De remélem az ezredesi cim jobban tetszik! Talán nem ártana előre megadni, hogy mi leszel a továbbiakban? Ezredes, Érdemes ezredes, Vezérezredes, és tizezernél márcsak simán újra: CÁPA! Elfogatható az ajánlatom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1602 Dátum: 2008. Január 30. - 20:34:35 » |
|
Tudod Cápa barátom az úttöröknek mindig is nehéz volt a sorsuk. De remélem az ezredesi cim jobban tetszik! Talán nem ártana előre megadni, hogy mi leszel a továbbiakban? Ezredes, Érdemes ezredes, Vezérezredes, és tizezernél márcsak simán újra: CÁPA! Elfogatható az ajánlatom?
Esetleg lehetne tízezredes és százezredes:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1603 Dátum: 2008. Január 30. - 20:36:55 » |
|
Ezt a képtelenséget ! Na most már mindegy, törltem az "írógép" kategóriát. Mindent a kedves vevőért tagokért. Te egy ÚR vagy!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1604 Dátum: 2008. Január 31. - 14:01:52 » |
|
|
|
|
Naplózva