VAN LACETTIM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Külön köszönet Gidynek aki segített átvenni az autót. Ha ő rendben talált mindent akkor úgy is van. Gyorsan beletettünk 120 km-t szép kényelmes tempóval hiszen még bejáratós és mivel a sajátom, ezért különösen vigyázok rá. Az első benyomások? Egy szóval: fantasztikus!!!
A feleségem külön fogja díjazni azt, hogy veszett nyomatékos, 20-tól gyakorlatilag már húz 4-ik fokozatban. Az M0-on lévő kihelyezett radar 100-as óra állásnál 92-t mért, a gps 94-et. 34 liter carrera95-öt raktunk bele, ennyivel az óra 2/3-ot mutatott, most 120 km után felet. Sajnos nem mp3-as, illetve abban reménykedem hogy csak a lemez karcos. A méreteit szoknom kell, a garázsba kb 6-ik próbálkozásra sikerült beállni. Mentségemre hozom fel hogy hátramenetben.
Igazából még mindig nem fogtam fel hogy új autóm van, pláne ilyen szuper.
Most jóéjszakát kívánok mindenkinek, eléggé kimerültem az izgalommal teli várakozásban de hál' istennek vége. Megszereztem a dráááágaszááááágot!!!!
Kicsit felidézted bennem a bő másfél évvel ezelőtti élményeket, amikor ugyanezt átéltem! (Egy pillanatra libabőrös lett a hátam a kellemes emlékektől!) Töredelmesen bevallom, hogy számomra ugyanilyen hihetetlen volt, hogy sikerült egy új és olyan autót hazahoznunk, amilyet mindig is szerettem volna. Az első hetekben volt, hogy "csak úgy" kimentem a garázsba megnézni, beszívni az új kárpit illatát, valamilyen ürüggyel beleülni, leellenőrizni valamit benne. Még arra is volt példa, hogy lefekvés előtt az éjszaka közepén pizsamában és köntösben cammogtam ki a garázsba egy percre, mert nagyon jó érzés volt látni, érezni, tudni, hogy megvan, az enyém! (még majd két és fél évig a banké, de ez most mellékes! nyögjük...
) De most nem ér röhögni, igen, ez így volt! Bevallom. Még hozzátartozik a dologhoz, hogy éppen fiam szülinapjára esett az átvétel napja, így együtt ünnepeljük Őket. Tavaly a gyerek szülinapi partiján a lacsira is került egy díszítő-lufi.
Ja és még valamit elárulok, ami talán kellően leírja, mekkora dolog volt számomra az új autó. 18 évig dohányoztam, de megfogadtam, ha sikerül az új kocsi, ha itthon lesz, akkor leteszem a cigit. Letettem, azóta egy szálat sem szívtam (kivéve azt az esetet, amikor lent voltunk életünkben először a tengerparton -merthogy ezzel az autóval már oda is eljuthattunk- és akkor annak tiszteletére egy ünnepi szivarra régyújtottam.)
Nos hát ennyit jelent egy egyszerű magyar embernek egy új autó, amiért sok-sok évet gürcöl...Tudnék még mesélni, mit is jelent egy megbízható, nem lerohadó kocsi a családban sok-sok keserű év után, de erről inkább majd szóban.
De a lényeg! Nagyon-nagyon sok balesetmentes km-t kívánok Luzso a géppel! Legyen sok örömetek benne! Vigyázzatok egymásra!