Lacetti klub fórum
2025. Január 10. - 09:42:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 127   Le

Szerző Téma: Törzsasztal  (Megtekintve 350017 alkalommal)
LuzsoSW
Friss hús
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW Elite

« Hozzászólás #1545 Dátum: 2008. Január 24. - 22:05:07 »

VAN LACETTIM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Külön köszönet Gidynek aki segített átvenni az autót. Ha ő rendben talált mindent akkor úgy is van. Gyorsan beletettünk 120 km-t szép kényelmes tempóval hiszen még bejáratós és mivel a sajátom, ezért különösen vigyázok rá. Az első benyomások? Egy szóval: fantasztikus!!!
 A feleségem külön fogja díjazni azt, hogy veszett nyomatékos, 20-tól gyakorlatilag már húz 4-ik fokozatban. Az M0-on lévő kihelyezett radar 100-as óra állásnál 92-t mért, a gps 94-et. 34 liter carrera95-öt raktunk bele, ennyivel az óra 2/3-ot mutatott, most 120 km után felet. Sajnos nem mp3-as, illetve abban reménykedem hogy csak a lemez karcos. A méreteit szoknom kell, a garázsba kb 6-ik próbálkozásra sikerült beállni. Mentségemre hozom fel hogy hátramenetben.
 Igazából még mindig nem fogtam fel hogy új autóm van, pláne ilyen szuper.

Most jóéjszakát kívánok mindenkinek, eléggé kimerültem az izgalommal teli várakozásban de hál' istennek vége. Megszereztem a dráááágaszááááágot!!!!
Naplózva
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #1546 Dátum: 2008. Január 24. - 22:30:59 »

Külön köszönet Gidynek aki segített átvenni az autót. Ha ő rendben talált mindent akkor úgy is van. Gyorsan beletettünk 120 km-t szép kényelmes tempóval hiszen még bejáratós és mivel a sajátom, ezért különösen vigyázok rá. Az első benyomások? Egy szóval: fantasztikus!!!
 A feleségem külön fogja díjazni azt, hogy veszett nyomatékos, 20-tól gyakorlatilag már húz 4-ik fokozatban. Az M0-on lévő kihelyezett radar 100-as óra állásnál 92-t mért, a gps 94-et. 34 liter carrera95-öt raktunk bele, ennyivel az óra 2/3-ot mutatott, most 120 km után felet. Sajnos nem mp3-as, illetve abban reménykedem hogy csak a lemez karcos. A méreteit szoknom kell, a garázsba kb 6-ik próbálkozásra sikerült beállni. Mentségemre hozom fel hogy hátramenetben.

Most jóéjszakát kívánok mindenkinek, eléggé kimerültem az izgalommal teli várakozásban de hál' istennek vége. Megszereztem a dráááágaszááááágot!!!!
Gratula a szép, új Lacsidhoz! Kívánom, hogy sok, szép helyre elvigyen, és ne találkozz kóbor Suzukissal Vigyorog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1547 Dátum: 2008. Január 24. - 23:03:30 »

Luzso! Zsuzsi! Örülök, hogy örültök! Most eltünök vasárnap estig, mert megyek Hévízre, no meg Cápához Keszthelyre. Remélem ha nagy nehezen is, de kibirjátok nélkülem! Majd Cápa, és LadLac pótol biztosan. Rosszat ne halljak felőletek! Ja és Luzso, matricát feltenni holnap, anélkül ne autózz tovább! Jó éjt! Ja, a matrica felragasztása Rebelpeakre is vonatkozik! Legyünk büszkék a kitűnő klubunkra! Most már tényleg jó éjszakát cartársaim!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 24. - 23:06:28 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1548 Dátum: 2008. Január 24. - 23:29:59 »

Kicsit felidézted bennem a bő másfél évvel ezelőtti élményeket, amikor ugyanezt átéltem! (Egy pillanatra libabőrös lett a hátam a kellemes emlékektől!) Töredelmesen bevallom, hogy számomra ugyanilyen hihetetlen volt, hogy sikerült egy új és olyan autót hazahoznunk, amilyet mindig is szerettem volna. Az első hetekben volt, hogy "csak úgy" kimentem a garázsba megnézni, beszívni az új kárpit illatát, valamilyen ürüggyel beleülni, leellenőrizni valamit benne. Még arra is volt példa, hogy lefekvés előtt az éjszaka közepén pizsamában és köntösben cammogtam ki a garázsba egy percre, mert nagyon jó érzés volt látni, érezni, tudni, hogy megvan, az enyém! (még majd két és fél évig a banké, de ez most mellékes! nyögjük...Vigyorog) De most nem ér röhögni, igen, ez így volt! Bevallom. Még hozzátartozik a dologhoz, hogy éppen fiam szülinapjára esett az átvétel napja, így együtt ünnepeljük Őket. Tavaly a gyerek szülinapi partiján a lacsira is került egy díszítő-lufi.  Vigyorog
Ja és még valamit elárulok, ami talán kellően leírja, mekkora dolog volt számomra az új autó. 18 évig dohányoztam, de megfogadtam, ha sikerül az új kocsi, ha itthon lesz, akkor leteszem a cigit. Letettem, azóta egy szálat sem szívtam (kivéve azt az esetet, amikor lent voltunk életünkben először a tengerparton -merthogy ezzel az autóval már oda is eljuthattunk- és akkor annak tiszteletére egy ünnepi szivarra régyújtottam.)
Nos hát ennyit jelent egy egyszerű magyar embernek egy új autó, amiért sok-sok évet gürcöl...Tudnék még mesélni, mit is jelent egy megbízható, nem lerohadó kocsi a családban sok-sok keserű év után, de erről inkább majd szóban.

De a lényeg! Nagyon-nagyon sok balesetmentes km-t kívánok Luzso a géppel! Legyen sok örömetek benne! Vigyázzatok egymásra!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 24. - 23:32:59 írta cápaFeri » Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1549 Dátum: 2008. Január 25. - 08:20:10 »

Jó egészséget, rengeteg baleset és koccanásmentes Km-t kívánok! Akkor bővült most a család 1 új taggal...  Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
bzsazsa
Teljes tag

« Hozzászólás #1550 Dátum: 2008. Január 25. - 10:39:14 »

GRATULAAAA!!!!!
Mi is annak idején fekete lacsit szerettünk volna csak sajna nagyon sokat kellett  várni rá.
De most nem az a lényeg hanem a Vasad Sok-sok örömet és balesetmentes km-ert kívánok!!!!! Vigyorog Vigyorog

Üdv bzsazsa

Ui asszem azt írtátok fekete a vas
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #1551 Dátum: 2008. Január 25. - 13:15:37 »

Gratulálok én is!
Legyen sok örömöd a gépben. És ha időnként "fáj a torka" légy elnéző vele.

Meg a többi Lacsissal is, munkád közben!  Kacsint (pláne, ha taxis  Vigyorog)
Naplózva
BeZe1974
Teljes tag

« Hozzászólás #1552 Dátum: 2008. Január 25. - 21:14:57 »

Brüüüühüüühüüüü 40000 kilómétert meghaladtam!

Szegény kici koci egész nap csak hajtom mint Zinger a varrógépet Vigyorog
Naplózva

"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #1553 Dátum: 2008. Január 26. - 07:33:28 »

Én is hajszálra ugyanígy érzetem 1 1/2 hónapja, mint Te! Naponta többször kinézek rá az ablakon, hogy "jól érzi-e magát". Hasonló sok örömöt Neked is, mint  amit nekem okoz!
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
BeZe1974
Teljes tag

« Hozzászólás #1554 Dátum: 2008. Január 26. - 08:47:12 »

16 hónap alatt került bele ennyi. Munkaeszköz a drága Mosolyog
Naplózva

"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1555 Dátum: 2008. Január 26. - 09:49:38 »

Hibakódok - Benzinbefecskendező és motorirányító rendszerek
Személygépkocsik és kis-haszonjárművek

Ha kell, katt ide

Szkennelt verzió, nem túl jó minőség!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 26. - 09:53:27 írta peti74 » Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1556 Dátum: 2008. Január 26. - 11:16:02 »

Tisztelt Peti74.
Üdv a 400-asok klubjában...  Vigyorog
üdv
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1557 Dátum: 2008. Január 26. - 17:00:11 »

Tisztelt Peti74.
Üdv a 400-asok klubjában...  Vigyorog
üdv

Mélyen Tisztelt Ladlac Róka-Koma!
Köszönöm!
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #1558 Dátum: 2008. Január 26. - 18:25:36 »

valahogy olyan üresnek tűnik az életem...olyan régóta nincs már gidy-hozzászólás...nagyon csalódnék benne,
ha nem írna semmit hévízről... Vigyorog csak vesz magának annyi fáradtságot, hogy beugrik egy internet-caféba...
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1559 Dátum: 2008. Január 26. - 19:18:31 »

valahogy olyan üresnek tűnik az életem...olyan régóta nincs már gidy-hozzászólás...nagyon csalódnék benne,
ha nem írna semmit hévízről... Vigyorog csak vesz magának annyi fáradtságot, hogy beugrik egy internet-caféba...
Ma van Cápaapánk-kal minitalin. Gondolom valamelyikük csak bejelentkezik utána.  Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 127   Fel

Ugrás: