LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #1530 Dátum: 2008. Január 23. - 21:16:57 » |
|
Hjaaaa, úgy könnyű. De komolyra fordítva a szót, csak hálával tartozhatok nektek a sok segítségért és tanácsért. A sorsnak is hogy rátaláltam erre a klubra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #1531 Dátum: 2008. Január 23. - 21:26:57 » |
|
Ja igen. A LAC sorozatról sajnos lecsúsztam pedig milyen jó lett volna. LAF-905 lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1532 Dátum: 2008. Január 24. - 08:15:57 » |
|
Bibibiiii! Nekünk meg már ma is volt!!! Holnap találkozunk Gyulainál 17 körül, nem felejtettem el! Próbálj aludni az éjjel nyugodtan!
Gidy!!!! A klímádat meg majd az utcáról mérjük fel??? Ne menjünk?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1533 Dátum: 2008. Január 24. - 10:06:07 » |
|
Jujuj! Luzsonak megigértem, hogy ötre megyek a Gyulaiékhoz átvenni a kocsit. Mi lenne, ha a jövő hétre áttennénk a kondi témát? Beszéljük meg! Úgysem annyíra sűrgős a dolog. Remélem nem lesz ebből gond!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1534 Dátum: 2008. Január 24. - 10:11:35 » |
|
LadLac Vén Róka komám túl van a 800-on! Gratula neki is, lassan úszonyos Róka lesz belőle! Most nem tudnál jönni felmérni? Mindketten itthon vagyunk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1535 Dátum: 2008. Január 24. - 16:13:03 » |
|
Na most hozzáférek a nethez. Nincs asszony aki lógjon rajt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1536 Dátum: 2008. Január 24. - 17:00:27 » |
|
A minap bementem egy teherautós boltba venni ezt+azt.A pénztárnál megdöbbenve látom,hogy könnygáz sprayt is árulnak.Lemaradtam valamiről?Ez kötelező,vagy csak ajánlott tartozék?A jövő hónapban talán bővítik a választékot a baseball ütővel is!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1537 Dátum: 2008. Január 24. - 17:04:05 » |
|
A minap bementem egy teherautós boltba venni ezt+azt.A pénztárnál megdöbbenve látom,hogy könnygáz sprayt is árulnak.Lemaradtam valamiről?Ez kötelező,vagy csak ajánlott tartozék?A jövő hónapban talán bővítik a választékot a baseball ütővel is! Árulni /ezek szerint/lehet, csak birtokolni meg használni nem! Legalább is nekünk nem, csak a Brazil rosszfiúknak lehet mindent.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1538 Dátum: 2008. Január 24. - 19:18:57 » |
|
udv cartarsak! speedylacetti is itt ul mellettem, ha van kerdes hozza. hirek: 1. a chevy emblemas szelessegjelzo. gyari, 29euro / darab + postakoltseg, teso megtalalta a forrast. ami rossz: amerikai, nem eu szabvany a sarga szine; negy muanyag patent gogja az amerikai autok lokharitojahoz, nem tudom mi hogyan tudnank rogziteni. izzoja nem cserelheto, csak a komplett lampa.
2. mi meg moost jottunk a ****azdokkbol, mert eltort a hajocsavar. ami nemet keszitmeny, ergo se mercit, se bmw-t nem veszek a jovoben. az elmult hat napban alig aludtam valamit, meg a rugdalodzot sem tudtam levenni. es meg mindig van 36 napom a szabadulasig. hogyaza....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1539 Dátum: 2008. Január 24. - 20:11:34 » |
|
ladigidy! hol vannak a lacsis kisautok by athee?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1540 Dátum: 2008. Január 24. - 20:18:32 » |
|
ladigidy! hol vannak a lacsis kisautok by athee?
megtalaltam. de ez csak a chevy honlapja. megkerem tesot, hogy nezzen utana valami helyi szalonban. esetleg sikerul...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1541 Dátum: 2008. Január 24. - 20:24:05 » |
|
sajna ma csak ennyire futotta idom. megint... de 35 nap mulva- talan- mar otthon leszek. vigyazzatok magatokra az utakon (is). mindjart tavasz, foci, peca tali!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #1542 Dátum: 2008. Január 24. - 20:56:42 » |
|
igazad van captain! tényleg baromi hülyén nézne ki a egy törött hajócsavar akár a bnw-n, akár a mercedesen, én sem vennék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1543 Dátum: 2008. Január 24. - 21:00:25 » |
|
Szóval Luzsonak van szép fekete SW-je. Azt gondoltam, hogy jelentkezik, talán még fotóval is, de ahogy hazahozott, még elment a gyerköcökért, hogy autózzanak egyet élete első új, és főleg szuper autójával. Mivel későre jár, gondoltam, nehogy lemaradjon valaki cartársunk öröméeől, most mégis megekőztem őt. Bocsika, de eddig vártam, de gondolom méf ugyis bejelentkezik előbb- utóbb. Zsuzsi, és Zsolti sok örömöt a kocsitokhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #1544 Dátum: 2008. Január 24. - 21:33:46 » |
|
Gidy! Akkor reggelig ne is várd, hogy jelentkezik, szerintem ki sem száll belőle éjfélig...Új autószagot, főleg a sajátjában órákig csócsálgat az ember...Én is gratula, luzsó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|