Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1485 Dátum: 2008. Január 20. - 23:05:30 » |
|
Újabb törzstagot ünnepelhetünk, a nyugati barátunkat: GIOVANNI személyében. Üdv, és hajrá így tovább, gratulálunk Neked is!
Jéééé, tényleg Köszi szépen. Hát igyekszek a továbbiakban is aktív tag maradni
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1486 Dátum: 2008. Január 20. - 23:10:40 » |
|
Giovanni! Ezt el is várjuk Tőled a továbbiakban is! na most már nyomás, feküdjünk le szunyálni. Én ugyan lógásban vagyok, de aludni akkor is kell. Nagy nehezen kidrukkoltam az Inter keservés győzelmét, így már mehetek győztesen aludni, jól megdolgoztam a 3 pontért. Üdvözlöm a leghűségesebb város minden lakóját, és főleg Téged. Jó éjt! Most kikapcs...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1487 Dátum: 2008. Január 20. - 23:15:52 » |
|
Giovanni! Ezt el is várjuk Tőled a továbbiakban is! na most már nyomás, feküdjünk le szunyálni. Én ugyan lógásban vagyok, de aludni akkor is kell. Nagy nehezen kidrukkoltam az Inter keservés győzelmét, így már mehetek győztesen aludni, jól megdolgoztam a 3 pontért. Üdvözlöm a leghűségesebb város minden lakóját, és főleg Téged. Jó éjt! Most kikapcs...
Örülök a győzelemnek Bár nem vagyok oda a fociért, de azért hajrá Inter Amúgy én Szombathelyről pötyögök... a hűség városa meg Sopron
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1488 Dátum: 2008. Január 21. - 05:23:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1489 Dátum: 2008. Január 21. - 12:45:03 » |
|
Egyre több a probléma a cee'd-ekkel...legalábbis ahogy olvasgatom a fórumot. Ehjjjj... Több, mint egy éve figyelem a fórumot, de mindig elhajtottak, hogy a két autó ég és föld...s láss csodát, mintha beigazolódni látszana az akkori véleményem...cápa a jós? Azért nem tudtam megállni, hogy ne törjek egy kis borsot az orruk alá, úgysincs elég gondjuk! Ugye nem vagyok gonosz? No! Megszólítanám a delikvenseket!
Ahogy olvasgatlak Benneteket, azt látom, hogy lassan több probléma lesz a cee'd-del, mint a lacsival! Pár hónappal ezelőtt lehurrogtatok, amikor azt mertem írni, hogy ugyanaz a koreai autó, mint a lacsi és hasonlóra számíthattok. Tessék szépen visszahordani a szervízbe, hisz ott a 7 év gari! Ja hogy hiába 7 év, ha elég tehetetlennek tűnnek a problémákkal szemben a szervízekben? Na pont ezt szerettem volna elregélni akkor, hogy vesztek 7 évet egy rakás pénzért...csak éppen nem minden probléma oldódik meg ettől. Pedig egy régebbi konstrukciónál -mint a lacsi- van tapasztalat. hmmmm Azért remélem nincs harag, hogy megjegyeztem:beigazolódni látszik jóslatom. :-)http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9151084&la=62421000
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #1490 Dátum: 2008. Január 21. - 14:21:19 » |
|
Azért nem tudtam megállni, hogy ne törjek egy kis borsot az orruk alá, úgysincs elég gondjuk! Ugye nem vagyok gonosz? Nem vagy de ne hagyd elharapozni a dolgot. Senkinek nincs szükség, arra hogy bebizonyítsák ****t vett. A mi autóinkkal is van probléma dögivel. Ennyi, ők azt vették, mi ezt. Hozzászóltam indexen is reméljük nem harapozik el mert már beszóltak neked...
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1491 Dátum: 2008. Január 21. - 14:50:49 » |
|
Azért nem tudtam megállni, hogy ne törjek egy kis borsot az orruk alá, úgysincs elég gondjuk! Ugye nem vagyok gonosz? Nem vagy de ne hagyd elharapozni a dolgot. Senkinek nincs szükség, arra hogy bebizonyítsák ****t vett. A mi autóinkkal is van probléma dögivel. Ennyi, ők azt vették, mi ezt. Hozzászóltam indexen is reméljük nem harapozik el mert már beszóltak neked... Igen, meglepődve láttam a neved ott is! A történet előzménye:anno, amikor megjelent a cee'd, írtam, hogy mennyire tetszik, lehet várnom kellett volna a vásárlással, csakhát az ára...pénz akkor csak lacsira volt... Írtam, hogy nem biztos, hogy megéri a lpusz 1 milla (lacsi kereken 3-ban volt nekem, hasonló cee'd a + extrákat leszámolva is több, mint fél millával több, de extrákkal összességében kereken 1 milla a különbség) ha minőségben nem tudja. Felszereltségben aláírom, hogy több, de pl. az ajtó kárpit-nélkülisége és egy-két dolog a lacsi felé is húzta a mérleg nyelvét. Még az is elhangzott, hogy lehet váltok, ha beválik és nem buknék sokat. De minden technikai részletet mellőzve: próbáltam jótanácsként javasolni, hogy aki ismerkedik a koreai márkával, nézzen át hozzánk, mert szerintem hasonló autó, hasonló majdan jelentkező problémákkal. Kapcsolatépítésre, segítségre gondoltam, azt hittem olyan tagok, akik szívesen veszik a jótanácsot, a segítő szándékot. (Persze volt egy-két ember, aki értette szándékomat, sőt egy úr meg is keresett emilben azóta, látogatja rendszeresen fórumunkat is állítólag, meg is dícsérte és irigyli azt valamint közösségünket is!) Szóval kaptam mindent, amit el tudtok képzelni, hogy merem összehasonlítani a cee'd-et a dévúval, mega 7 év, meg blablabla... Pedig csak segíteni szerettem volna, kapcsolatot építeni és infót gyűjteni a másik márkáról. Az eltelt időben olvasgatom a fórumukat és sorban azokat látom bejönni, mint nálunk. Csak a kis tüske miatt, ami attól a néhány ember beszólásától maradt bennem jószándékomért cserébe, bökök néha oda nekik egy-egy mondatot. Mert olyan jólesik...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1492 Dátum: 2008. Január 21. - 14:58:08 » |
|
Nem vagy gonosz Cápa! egíteni akartál, persze Ők a szervízektől várják a segítséget. de majd rájönnek, (mint nálunk), hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy ők elképzelik. (Egyébként a Kiánál is levan feste az egérné a csavar.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1493 Dátum: 2008. Január 21. - 15:04:30 » |
|
Szia Feri! Remélem nem haragszol, hogy beleírok a dolgodba. Valamennyire megnéztem annak idején a fórumos afférjaidat a Kia-sokkal. Szerintem kár az idődet, nyugodt vérnyomásodat pazarolni. Szerintem az már régen is látszott, hogy nem fogadtak szívesen. Néha túl őszintén írtál, reagáltál a hozzászólásokra. Nem mindenki tolerálja a mások igazságát, tapasztalatát. Gondolom az sem tetszett nekik, hogy úgymond "kívülről" írtál véleményt. Én a helyedben egy fikarcnyit sem törödnék velük, az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #1494 Dátum: 2008. Január 21. - 15:16:25 » |
|
15 online ember... 72 topik 6632 hozzászólás átlag 92+ hozzászólás egy topikra megfeleve. Mióta is fut ez a fórum? Nem rossz azt kell mondani. Már csak egy statiosztikára lennék kiváncsi milyen látogatottságunk van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #1495 Dátum: 2008. Január 21. - 15:18:53 » |
|
Megvan közben: Összes tag: 280 Összes hozzászólás: 6765 Összes téma: 76 Összes kategória: 3 Online felhasználók: 14 Legaktívabb pillanat: 19 - 2007. Október 13. - 18:45:12 Ma online: 16 Átlag regisztrációk naponta: 1.97 Átlag hozzászólások naponta: 45.79 Átlag témák naponta: 0.82 Összes fórum: 13 Legújabb tag: szamaster Átlag online naponta: 10.19 Férfi - Nő arány: 50:1 Az utolsó sort jólenne kicsit emelni Magyarországon több a nő mint a férfi kérem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1496 Dátum: 2008. Január 21. - 15:53:42 » |
|
Szia Feri! Remélem nem haragszol, hogy beleírok a dolgodba. Valamennyire megnéztem annak idején a fórumos afférjaidat a Kia-sokkal. Szerintem kár az idődet, nyugodt vérnyomásodat pazarolni. Szerintem az már régen is látszott, hogy nem fogadtak szívesen. Néha túl őszintén írtál, reagáltál a hozzászólásokra. Nem mindenki tolerálja a mások igazságát, tapasztalatát. Gondolom az sem tetszett nekik, hogy úgymond "kívülről" írtál véleményt. Én a helyedben egy fikarcnyit sem törödnék velük, az biztos. Nem vagy gonosz Cápa! egíteni akartál, persze Ők a szervízektől várják a segítséget. de majd rájönnek, (mint nálunk), hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy ők elképzelik. (Egyébként a Kiánál is levan feste az egérné a csavar.) Igazából nem izgat fel a dolog, még írtam hozzá pár gondolatot az előbb is. Egyszerű kommunikációnak fogom fel, eszem ágában sincs veszekedni. Messze nem tartom olyan csapatnak őket, mint magunkat. És nemcsak a hazabeszélés miatt! Se honlap, se rendes tagság, amolyan szedett-vedett banda. Fiatalok...legalábbis a márkát illetően. Rossz szándékot látták csak. Sokakat megszídítettek azzal a 7 évvel, és csak vagdalkoznak. Én egy ideje jókat mosolygok rajtuk. Van köztük rendes ember persze. De ezt így nem lehet kijelenteni, hisz lehet valaki rendes attól, ha elvakult az autóját illetően. Igazából kíváncsi -voltam ezelőtt is és- vagyok a márkára, infót gyűjtök, csak néha kibújik belőlem a kisördög ha olyat olvasok ott, amit én már régebben megmondtam és lehurrogtak a véleményem miatt. Bocs, hogy egybemásoltalak Benneteket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1497 Dátum: 2008. Január 21. - 17:48:30 » |
|
Luzso! Cápa! P.Ü. ment!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1498 Dátum: 2008. Január 21. - 18:14:19 » |
|
ATHEE: 300! Gratulálunk, csak így tovább, és sok szerencsét az ablakodhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1499 Dátum: 2008. Január 21. - 18:23:28 » |
|
Bocs, hogy egybemásoltalak Benneteket! Nem számít! Majd ha lesz több hozzászólásod, belejössz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|