Lacetti klub fórum
2025. Január 10. - 21:13:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 127   Le

Szerző Téma: Törzsasztal  (Megtekintve 350326 alkalommal)
Komis
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #1455 Dátum: 2008. Január 18. - 20:23:37 »

Ki kit akar megdönteni.?? Vigyorog
20.10-ig dönthetek én is, aztán az asszony elhessent a gép elől
Az asszony mosolyog én meg ingatag. A rekord döntés úgy sikerált (eddig!!), mint a rég fórumon a Siófoki tali
Asszony pajtás mondja hess,hess,hess...
Mindenesetre kívánom, hogy döntsetek! Kacsint
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1456 Dátum: 2008. Január 18. - 20:27:26 »

Hali! Szegény főszerelő most szólt telcsin, hogy a szolgáltató hibája miatt nem tud bejelentkezni, pedig ő találta ki a rekord döntést, a virtuális nagy talit. Gyerünk, mindenki a fedélzetre! Remélem mindenki tudja, hogy a főszerelő valójában a földim a másik Vén Róka: LadLac!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1457 Dátum: 2008. Január 18. - 20:29:10 »

Már gondolkodtam rajta, lehet hogy nem lenne hülyeség beírnunk a profilba a foglalkozást, érdeklődési kört, meg valami személyesebbet. Szerintem nem lenne baj és legalább kiderülne, hogy nem is vagyok kamionos. Vigyorog
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1458 Dátum: 2008. Január 18. - 20:33:21 »

Sziasztok!
Kinek van ötajtós lacsin tetőcsomagtartója?
Ha esetleg rakna fel képet hogyan kell felfogatni a kasztnira nagyon megköszönném!! Vigyorog
Továbbra is keresek használt is érdekel!!

Előre is köszi bzsazsa

Ui.: ja Thuléban találtam de 35000.-hufot nem igazán adnék érte...
Nekem van, de csak este tudok képet tenni.  15000 volt, olasz, tetőboxhoz kellett tavaly.

Köszi cápa várom a képet!!4 Vigyorog Vigyorog

No itt vettem:
http://www.etab.hu/webshop-tmp/csomagtarto.php?sess=0&offset=0&order=amarka,%20atipus,ar_akciosbrutto&sortOrder=asc

És így néz ki:
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1459 Dátum: 2008. Január 18. - 20:35:43 »

Ha nincs rekord, akkor megyek! Rengeteg búzasört kell meginnom még ma! Jó vizeletmintát kívánok mindenkinek! Vigyorog
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1460 Dátum: 2008. Január 18. - 20:39:06 »

Weres, akinemkamionos! Jó ötletet adtál, mert esetleg tudnánk, hogy kitől kérjünk tanácsot más ügyben is, és esetleg üzletet is segíthetnénk egymásnak. Csak ott a bibi, hogy még jóval publikusabb dolgokat sem adott meg sok cartárs, ki tudja miért nem. Se név, se lakóhely, se végzettség, se munkahely? Nem mindenki nyitott. Talán a klubos iwiw kicsit többet ad ezekről az infókról, érdemes ott is megjelenni, körülnézni.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
bzsazsa
Teljes tag

« Hozzászólás #1461 Dátum: 2008. Január 18. - 20:41:18 »

Köszi szépen Feri!
Közben felhívtam ma a Gombos féle csomagtartó.com -ot és ott is ugyanezt a típust javasolták 15000.-ftért.
Nagyon köszi a képeket legalább látom hogy kell felfogatni! Kacsint

Azért lettünk egy páran így nyolc-félkilenc körül....

üdv bzsazsa
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1462 Dátum: 2008. Január 18. - 20:51:24 »

Bzsazsa! Irtam P.Ü.-t. Az amit kérdeztem meghatározná, hogy milyet vegyél. A lényeg, hogy csak két rúd kell, vagy rács is. A rács is jó, ha van. Egyépként a Tescoban (pl) is lehet csak rudakat venni.
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1463 Dátum: 2008. Január 18. - 20:58:36 »

Köszi szépen Feri!
Közben felhívtam ma a Gombos féle csomagtartó.com -ot és ott is ugyanezt a típust javasolták 15000.-ftért.
Nagyon köszi a képeket legalább látom hogy kell felfogatni! Kacsint

Azért lettünk egy páran így nyolc-félkilenc körül....

üdv bzsazsa
Igazán nincs mit, nagyon szívesen! Egy jótanács: a felfogatórészre (ami az ajtóívbe kapaszkodik bele) én ragasztottam kétoldalú ragasztóból egy csíkot, de a másik felét nem húztam le. Így egy kissé puha, szivacsos felülete lett, nem sérül a fényezés, ha erősen meghúzod a csomitartót a rögzítésnél. (Gyárilag maga a kampó csak egy sima porfestett acéllemez. Ha nem pont ugyanazzal a felülettel fekszik fel, mint az ajtómélyedés, akkor pl. a kampó éle egy csíkban felsértheti a fényezést!) Ja...sok felé még úgy ismerik a típust, hogy 5 a. Lanos.
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1464 Dátum: 2008. Január 18. - 21:06:28 »

Cartársak! Szóval a rekord maradt a régi, talán majd legközelebb! Látom sorra szállnak ki az emberek, tehát várnunk kell továbbra is a sikerre. Sebaj, megpróbáltuk, nem jött össze. Cápa Te tényleg preciz vagy, és ez tetszik nekem. Biztos vagyok benne, ha nem bántja más a négykerekű szerelmed, akkor tényleg sokáig szép, és jó marad, Neked drukkolok! Amúgy remélem gyógyult vagy már! Nekem még odébb van a fájdalommentesség- sajnos.
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1465 Dátum: 2008. Január 18. - 21:28:45 »

Sajnos el kell búcsuznom a legkitartóbbaktól most. Feleségem Őnagysága arra buzdított, hogy itt az ideje a pihenésnek. Jót tesz a fekvés a derekamnak, és az pláne, hogy tiz napig nem kell éjjeli 3-kor kitakarodni ágyacskámból, majd a hideg utcára, onnan az átfagyott buszocskámba. Meg különbenis, készülök Cápa- látogatásra. Ha csak nem menekül el előlem húsvétig a Húsvét szigetekre. Szóval jó éjt, szép álmokat! Holnap találkozunk!
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1466 Dátum: 2008. Január 18. - 21:30:49 »

Cartársak! Szóval a rekord maradt a régi, talán majd legközelebb! Látom sorra szállnak ki az emberek, tehát várnunk kell továbbra is a sikerre. Sebaj, megpróbáltuk, nem jött össze. Cápa Te tényleg preciz vagy, és ez tetszik nekem. Biztos vagyok benne, ha nem bántja más a négykerekű szerelmed, akkor tényleg sokáig szép, és jó marad, Neked drukkolok! Amúgy remélem gyógyult vagy már! Nekem még odébb van a fájdalommentesség- sajnos.
Köszönöm megtisztelő szavaidat! Én többé-kevésbé meggyógyultam, bár még a torkom nem az igazi. Neked jobbulást, légy türelmes, hosz Hozzád képest az én bajom csak kis apróság volt! Majd itt egy kicsit helyrejössz, de ha gyulladt leszel még, -akkor mint már említettem- nem javaslom a thermálvizet!
Gratulálok a 700. hozzászóláshoz Neked is és Ladlacnak is, látom beelőzött a tag!  Vigyorog Lassan rám is veszlyesek lesztek, igyekeznem kell!  Vigyorog
Holnap kocsimosás, talán nem fog esni. Tudom, hogy max két nap, míg tiszta lesz, mert jövő héten eső lesz, de már annyira retkes, hogy a héten a lámpákat egy kuton ledörgöltem, hogy lássak valamit. Sötétszürke, majd fekete az egész, kivéve a tetőlemez.  A dísztárcsák egyforma színűek az alóluk kilátszó fekete lemezfelnikkel. Na és a belseje! Asszem a délelőttöm rámegy!
Naplózva

sebijoe
Vendég
« Hozzászólás #1467 Dátum: 2008. Január 18. - 21:52:00 »

Köszönöm megtisztelő szavaidat! Én többé-kevésbé meggyógyultam, bár még a torkom nem az igazi. Neked jobbulást, légy türelmes, hosz Hozzád képest az én bajom csak kis apróság volt! Majd itt egy kicsit helyrejössz, de ha gyulladt leszel még, -akkor mint már említettem- nem javaslom a thermálvizet!
Gratulálok a 700. hozzászóláshoz Neked is és Ladlacnak is, látom beelőzött a tag!  Vigyorog Lassan rám is veszlyesek lesztek, igyekeznem kell!  Vigyorog
Holnap kocsimosás, talán nem fog esni. Tudom, hogy max két nap, míg tiszta lesz, mert jövő héten eső lesz, de már annyira retkes, hogy a héten a lámpákat egy kuton ledörgöltem, hogy lássak valamit. Sötétszürke, majd fekete az egész, kivéve a tetőlemez.  A dísztárcsák egyforma színűek az alóluk kilátszó fekete lemezfelnikkel. Na és a belseje! Asszem a délelőttöm rámegy!

Akkor ezek szerint nem csak én vagyok gyógyulófélben ma kiírattam magam és hétfővel már dolgozom én is.
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1468 Dátum: 2008. Január 18. - 22:54:36 »

Akkor ezek szerint nem csak én vagyok gyógyulófélben ma kiírattam magam és hétfővel már dolgozom én is.
Jobbulást Neked is Sebijoe! Nem lazsálni! Vár a munka!  Vigyorog
Üdv!
Naplózva

Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #1469 Dátum: 2008. Január 19. - 00:11:06 »

Stocz! Megfeküdte valaki gyomrát a friss hús? Ezred irnok? Cápa jut erről eszembe: ezret irnom...

Asszem elkavartam vmit. Bocs.  Zavart
Naplózva
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 127   Fel

Ugrás: