captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1425 Dátum: 2008. Január 17. - 19:41:24 » |
|
sziasztok cartarsak! vegre jut idom egy kis tarsasagi eletre. hinnetek, hogy elseje ota csak a merulest leolvasni mentem ki a parta? semmire nincs idom. hja, a nagysag atka... hirek: 1. speedylacetti szombaton be nem tervezett torestesztet vegzett a koni versenypajan. ha majd lenyugszik, akkor talan el is meseli, hogy mi tortent. annyit tudok, hogy nem az o hibaja volt, jol van,viszont az auto megsinylette. egyenlore csak karomkodni tud. es vannak hirei a szelessegjelzorol is. 2. a norveg autobilt kepeslappban a sedan elite lacsi ara 181.000 korona. atvaltasi arfolyamot nem tudom, talan 40- 42 forint? az az erdekes, hogy digit legkondival es asr-rel adjak, ami viszont mar nem elite. vagy rosszul emlekszem? a nemet autobild pedig picit lehuzta a lacsit. mivel nem adnak hozza eps-t (vagy efs-t?). ez valami vezetestechnikai bizgentyu, sajnos annyira nem megy jol a nemet... az ev vegi szavazasra sem raktak fel a lacsit (itt nubria III, lacetti es nubria kombi neven futnak), viszont a aveo ott van. es ha jol olvsok a sorok kozott, akkor az aveohoz kaphato sa fent emlitett elektrik kutyu. LADY! PU-T MEGKAPTAM, CSAK VALAMIERT NEM TUDOK VALASZOLNI. JO, HA A DOLOG NEM REMENYTELEN! ATHEE! somloi, kremes, fank, ebben a sorrendben?
ES SZIA JOPEK!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1426 Dátum: 2008. Január 17. - 20:22:36 » |
|
Capa! remelem jobban vagy! Hozok neked gyogyszert! Csak akkor egy darabig nem fogsz vezetni...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1427 Dátum: 2008. Január 17. - 20:37:11 » |
|
Cartársak! Valami régen csípi a szememet. Meg kellene már dönteni egy rekordot! : " Összesített legaktívabb: 19 (2007-10-13, 18:45:12) " Holnap, azaz péntek este 8 órára rekord döntési kisérletet tervezek. Gyertek minnél többen!!! Üdv, -egy VénRóka
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1428 Dátum: 2008. Január 17. - 21:19:26 » |
|
LadLac a Vén Róka elérte a 700-at, azt a hétszázát neki! Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1429 Dátum: 2008. Január 17. - 21:37:27 » |
|
LadLac a Vén Róka elérte a 700-at, azt a hétszázát neki! Gratulálok!
Kössssssz! Neked sem kell sok hozzá! Holnapra megvan, vagy még ma?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1430 Dátum: 2008. Január 18. - 08:20:56 » |
|
Majd ne feletsetek el szólni 8-kor, hogy megdöntsük Peti szőkéjét! Vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #1431 Dátum: 2008. Január 18. - 09:02:01 » |
|
Sziasztok! Kinek van ötajtós lacsin tetőcsomagtartója? Ha esetleg rakna fel képet hogyan kell felfogatni a kasztnira nagyon megköszönném!! Továbbra is keresek használt is érdekel!! Előre is köszi bzsazsa Ui.: ja Thuléban találtam de 35000.-hufot nem igazán adnék érte...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #1432 Dátum: 2008. Január 18. - 09:08:58 » |
|
Sziasztok! Kinek van ötajtós lacsin tetőcsomagtartója? Ha esetleg rakna fel képet hogyan kell felfogatni a kasztnira nagyon megköszönném!! Továbbra is keresek használt is érdekel!! Előre is köszi bzsazsa Ui.: ja Thuléban találtam de 35000.-hufot nem igazán adnék érte... Esetleg itt már nézegetted...: http://www.csomagtarto.com/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1433 Dátum: 2008. Január 18. - 10:10:25 » |
|
Majd ne feletsetek el szólni 8-kor, hogy megdöntsük Peti szőkéjét! Vagy mi? Ja! Inkább azt döntenénk meg!!!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1434 Dátum: 2008. Január 18. - 10:36:10 » |
|
Sziasztok! Kinek van ötajtós lacsin tetőcsomagtartója? Ha esetleg rakna fel képet hogyan kell felfogatni a kasztnira nagyon megköszönném!! Továbbra is keresek használt is érdekel!! Előre is köszi bzsazsa Ui.: ja Thuléban találtam de 35000.-hufot nem igazán adnék érte... Nekem van, de csak este tudok képet tenni. 15000 volt, olasz, tetőboxhoz kellett tavaly.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #1435 Dátum: 2008. Január 18. - 11:00:03 » |
|
Sziasztok! Kinek van ötajtós lacsin tetőcsomagtartója? Ha esetleg rakna fel képet hogyan kell felfogatni a kasztnira nagyon megköszönném!! Továbbra is keresek használt is érdekel!! Előre is köszi bzsazsa Ui.: ja Thuléban találtam de 35000.-hufot nem igazán adnék érte... Nekem van, de csak este tudok képet tenni. 15000 volt, olasz, tetőboxhoz kellett tavaly. Köszi cápa várom a képet!!4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1436 Dátum: 2008. Január 18. - 12:51:38 » |
|
Itt a két kép. Help Honnét a rákból való ez Ezek kárpit rögzítők. A pedáloknál fogják a padlószőnyeget. Ott nézz körül. Nem az ott nem hiányzik egyik sem ... A lábadnál bal oldalon van egy taposó "lemez" (persze műanyag), és egy szintén műanyag borítás (kábeleket takarja, a műszerfal alatt, az ajtó mellett). A kettő közül az egyiken ilyen van. Nem emlékszem pontosan, hogy melyiken. Kösz a javítást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1437 Dátum: 2008. Január 18. - 14:35:45 » |
|
MA 20:00 rekord döntés!!! Senki el ne felejtse!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1438 Dátum: 2008. Január 18. - 14:43:56 » |
|
MA 20:00 rekord döntés!!! Senki el ne felejtse!!! Lélekben veletek leszek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1439 Dátum: 2008. Január 18. - 15:27:46 » |
|
MA 20:00 rekord döntés!!! Senki el ne felejtse!!! Lélekben veletek leszek! Kisérteties megoldásaid vannak
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|