athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1230 Dátum: 2008. Január 01. - 11:49:37 » |
|
Boldog új évet!!! No.1 Neked is. Pezsgő helyett Fórum 0h 49p-kor? Ez igen! Hát nem vagyunk egy inaktív fórum! Pezsgő, rakéta, szomszédok, fórum. Ebben a sorrendben Örültek is nekem itt a környéken Kertbe ki, rakéta lebök, kanóc meggyújt... Na most...a havat belefújta a lyukba, így nem tudott elrepülni...részletezzem? Még a 4-ik szomszédban is szép zöld szikrák hullottak alá Soha rosszabb évkezdetet! Helyzetkép Pestről: Náluk is hasonló a helyzet. Most ástam ki az autót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1231 Dátum: 2008. Január 01. - 12:00:30 » |
|
Rejtvény!!! Itt a Lacsi, no de hol a lacsi? Fődij: 1 db szaloncukor!! / a nyertes leakaszthatja a saját fájáról.../ Tehát:
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1232 Dátum: 2008. Január 01. - 12:05:32 » |
|
Rejtvény!!! Itt a Lacsi, no de hol a lacsi? Fődij: 1 db szaloncukor!! / a nyertes leakaszthatja a saját fájáról.../ Tehát: Nálunk vigyázni kell, hogy ki milyen szaloncukrot kér a fáról.. Mert ha kiejted azt a szót, hogy marcipán, már is ott a kutya. Ugyanis ez a neve
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1233 Dátum: 2008. Január 01. - 12:06:46 » |
|
Rejtvény!!! Itt a Lacsi, no de hol a lacsi? Fődij: 1 db szaloncukor!! / a nyertes leakaszthatja a saját fájáról.../ Tehát: Jah és tippelnék... Balról az 5-ik, a tehert is beleszámítva
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1234 Dátum: 2008. Január 01. - 12:43:31 » |
|
Boldog új évet!!! No.1 Neked is. Pezsgő helyett Fórum 0h 49p-kor? Ez igen! Hát nem vagyunk egy inaktív fórum! Pezsgő, rakéta, szomszédok, fórum. Ebben a sorrendben Örültek is nekem itt a környéken Kertbe ki, rakéta lebök, kanóc meggyújt... Na most...a havat belefújta a lyukba, így nem tudott elrepülni...részletezzem? Még a 4-ik szomszédban is szép zöld szikrák hullottak alá Soha rosszabb évkezdetet! Helyzetkép Pestről: Azért erről megkérdezném Gidit is. Nem hiszem, hogy túl nagy élmény lehet a 26 tonnással csúszkálni. Ahogy a pesti viszonyokat ismerem, amíg szakad a hó, addíg csak a hegyeket járják a kotrók, a lapos oldalt nem. A gyerekek viszont örülnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1235 Dátum: 2008. Január 01. - 12:48:52 » |
|
Utóbbi idők változásai a fórumon és a weblapon:
- fórumról kijelentkezés nélkül lehet a weblapra ugrani (felső menü) - "Elkövetkezendő naptár" helyett "Elkövetkezendő események" felirat jelenik meg (lent a naptárnál) - a weblap taglistájából átlépve egy adott tag részletes adataihoz: link segítségével lehet az adott tag galériájába ugrani
Folyt.köv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1236 Dátum: 2008. Január 01. - 13:05:31 » |
|
ES MINDENKINEK OLYAN UJ EVET, AHOGY AZ ENYEM INDUL!
2008.01.01 00:00-TOL EN VAGYOK A "NORTH EXPRESS" NEVU DILIHAZ ELSO TISZTJE. HA UGY TETSZIK, AKKOR ISTEN UTAN A MASODIK. KICSIVEL TOBB LE, SOKKAL TOBB FELELOSSEG.
Gratula és sok sikert a küldetéshez!!!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1237 Dátum: 2008. Január 01. - 13:15:35 » |
|
Athee az új törzstagunk! Gratulálunk! Stocz célzást tett a 26 tonnásra, veszem a lapot, de átmegyek a másik topicba, a helyére. Üdv minden túlélőnek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1238 Dátum: 2008. Január 01. - 13:20:33 » |
|
Rejtvény!!! Itt a Lacsi, no de hol a lacsi? Fődij: 1 db szaloncukor!! / a nyertes leakaszthatja a saját fájáról.../ Tehát: Jah és tippelnék... Balról az 5-ik, a tehert is beleszámítva Nyertél. Látom senki más. Tied a cukor, de egyél zseléset...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1239 Dátum: 2008. Január 01. - 13:21:56 » |
|
Utóbbi idők változásai a fórumon és a weblapon:
- fórumról kijelentkezés nélkül lehet a weblapra ugrani (felső menü) - "Elkövetkezendő naptár" helyett "Elkövetkezendő események" felirat jelenik meg (lent a naptárnál) - a weblap taglistájából átlépve egy adott tag részletes adataihoz: link segítségével lehet az adott tag galériájába ugrani
Folyt.köv.
Köszönjük az okosítást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1240 Dátum: 2008. Január 01. - 13:26:33 » |
|
Athee az új törzstagunk! Gratulálunk!
ohhh, Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1241 Dátum: 2008. Január 01. - 14:08:01 » |
|
Stocz! Te dolgoztál az éjjel? Vagy végre otthon töltötted az estét? gondolom most néhány nyugodtabb napod lesz, és akkor radarozhatunk is. Remélem nem Te voltál hajnaltájt a Hungáris- Thököly sarkától a Bosnyák felé két taxi berepült elém, az első egy sedan volt, az még hagyján, de az SW hogy fért be? Olyan volt a szitú, hogy máe egyikünk sem tehetett semmit, és megusztuk, de nem hiszem, hogy nem vette le a fűtését egy időre. Te ilyet nem tennél remélem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1242 Dátum: 2008. Január 01. - 17:17:02 » |
|
Rejtvény!!! Itt a Lacsi, no de hol a lacsi? Fődij: 1 db szaloncukor!! / a nyertes leakaszthatja a saját fájáról.../ Tehát: Jah és tippelnék... Balról az 5-ik, a tehert is beleszámítva Nyertél. Látom senki más. Tied a cukor, de egyél zseléset... en is tudtam volna, csak nem voltam netkozeleben :-( konnyu egyebkent, mert az a legnagyobb
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1243 Dátum: 2008. Január 01. - 17:58:16 » |
|
athee. megjott am az sms-es! neha munkodik ez a nyavalyas mobil, de ladigidyt nem tudtam elerni reggel, pedig meg muszakkezdes elott irtam am neki! :-)
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1244 Dátum: 2008. Január 01. - 18:00:03 » |
|
athee. megjott am az sms-es! neha munkodik ez a nyavalyas mobil, de ladigidyt nem tudtam elerni reggel, pedig meg muszakkezdes elott irtam am neki! :-)
Én is 8 utánkaptam meg az sms-ed! Mikor írtál? Szólni is akartam, hogy gyere havat lapátolni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|