cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1110 Dátum: 2007. December 21. - 08:09:21 » |
|
feri! ez most hulyen fog hangzani, de: nalad is ott van a lacetti fejlecben kozepen egy spiegelonline felirat? vagy ez helyi specialitas szamomra?
spiegelonline?.....ilyet nem látok!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1111 Dátum: 2007. December 21. - 12:34:57 » |
|
A Népítélet elhalata a 30000-t. Volt összefoglaló értékelés vhol? én nem találkoztam vele...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1112 Dátum: 2007. December 21. - 15:37:05 » |
|
Nagyon király a fejléc, aranyosak a csengettyűk, a rén****vas-szán! Köszönjük Stocz cartárs, így tökéletes az ünnepi hangulat a honlapon és a fórumon! Mi is viszont kívánunk Neked és Családodnak Békés Boldog Karácsonyt! [/b]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 21. - 15:39:13 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1113 Dátum: 2007. December 21. - 16:36:14 » |
|
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Amúgy végre befejeztem, és túléltem az év számomra útolsó munkanapját, és holnaptól hétalvónak számítok. 3 helyett 7-kor kelek, vagy később. Budapest jelentem totálisan megőrült! Mindenki maradjon otthon, és zárkozzon be! Vidék is ilyen? Akkor pedig már országos a vész!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1114 Dátum: 2007. December 21. - 18:09:32 » |
|
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Amúgy végre befejeztem, és túléltem az év számomra útolsó munkanapját, és holnaptól hétalvónak számítok. 3 helyett 7-kor kelek, vagy később. Budapest jelentem totálisan megőrült! Mindenki maradjon otthon, és zárkozzon be! Vidék is ilyen? Akkor pedig már országos a vész!
Én nem éltem túl! A vidék még rosszabb!!!Nézzétek meg, mit írtam a "Sufni/Tuning>Klubszervíz>Sérülések,Kivitelezési hibák,Negatív szervíztapasztalatok"-ba! És holnap is gürizem, és jövő héten is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 21. - 18:13:27 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1115 Dátum: 2007. December 21. - 18:14:33 » |
|
Mienk kisváros, de tanusíthatom, hogy sok mazsola kiszabadult az utakra abból a megfontolásból, hogy most kell az egész havi elmaradást bepótolni vásárlások terén! Érdekes módon nagyon megszaporodtak bizonyos autótípusok, csak a kalapok maradtak el és már nem 120L embléma virít hátul, hanem az s-es mi autónk meg a sarkára állított rombusz a színjátszás istenének nevével kiegészítve. Be is raktam a kocsit a biztonságos udvari beállóba gyorsan, mielőtt én is úgy járok, mint szegény Peti cartárs!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1116 Dátum: 2007. December 21. - 18:47:07 » |
|
Jelszó a következő napokra: GARÁZS, vagy legalább saját UDVAR! Ha mód van rá...Isten óvjon minket, és a Lacettinket is a karácsonyi őrült hajszától!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1117 Dátum: 2007. December 21. - 20:13:37 » |
|
Na itt a Cápa:
Ez aranyos cápa. lehet, hogy felspanoltad valamivel, hogy ennyire kering? Nem csináltam vele semmit. Ez ilyen keringő cápa!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1118 Dátum: 2007. December 21. - 20:45:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1119 Dátum: 2007. December 21. - 21:04:18 » |
|
Kedves Giovanni! Hogy vetted rá a globális moderátorunkat erre a figurára télviz idején? Vagy mindent a klubért? Köszönjük mindkettőtöknek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1120 Dátum: 2007. December 21. - 21:11:33 » |
|
Na wazzeeee....téli orrtyű moderátor módra? Köszi amúgy, viszont minden jót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1121 Dátum: 2007. December 21. - 21:50:16 » |
|
Sipirc aludni! Holnap munkanap! (nektek) Áldott, békés karácsonyt mindenkinek! Bár fogadok, hogy még talélkozunk addig még itt. Ki ellene?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1122 Dátum: 2007. December 21. - 22:31:04 » |
|
A Rombusz nem a sarkán áll alapból?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1123 Dátum: 2007. December 22. - 16:54:58 » |
|
Kedves Cartársak! Hogy lehet vissza jutni a lacetti.hu oldalra a fórumból, hogy ne kelljen kilépni?
Jelenleg még sehogyan. Várólistán van a téma: amint sorra kerül megoldódik. Látjátok? Résen van a főnök, erre is lesz megoldás! Stocz! Ha már itt vagy! Mivel Te hoztad létre a talis galériát, csak Te tudod képaláírással ellátni! Hiányolják sokan, nem tudják beazonosítani a tagokat(de lehet, hogy Te sem mindenkit)! Mit szólsz? Na ez már tényleg gépház téma! Én úgy gondolom, hogy nem nevesítenék senkit a lapon. És nem csak azért, mert időm mint a pelyva. Aki szeretné a nagyvilág előtt feltárni, hogy a nevéhez mely corpus tartozik, az számtalan lehetőséget talál rá. Pl.: avatar, galéria, userbar. Mindenki előtt szabad a pálya. Egyébként meg lehet egy olyan megoldás is (csinálom a munkát magamnak?!), hogy aki közzé szeretné tenni a portréját, az küld nekem egy ig.képet, és azt hozzá csatolom a weblapon a felhasználói profiljához. Akkor azt minden tag meglesheti majd. Ezt a fejlesztést úgy 2025-re tudnám bevállalni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1124 Dátum: 2007. December 22. - 19:44:11 » |
|
akkor mostr megprobalom elkuldeni a szelessegjelzos kepet:
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|