cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #960 Dátum: 2007. December 17. - 11:15:21 » |
|
Tisztelettel kérném a cartársakat, hogy a talákozókkal kapcsolatos beszámolókat, hozzászólásokat csak egy példányba, egy topicba rakják fel a fórumba! Javaslom, hogy a "Találkozók" topicba csak általános dolgok menjenek, a "Vác" topicba meg amik arra vonatkoznak. Köszönöm!
Cápa!Most megmoderáltad magad? Nem hinném. Én csak egy fél mondattal reagáltam egy hozzászólásra. Viszont amit kérnék, az az, hogy a beszámolókat ne rakjátok be mindkét topicba, ne duplázzatok! Akkor a főnököt moderáltad, mert az Ő hozzászólására reagáltál! Ott nincs demokrácia, ahol a főnökre nem lehet szólni! Na de ha jobban megnézed, athee beszámolója szerepel pl mindkét helyen. Stocz-ot nem látom duplázva. vagy nem látok mindent? Ez így van, de amikor megszületett a beszámoló, még nem volt Váci topik. Törölni meg sajna nem tudok. Semmi gond. Ha nem nyitottál új topicot a témának, majd mi áthelyezzük. Rendben. Kérésem az eztán megszülető írásokra vonatkozik. Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #961 Dátum: 2007. December 17. - 11:34:51 » |
|
Én erre értettem Cápa:Lehet, hogy a kaposújlaki kirándulást is ottalvósra kellene tervezni? Végre lenne időnk beszélgetni (+sörözgetni).
Sátorozni van hely bőven, elég nagy gyep van a reptéren! Nem a dupla hozzászólásra, hanem ez sima talis téma!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #962 Dátum: 2007. December 17. - 12:00:31 » |
|
Én erre értettem Cápa:Lehet, hogy a kaposújlaki kirándulást is ottalvósra kellene tervezni? Végre lenne időnk beszélgetni (+sörözgetni).
Sátorozni van hely bőven, elég nagy gyep van a reptéren! Nem a dupla hozzászólásra, hanem ez sima talis téma! No ezt lehetne még boncolgatni, de szerintem a lényeget érti mindenki. Ez annak a tipikus problémának az esete, hogy ha máshova válaszol az ember, akkor nem biztos, hogy megtalálható, vagy folyamatos marad a beszélgetés.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #963 Dátum: 2007. December 17. - 14:38:04 » |
|
Kedves Cartársak! Hogy lehet vissza jutni a lacetti.hu oldalra a fórumból, hogy ne kelljen kilépni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #964 Dátum: 2007. December 17. - 14:42:45 » |
|
Mennyi hozzászólás kell, hogy már ne friss husi legyek, hanem legalább romlott husi!? Vagy mi a következő?
Pedig 38-re is jár a törzstag!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #965 Dátum: 2007. December 17. - 14:44:56 » |
|
Mennyi hozzászólás kell, hogy már ne friss husi legyek, hanem legalább romlott husi!? Vagy mi a következő?
Pedig 38-re is jár a törzstag!! Nyomom én 1000-el amihez tudok hozzászólok, aztán maj' meg lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #966 Dátum: 2007. December 17. - 14:47:22 » |
|
Pedig 38-re is jár a törzstag!! Nyomom én 1000-el amihez tudok hozzászólok, aztán maj' meg lesz. Tűkön ülve várom a "műszerfalam összes lámpája" c. képet. Már szúúúúúr.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #967 Dátum: 2007. December 17. - 14:58:22 » |
|
Kedves Cartársak! Hogy lehet vissza jutni a lacetti.hu oldalra a fórumból, hogy ne kelljen kilépni?
Nagyon egyszerű! Fent a menüben látsz olyan menüpontot, hogy "Kijelentkezés". Erre kell rábökni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #968 Dátum: 2007. December 17. - 15:05:30 » |
|
Nagyon egyszerű! Fent a menüben látsz olyan menüpontot, hogy "Kijelentkezés". Erre kell rábökni. Eddig tök jó. Rá is böktem már többször is. De az úgy tesz vissza a kluboldalra hogy onnan is ki vagyok jelentkezve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #969 Dátum: 2007. December 17. - 15:10:16 » |
|
Pedig 38-re is jár a törzstag!! Nyomom én 1000-el amihez tudok hozzászólok, aztán maj' meg lesz. Tűkön ülve várom a "műszerfalam összes lámpája" c. képet. Már szúúúúúr..... Oké! Most még dolgozom, de ha haza érek ki megyek a grázsba és le fotózom és fel teszem. 1024x768 ban jólesz? Hogy kell ide beszúrni képet? mert ha rányomok a beszúrásra akkor ki ír vmi img-ket de mitcsináljak vele?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #970 Dátum: 2007. December 17. - 15:14:26 » |
|
Bizony mondom Neked Gábor még ma a bejáratosok közt leszel! /Ha így folytatod!/. Mindkét helyen visszajelöltelek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #971 Dátum: 2007. December 17. - 15:22:08 » |
|
Nagyon egyszerű! Fent a menüben látsz olyan menüpontot, hogy "Kijelentkezés". Erre kell rábökni. Eddig tök jó. Rá is böktem már többször is. De az úgy tesz vissza a kluboldalra hogy onnan is ki vagyok jelentkezve. legjobb tudomásom szerint erre még nincs megoldás, de biztosat Stocz tud mondani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #972 Dátum: 2007. December 17. - 15:25:16 » |
|
Pedig 38-re is jár a törzstag!! Nyomom én 1000-el amihez tudok hozzászólok, aztán maj' meg lesz. Tűkön ülve várom a "műszerfalam összes lámpája" c. képet. Már szúúúúúr..... Oké! Most még dolgozom, de ha haza érek ki megyek a grázsba és le fotózom és fel teszem. 1024x768 ban jólesz? Hogy kell ide beszúrni képet? mert ha rányomok a beszúrásra akkor ki ír vmi img-ket de mitcsináljak vele? Semmi beszúrás! Hozzászólásnál az ablak alatt: További opciók-> Csatolás (tallózhatsz)-> Hozzászólás gomb Ennyi. A kép megengedett maximális terjedelme ott is jelezve van:128kb, ill. max 4 db...stb! Kérlek, hogy csak olyan kérdéseket tegyél fel a kezeléssel kapcsolatban, -azokat is a gépházban- amikre nem találsz választ ott! Üdv!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 17. - 15:28:47 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #973 Dátum: 2007. December 17. - 16:43:19 » |
|
Pedig 38-re is jár a törzstag!! Nyomom én 1000-el amihez tudok hozzászólok, aztán maj' meg lesz. Tűkön ülve várom a "műszerfalam összes lámpája" c. képet. Már szúúúúúr..... Hogy ne szúrjon annyira fel teszem a"műszerfalam bal oldali összes lámpája" című képet! A jobb oldala nálad van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #974 Dátum: 2007. December 17. - 16:54:32 » |
|
Pedig 38-re is jár a törzstag!! Nyomom én 1000-el amihez tudok hozzászólok, aztán maj' meg lesz. Tűkön ülve várom a "műszerfalam összes lámpája" c. képet. Már szúúúúúr..... Hogy ne szúrjon annyira fel teszem a"műszerfalam bal oldali összes lámpája" című képet! A jobb oldala nálad van! Szegény Kripic Cartárs. Most aztán keresgélhet, mire megfejti ezeket. Esetleg egy kis segitség, mit is jelentenek ezek? Mindkét oldal érdekel. Köszike...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|