cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #915 Dátum: 2007. December 15. - 19:14:30 » |
|
Nálatok is esik a hó? HA HÓÓÓÓ! Megyek HÓlapátolni, aztán iszok egy SÖR-t. Pontosan ezt a sorrendet követtem én is. Most tartok a sörnél.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #916 Dátum: 2007. December 15. - 19:37:57 » |
|
Nálatok is esik a hó? HA HÓÓÓÓ! Megyek HÓlapátolni, aztán iszok egy SÖR-t. Pontosan ezt a sorrendet követtem én is. Most tartok a sörnél. Én meg hólapátolás nélkül ittam meg a sörömet! Na, ki nyert?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #917 Dátum: 2007. December 15. - 22:49:53 » |
|
Én meg nem rég jöttem haza, no nem a taliról, utána séta volt Petiékkel, majd a családom nő tagjaiért mentem Budára, onnan újabb nagy bevásárlás a tescoban, haza cipelés, kocsit vissza a garba, majd végre vacsi, és utána fórum olvasás, és csak ennyi irás most, mert sosem alszom ki magam, ezért majd holnap teszem hozzá az én beszámolómat a taliról, amit jónak minősítek addig is, no elég hosszú körmondat volt...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #918 Dátum: 2007. December 15. - 22:59:34 » |
|
Éljen a legújabb törzstagunk: CAPTAINB! Hozzátenném, hogy előlegezett törzstagnak vesszük az Óperencián túlról eljött talisokat: Petit, és Gábort is! Sajnos a gépház nem tudja megadni a plusz csillagokat, de mi úgy vesszük, mintha már ott lenne nevüknél, mert megérdemlik!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #919 Dátum: 2007. December 16. - 03:06:00 » |
|
Hóó lapátolás utáni sör után, elmentünk egy kicsit RETRO buliba.(még több sör)Persz tömeg közlekedéssel!!! B.U.SZ. Most értünk haza. És mi az első? A fórum. Na bumm!Megyek is alunni. Jó éjjt mindekinek!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #920 Dátum: 2007. December 16. - 07:59:08 » |
|
Jó hajnal után Jó Reggelt kívánok! Most figyelem csak, engem is teljes tagnak tekintetek.Köszönöm! Nálunk még mindíg esik a hó.Ez megint lapátolással jár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #921 Dátum: 2007. December 16. - 08:02:14 » |
|
Igen, első hallásra valóban furcsa lehet. Nem vagyok a fejlődés ellen, és a környezetvédelmet kiemelten fontosnak tartom (pláne, amióta megnéztem Al Gore Kellemetlen igazság című filmjét, amit mindenkinek látnia kellene!). Viszont az is tény (na jó: nagyon valószínű), hogy az EU4-es normák betartása sok autó esetében már a normális használat kárára történt. Született már evvel foglalkozó cikk a neten. Sajna úgy tűnik, hogy a mi autónk (autóink) is ezekközé tartozik. Volt szerencsém kipróbálni a gépemet egy EU3-as vezérlővel (bocs azoktól, akiknek ez a mondat már a könyökén jön ki), és azzal hibamentes volt. Ezért foglalkoztat ez a szoftvercsere dolog. Ha lesznek infóid, akkor azokat kérlek, hogy a "sufni/tuning Torpanás és EGR szelep" topicjába írd majd meg: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_smf&Itemid=45&topic=14.0Előre is köszönöm. Szia! Amit az előzményekben írtam sajnos nem tölthető az EU4-s re AZ EU3-s szoftver, viszont van az EU4-s frissítő szoftver amivel megszűnnek a rángatási problémák. Köszi az infót. Egyszer már lett frissítve a gép szoftvere - attól sajna nem múlott el a csuklása. Majd csak lesz vmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #922 Dátum: 2007. December 16. - 08:07:52 » |
|
hali cartarsak! jo hir: mivel lerohadt a gep, 1 hetet javitunk hamburgban. igy lehet, hogy tobb idom lesz jelentkezni. a rossz, hogy ehhez 1 orat kell gyalogolnom a hajojavitobol. mindegy. addig kerdes: 1. nejem panaszkodott: nem munkodik a hatso ablak futese. 2. hiaba fujja az elso ablakot, nem megy le a para rola, foleg kodos, paras idoben, nekem a lengyel utask soran szakado esoben sem volt gondom. mas is tapasztalta mar? szervizbe persze nem akar menni a kocsival. az uvegrol meg mindig nem kaptam mubizit. mostz mennem kell, de amint lehet, benezek! talan holnap. udv captainb
A hátsó abalak fűtésének gondja sok mindentől lehet - biztosíték, relé, kapcsoló+az időzítő elektronika, amit nem tudom, hogy hol van elrejtve. A bizti és a relé a motortérben van, a kinti bizti házban. A fedélen belül megvan a kiosztás. Bár ez nem kimondottan női munka. Egyébként mondtad neki, hogy kapcsolja be a klímát? Az segít a párásodáson!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #923 Dátum: 2007. December 16. - 08:13:45 » |
|
Gasty!!
Előfordulhat ilyen. Én egy Nissan Primerával jártam így, amit meg szerettem volna venni. Egy haverom nagy Nissanos, és ő mondta ha leírom az alvázszámot neki, megmondja hogy mikor, hol, miért gyártották. És láss csodát az első amit kinéztem magamnak, 2000ccm, automata, fullextra 2001-es magyarországi. És a válasz asz alvázszámból: 2000ccm, automata, full extra 1999-es és amerikai piacra, angliában összerkott modell. Na ezt add össze!! Ja ez kb. 10 perc alatt történt meg.Mikor megmondtam a kerskedőnek , köpni-nyelni nem tudott.
Úgy hogy lehet hogy annyit legyártottak előre, hogy annyit állt. Üdv.
Lacsinál is meg tudod nézetni ezeket az adatokat? Én igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #924 Dátum: 2007. December 16. - 08:32:14 » |
|
Húú. Nagyon pezsegtek. Már az is megfordult a fejemben, hogy lekapcsolom a fórumot, amíg mindent végigolvasok . Mire egy hozzászólást elolvasok, addíg születik másik kettő+egy PÜ. Miért nem alszotok még ilyenkor? Nna. A váci találkozó képeit betettem a képriportok/találkozók közé. Link: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=0&catid=49Gidy radarjának beszerelését pedig a Sufni/tuning csoportba ugyan ott. Pesten nem havazott éjszaka. Cserébe viszont sok utca tiszta jég. Jókat lehetett csúszkálni, de legalább le lett ellenőrizve az ABS. Mondjuk azt nagyon nem értem, hogy a Népliget belső útjait mi a fenének sózták le, amikor a (BKV által nem érintett) utcák jó része még nem látta a Főkefe autóit. Sör bent, megyek aludni (nemsokára. Megint jött egy PÜ!!). Ti meg csak irogassatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #925 Dátum: 2007. December 16. - 09:16:32 » |
|
Nya! Sikerült! Nem volt egyszerű ez a nyamvadt userbar, de megvan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #926 Dátum: 2007. December 16. - 09:34:57 » |
|
Jó hajnal után Jó Reggelt kívánok! Most figyelem csak, engem is teljes tagnak tekintetek.Köszönöm! Nálunk még mindíg esik a hó.Ez megint lapátolással jár. Nem "teljes"tag! Törzstag!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #927 Dátum: 2007. December 16. - 09:35:25 » |
|
Gasty!!
Előfordulhat ilyen. Én egy Nissan Primerával jártam így, amit meg szerettem volna venni. Egy haverom nagy Nissanos, és ő mondta ha leírom az alvázszámot neki, megmondja hogy mikor, hol, miért gyártották. És láss csodát az első amit kinéztem magamnak, 2000ccm, automata, fullextra 2001-es magyarországi. És a válasz asz alvázszámból: 2000ccm, automata, full extra 1999-es és amerikai piacra, angliában összerkott modell. Na ezt add össze!! Ja ez kb. 10 perc alatt történt meg.Mikor megmondtam a kerskedőnek , köpni-nyelni nem tudott.
Úgy hogy lehet hogy annyit legyártottak előre, hogy annyit állt. Üdv.
Lacsinál is meg tudod nézetni ezeket az adatokat? Én igen. Akkor este elkűldöm PÜ-ben az alvázszámom jó? Nagyon köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #928 Dátum: 2007. December 16. - 09:40:47 » |
|
Egy kép, amit tegnap láttam Lacsiban elösször...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
|