peti74
|
|
« Hozzászólás #900 Dátum: 2007. December 14. - 20:19:10 » |
|
Biztos hallottatok a disznókról, amelyek befalatozták gazdijukat! A rend őre eképp nyilatkozott a Híradóban: "A SERTÉS TÁMADÓLAG LÉPETT FEL"Köszönjük! Nem is vártunk többet!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #901 Dátum: 2007. December 14. - 20:23:19 » |
|
koszi peti! remelem egy- ket honap es talakozunk szemelyesen is. de legkesobb nyaron, mert evek ota furdere jarunk nyaralni a csaladdal es onnan keszthely es tersege csak egy ugras!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #902 Dátum: 2007. December 14. - 20:38:10 » |
|
ladi! jol szuperal a tolatoradar? a legutolso privi ota nem kaptam ujabb levelet, arra pedig valaszoltam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #903 Dátum: 2007. December 14. - 20:50:10 » |
|
cartarsak! mennem kell! holnap uti leszek, de vasarnap benezek! ha valakinek kell valami norvegiabol, irjon! ott tuti jegkaparokat lehet venni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #904 Dátum: 2007. December 14. - 20:54:03 » |
|
Hali, Próbálgassatok felnit a kocsira: http://www.alessiowheels.com/index3_eng.htmlVelem ma közölték az éves bónusz, így hirtelen elérhető közelségbe került a dolog!:) Vacilálok a Polar, a Monza, a Principe, a Sprin és a Turbo között. Asszem valahogy szűkítenem kéne!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #905 Dátum: 2007. December 14. - 20:58:27 » |
|
Biztos hallottatok a disznókról, amelyek befalatozták gazdijukat! A rend őre eképp nyilatkozott a Híradóban: "A SERTÉS TÁMADÓLAG LÉPETT FEL"Köszönjük! Nem is vártunk többet! Na ja.... A disznó!!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #906 Dátum: 2007. December 14. - 21:00:54 » |
|
koszi peti! remelem egy- ket honap es talakozunk szemelyesen is. de legkesobb nyaron, mert evek ota furdere jarunk nyaralni a csaladdal es onnan keszthely es tersege csak egy ugras!
Ha a közelbe mersz jönni úgy, hogy elkerülsz, akkor vérig leszek sértve!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #907 Dátum: 2007. December 14. - 21:04:46 » |
|
Törzsasztalon újabb törzstagot ünnepelhetünk, mindenki kedvencét a mi JÓ ÖREG KAPITÁNYUNKAT! Éljen CaptainB! Isten óvjon ott északon a nagy hidegekben távol a családodtól, tőlünk, és a kocsidtól! Holnap irok privit Cap külön Neked a tali után, hogy vasárnap válaszolhass! Üdv barátod: LadiGidy a radaros
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #908 Dátum: 2007. December 14. - 21:13:24 » |
|
Sziasztok márkatársak!Nem akarom elkiabálni,de(eddig)úgy nézem nekem szerencsém van evvel a rángással kapcsolatban,merthogy nekem eddig nem csinálta,pedig már nyúzzuk egymást 3éve,és már megtettünk eggyütt 44000km-t.Igaz azért ilyen egyszerűen nem usztam meg,mert nekem is volt sárga lámpám,de a szervizben azt mondták,hogy a sz.gép gyújtáskimaradást diagnosztizált.Ez pedig vszinű az egyik trafó lesz.Én kénytelen vagyok nekik elhinni,mert nem értek annyira hozzá.De majd meglátjuk.Mindenesetre minden maradt az eredeti gyári,és még megy,nem is rosszul.Ezt a "gyújtáskimaradást" meg csak 2szer csinálta a 3 év alatt.
Persze, hogy nem csinálta, mivel Neked még EU3-asod van. Legalábbis ha 3 éves, erre következtetek. (Könnyebben is megállapítható, mert ha az alvázszámod 6. karaktere szám, akkor EU3, ha betű, akkor EU4). Ez a jelenség eddig EU4-eseknél fordult elő, ha jól tudom! Ez érdekes. Az enyém 2006.11. havi üzembehelyezés, de az alvázszám 6. karakrtere '1'. Ennyit állt volna üzembehelyezés előtt? Elnézést a félrevezetésért, nem 6., hanem 9.! Ha J, akkor EU4-es! Bocsi! Of corz it íz J!:) Akkor most moderáljuk a moderátort?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #909 Dátum: 2007. December 14. - 21:14:28 » |
|
Most nyolc on-line tag nem tud elszakadni a csapattól? Na jó, én elkezdem, megyek elteszem magam holnapra, Petinek pedig mars az ágyba! Holnap ugyis sok érdekes dologban lesz részünk, lesz mit olvasni a tali után! Jó éjt cartársak!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #910 Dátum: 2007. December 14. - 21:22:30 » |
|
Sziasztok márkatársak!Nem akarom elkiabálni,de(eddig)úgy nézem nekem szerencsém van evvel a rángással kapcsolatban,merthogy nekem eddig nem csinálta,pedig már nyúzzuk egymást 3éve,és már megtettünk eggyütt 44000km-t.Igaz azért ilyen egyszerűen nem usztam meg,mert nekem is volt sárga lámpám,de a szervizben azt mondták,hogy a sz.gép gyújtáskimaradást diagnosztizált.Ez pedig vszinű az egyik trafó lesz.Én kénytelen vagyok nekik elhinni,mert nem értek annyira hozzá.De majd meglátjuk.Mindenesetre minden maradt az eredeti gyári,és még megy,nem is rosszul.Ezt a "gyújtáskimaradást" meg csak 2szer csinálta a 3 év alatt.
Persze, hogy nem csinálta, mivel Neked még EU3-asod van. Legalábbis ha 3 éves, erre következtetek. (Könnyebben is megállapítható, mert ha az alvázszámod 6. karaktere szám, akkor EU3, ha betű, akkor EU4). Ez a jelenség eddig EU4-eseknél fordult elő, ha jól tudom! Ez érdekes. Az enyém 2006.11. havi üzembehelyezés, de az alvázszám 6. karakrtere '1'. Ennyit állt volna üzembehelyezés előtt? Elnézést a félrevezetésért, nem 6., hanem 9.! Ha J, akkor EU4-es! Bocsi! Of corz it íz J!:) Akkor most moderáljuk a moderátort? Moderátor már moderálta magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #911 Dátum: 2007. December 14. - 21:53:34 » |
|
[ Of corz it íz J!:) Akkor most moderáljuk a moderátort? Moderátor már moderálta magát. Akkor ez most egy hiper-moderált fórum!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #912 Dátum: 2007. December 14. - 22:13:21 » |
|
[ Of corz it íz J!:) Akkor most moderáljuk a moderátort? Moderátor már moderálta magát. Akkor ez most egy hiper-moderált fórum!:) gatsy!Nagyon kipihent vagy ma!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
foglati
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #913 Dátum: 2007. December 15. - 15:54:54 » |
|
Köszönöm a választ a törésteszt témához!Már nézem is!
|
|
|
Naplózva
|
foglati(madár)
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #914 Dátum: 2007. December 15. - 19:12:20 » |
|
Nálatok is esik a hó? HA HÓÓÓÓ! Megyek HÓlapátolni, aztán iszok egy SÖR-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|