ladlac
|
|
« Hozzászólás #840 Dátum: 2007. December 13. - 11:34:36 » |
|
Lát-e valaki valami "furcsát" a GÉP hátulján?
Persze! Ladi autójába be lett építve a tolatóradar! Infót szeretnék! Mennyi és hol? Készültek képek, lesz az is. Cora: 8990. Saját garázsában...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #842 Dátum: 2007. December 13. - 12:19:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #843 Dátum: 2007. December 13. - 13:13:14 » |
|
HB, SW, Sedan? Tempomatos? Színe? Fotót kérünk...
Sima 5 ajtós. Tempomat? Asszem az nincs. Melange Beige. Fotót azonnal felteszek ahogy lehetőségem lesz rá. Ja itt mindjárt meg is jegyezném, mekkora képet lehet max feltenni? Képeket ne ide a fórumra, hanem a weblap galériájába tegyél fel lszives. Ott nincs méret megkötés. Megkérek mindenkit, hogy amikor létrehozza az első galériáját, akkor azt a nicknevéről nevezze el. Ez a kérés olvasható a galéria nyitólapjának felső részén is. Sajnos ezt eddíg nem mindenki vette figyelembe, így sok kép beazonosítása lehetetlen. Kérem azokat, akik nem így nyitottak galériát maguknak, legyenek kedvesek módosítani a galéria nevét, hogy tudjuk kihez tartoznak a fotók. A módosítást a Galéria->Galériáim oldalon a Galériáim fülre kattintva, majd a megjelenő táblázatban a módosítás ikont használva lehet megtenni (galéria neve átír, majd mentés ikon). Akinek további segítségre lenne szüksége ebben a témában, az a Gépház->hogyan használd részében tegye fel. Köszönöm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 13. - 13:17:25 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #844 Dátum: 2007. December 13. - 13:55:07 » |
|
Köszönöm, hogy örömmel fogadtatok, szeméjesen CápaFeri-t és kola1234-t ismerem, a márka másik fórumáról az írásaimról ismernek többen is. A fiammal eggyütt javítunk az ő típusismerete igázán komoly, 12-ik éve daewoozik amióta chevi azóta ezt a márkát is javítja a kaposvári chevi-daewoo szervízben. Ezek mellett forgalmazunk alkarészeket is, egyenlőre bontottakat, de tervben van április körűl az új alkatrészek forgalmazása is.
Üdv a fórumon! Gyorsan le is csapnék erre a közvetlen szervízes kapcsolatra. Megpróbálnátok kideríteni, hogy az EU4-es autókra fel lehet-e tölteni az EU3-as szoftvert? Lehet, hogy megoldaná a rángatásos gondokat. Van olyan szervíz, ahol azt mondták nem lehet, viszont van olyan klubtag, akinek mintha így orvosolták volna a gondját. Jó lenne biztosat tudni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #845 Dátum: 2007. December 13. - 14:58:07 » |
|
Köszönöm, hogy örömmel fogadtatok, szeméjesen CápaFeri-t és kola1234-t ismerem, a márka másik fórumáról az írásaimról ismernek többen is. A fiammal eggyütt javítunk az ő típusismerete igázán komoly, 12-ik éve daewoozik amióta chevi azóta ezt a márkát is javítja a kaposvári chevi-daewoo szervízben. Ezek mellett forgalmazunk alkarészeket is, egyenlőre bontottakat, de tervben van április körűl az új alkatrészek forgalmazása is.
Üdv a fórumon! Gyorsan le is csapnék erre a közvetlen szervízes kapcsolatra. Megpróbálnátok kideríteni, hogy az EU4-es autókra fel lehet-e tölteni az EU3-as szoftvert? Lehet, hogy megoldaná a rángatásos gondokat. Van olyan szervíz, ahol azt mondták nem lehet, viszont van olyan klubtag, akinek mintha így orvosolták volna a gondját. Jó lenne biztosat tudni. Szia! megkérdezem ha megjön, mi a véleménye erről, nekem egy kicsit furának hat a dolog mert az én egyik szakmám autószerelő, és pont a fordítottját hallottam a frissítések az új fejlesztések korrigálják az előző hibákat, de én már más területen dolgozom, nem vagyok annyira naprakész ezekben a dolgokban majd megkérdezem sebikét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #846 Dátum: 2007. December 13. - 15:10:27 » |
|
Igen, első hallásra valóban furcsa lehet. Nem vagyok a fejlődés ellen, és a környezetvédelmet kiemelten fontosnak tartom (pláne, amióta megnéztem Al Gore Kellemetlen igazság című filmjét, amit mindenkinek látnia kellene!). Viszont az is tény (na jó: nagyon valószínű), hogy az EU4-es normák betartása sok autó esetében már a normális használat kárára történt. Született már evvel foglalkozó cikk a neten. Sajna úgy tűnik, hogy a mi autónk (autóink) is ezekközé tartozik. Volt szerencsém kipróbálni a gépemet egy EU3-as vezérlővel (bocs azoktól, akiknek ez a mondat már a könyökén jön ki), és azzal hibamentes volt. Ezért foglalkoztat ez a szoftvercsere dolog. Ha lesznek infóid, akkor azokat kérlek, hogy a "sufni/tuning Torpanás és EGR szelep" topicjába írd majd meg: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_smf&Itemid=45&topic=14.0Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
foglati
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #847 Dátum: 2007. December 13. - 16:47:50 » |
|
Sziasztok márkatársak!Nem akarom elkiabálni,de(eddig)úgy nézem nekem szerencsém van evvel a rángással kapcsolatban,merthogy nekem eddig nem csinálta,pedig már nyúzzuk egymást 3éve,és már megtettünk eggyütt 44000km-t.Igaz azért ilyen egyszerűen nem usztam meg,mert nekem is volt sárga lámpám,de a szervizben azt mondták,hogy a sz.gép gyújtáskimaradást diagnosztizált.Ez pedig vszinű az egyik trafó lesz.Én kénytelen vagyok nekik elhinni,mert nem értek annyira hozzá.De majd meglátjuk.Mindenesetre minden maradt az eredeti gyári,és még megy,nem is rosszul.Ezt a "gyújtáskimaradást" meg csak 2szer csinálta a 3 év alatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 13. - 16:58:27 írta foglati »
|
Naplózva
|
foglati(madár)
|
|
|
foglati
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #848 Dátum: 2007. December 13. - 17:08:54 » |
|
Üdv a fórumon! Gyorsan le is csapnék erre a közvetlen szervízes kapcsolatra. Megpróbálnátok kideríteni, hogy az EU4-es autókra fel lehet-e tölteni az EU3-as szoftvert? Lehet, hogy megoldaná a rángatásos gondokat. Van olyan szervíz, ahol azt mondták nem lehet, viszont van olyan klubtag, akinek mintha így orvosolták volna a gondját. Jó lenne biztosat tudni. Szia! megkérdezem ha megjön, mi a véleménye erről, nekem egy kicsit furának hat a dolog mert az én egyik szakmám autószerelő, és pont a fordítottját hallottam a frissítések az új fejlesztések korrigálják az előző hibákat, de én már más területen dolgozom, nem vagyok annyira naprakész ezekben a dolgokban majd megkérdezem sebikét. Szia sebijoe!Örülök,hogy van valaki a közelünkben.én Tamásiban lakom,és ha nem bánod neked fogok szólni,ha esetleg valami gondom lenne a kocsival.Bár remélem elsősorban nem a gondok miatt fogunk találkozni,hanem jó kis chevi összejöveteleken,mert még én is új vagyok itt az oldalon,és sajna nem ismerek senkit.
|
|
|
Naplózva
|
foglati(madár)
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #849 Dátum: 2007. December 13. - 17:14:53 » |
|
Szia sebijoe!Örülök,hogy van valaki a közelünkben.én Tamásiban lakom,és ha nem bánod neked fogok szólni,ha esetleg valami gondom lenne a kocsival.Bár remélem elsősorban nem a gondok miatt fogunk találkozni,hanem jó kis chevi összejöveteleken,mert még én is új vagyok itt az oldalon,és sajna nem ismerek senkit.
Szia!
A másik fórumról nekem vannak ismeröseim mint írtam van akivel személyesen is találkoztam aki itt is fent van, szervízre is tudom ajánlani a kaposvárit a fiam ott dolgozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #850 Dátum: 2007. December 13. - 18:35:10 » |
|
még én is új vagyok itt az oldalon,és sajna nem ismerek senkit. Ezen ne aggódj, foglati! Halkan mondom, nehogy elbízza magát a team, de pár hét és úgy fogod magad érezni itt, mint a saját családodban! Kedvesek, segítőkészek, és nagyobb a "befogadókészségük" mint a legnagyobb... ...na szóval annak! (jól van, nem csak a sörre gondoltam, hanem a szívre)!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 13. - 18:41:04 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #851 Dátum: 2007. December 13. - 18:51:35 » |
|
Sziasztok márkatársak!Nem akarom elkiabálni,de(eddig)úgy nézem nekem szerencsém van evvel a rángással kapcsolatban,merthogy nekem eddig nem csinálta,pedig már nyúzzuk egymást 3éve,és már megtettünk eggyütt 44000km-t.Igaz azért ilyen egyszerűen nem usztam meg,mert nekem is volt sárga lámpám,de a szervizben azt mondták,hogy a sz.gép gyújtáskimaradást diagnosztizált.Ez pedig vszinű az egyik trafó lesz.Én kénytelen vagyok nekik elhinni,mert nem értek annyira hozzá.De majd meglátjuk.Mindenesetre minden maradt az eredeti gyári,és még megy,nem is rosszul.Ezt a "gyújtáskimaradást" meg csak 2szer csinálta a 3 év alatt.
Persze, hogy nem csinálta, mivel Neked még EU3-asod van. Legalábbis ha 3 éves, erre következtetek. (Könnyebben is megállapítható, mert ha az alvázszámod 6. karaktere szám, akkor EU3, ha betű, akkor EU4). Ez a jelenség eddig EU4-eseknél fordult elő, ha jól tudom!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #852 Dátum: 2007. December 13. - 19:20:41 » |
|
Ajánlok egy szavazási lehetőséget: hetes intervallumokban szavazzunk, hogy a Nagy Fehér Cápa mikor lesz ezredes? Mit szóltok hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #853 Dátum: 2007. December 13. - 19:26:55 » |
|
Ajánlok egy szavazási lehetőséget: hetes intervallumokban szavazzunk, hogy a Nagy Fehér Cápa mikor lesz ezredes? Mit szóltok hozzá?
Indítsd a szavazást, Gidy! Sztem számozz 1-10-ig! Max! Én olyan 5-6-ot nyomnék! Bár lehet, hogy négyet, mert volt 19 kommentes napja is! Úristen!!! "Mai legaktívabb: 10. Összesített legaktívabb: 19 (2007. Október 13. - 18:45:12)"Biztos vagyok benne, hogy mindkettő az Ő eredménye!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 13. - 19:31:04 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #854 Dátum: 2007. December 13. - 19:50:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|