Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #555 Dátum: 2007. November 05. - 18:52:33 » |
|
Na ja de ugye én kutatom az okokat. Amugy ma meglepetés ért. Kaptam egy levelet. Feladó: Chevrolet Customer Satisfaction Monitor GPS Logitic Lincoln Road Cressex Business Park High Wycombe Great Britain HP12 3RQ Mondom mi ez... Névre címezve Hungary minden ? Kitöltöttem a neten. Ti kaptatok ilyet? Én soha semmit nem kapok Pedig már írtam is nekik, de még arra sem reagáltak
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #556 Dátum: 2007. November 05. - 19:03:34 » |
|
Na ja de ugye én kutatom az okokat. Amugy ma meglepetés ért. Kaptam egy levelet. Feladó: Chevrolet Customer Satisfaction Monitor GPS Logitic Lincoln Road Cressex Business Park High Wycombe Great Britain HP12 3RQ Mondom mi ez... Névre címezve Hungary minden ? Kitöltöttem a neten. Ti kaptatok ilyet? Én soha semmit nem kapok Pedig már írtam is nekik, de még arra sem reagáltak Nekem sem mernek írni, pedig már közel vagyok a százhoz!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #557 Dátum: 2007. November 05. - 19:16:29 » |
|
Asszem már gratulálhattok egy újabb fulltagnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #558 Dátum: 2007. November 05. - 19:17:46 » |
|
Nem mintha hülye lennék, de nem arról volt szó, hogy nem sértődünk meg egymásra moderálgatás miatt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #559 Dátum: 2007. November 05. - 19:38:03 » |
|
BeZe Cartárs! Ugye csak vicceltél, hogy kiiktatod Magad? Remélem nem teszel ilyet, mert sok jó hozzászólásod, kérdésed, ötleted volt, amit önző módon nem szeretnénk a továbbiakban mellőzni! Gyere vissza, és nevessünk a viccen, méghogy megsértődtél- úgyan! Remélem nemcsak magam nevében irtam ezt! BeZe köztünk a helyed továbbra is! Cápa nem harapot meg, nem is fog, mert jó Cápa, embert még nem evett. Üdv barátod: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #560 Dátum: 2007. November 05. - 20:20:39 » |
|
Na ja de ugye én kutatom az okokat. Amugy ma meglepetés ért. Kaptam egy levelet. .... Kitöltöttem a neten. Ti kaptatok ilyet? Nem kaptam, csak autó átvétele után 1 hónappal egy elégedettségi felmérő telefont. Viszont a mai alakításuk után lenne mit irnom! Részletek a zenélő lacsi topic-ban.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #561 Dátum: 2007. November 05. - 20:53:55 » |
|
Na ja de ugye én kutatom az okokat. Amugy ma meglepetés ért. Kaptam egy levelet. Feladó: Chevrolet Customer Satisfaction Monitor GPS Logitic Lincoln Road Cressex Business Park High Wycombe Great Britain HP12 3RQ Mondom mi ez... Névre címezve Hungary minden ? Kitöltöttem a neten. Ti kaptatok ilyet? Pontosan ugyanilyen volt, amire megindult bennem a gőz, és megírtam ez első értekezésemet a GM ügyfélszolgálatnak... A végeredmény ismert....Üdv: kripic
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #562 Dátum: 2007. November 05. - 21:18:19 » |
|
Sziasztok mindenkinek ! Azért azt remélem nem gondoljátok , hogy a moderálás a tagság érdekeit sértő vagy hozzászólásait korlátozó tevékenység elsősorban ! Legalább is szerintem nem az , hiszen most is egy technikai kérdésről volt szó nem pedig egy tartalmi dologról . Hiszen Cápa kolléga nem azt kérte , hogy ne írjatok a Gáborról vagy bárki másról ! Csak arra kért bennünket ( mint moderátor , mellesleg Mi választottuk meg éppen ezért ), hogy a megfelelő formában tegyük ezt .Vagyis nyissunk egy közös témát az aktuális sporteredményeink "megbeszélésére". Mert nem azzal lesz a baj ha nyitunk egyet a Talmának , hanem azzal ha nyitunk egyet -egyet az úszóinknak , a kajakosoknak , a kézilabdásoknak , Szávai Áginak vagy akár Besenyei Péternek . Megtehetnénk mert megérdemelné minden magyar sportolónk aki ennek a kis országnak ilyen nagy sikereket ér el ! De ! Ez itt azért mégis csak a LACETTI KLUB fóruma , ami elég nyílvánvalóan behatárol bizonyos dolgokat , pl azt is , hogy a verdáinkról írunk elsősorban . Mert szerintem aki minket megkeres valszeg azért teszi ezt meg , mert a Lacsira kiváncsi legfőképpen . Tehát a magam részéről azt kérném Tőletek Tisztelt Kollégák , hogy ne veszekedéssel hanem mondjuk érdemi vitával , megbeszéléssel döntsünk el kérdéseket . A sértődés és a harag nem fórumozhat helyettünk ,minden tisztességes véleményre szükség van ! Remélem nagyjából értettétek a lényeget és , hogy nem korlátoztam ezzel senkit sem ! Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #563 Dátum: 2007. November 06. - 10:08:54 » |
|
Sziasztok mindenkinek ! Azért azt remélem nem gondoljátok , hogy a moderálás a tagság érdekeit sértő vagy hozzászólásait korlátozó tevékenység elsősorban ! Legalább is szerintem nem az , hiszen most is egy technikai kérdésről volt szó nem pedig egy tartalmi dologról . Hiszen Cápa kolléga nem azt kérte , hogy ne írjatok a Gáborról vagy bárki másról ! Csak arra kért bennünket ( mint moderátor , mellesleg Mi választottuk meg éppen ezért ), hogy a megfelelő formában tegyük ezt .Vagyis nyissunk egy közös témát az aktuális sporteredményeink "megbeszélésére". Mert nem azzal lesz a baj ha nyitunk egyet a Talmának , hanem azzal ha nyitunk egyet -egyet az úszóinknak , a kajakosoknak , a kézilabdásoknak , Szávai Áginak vagy akár Besenyei Péternek . Megtehetnénk mert megérdemelné minden magyar sportolónk aki ennek a kis országnak ilyen nagy sikereket ér el ! De ! Ez itt azért mégis csak a LACETTI KLUB fóruma , ami elég nyílvánvalóan behatárol bizonyos dolgokat , pl azt is , hogy a verdáinkról írunk elsősorban . Mert szerintem aki minket megkeres valszeg azért teszi ezt meg , mert a Lacsira kiváncsi legfőképpen . Tehát a magam részéről azt kérném Tőletek Tisztelt Kollégák , hogy ne veszekedéssel hanem mondjuk érdemi vitával , megbeszéléssel döntsünk el kérdéseket . A sértődés és a harag nem fórumozhat helyettünk ,minden tisztességes véleményre szükség van ! Remélem nagyjából értettétek a lényeget és , hogy nem korlátoztam ezzel senkit sem ! Üdv. Jopek cartárs! Nem vagy te kormányszóvivő? Pontosan ezt szerettem volna leírni, csak valszeg rosszul fogalmaztam. Legközelebb megpróbálok pontosabban. Köszönöm! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #564 Dátum: 2007. November 06. - 12:08:29 » |
|
Újra teljes tagot köszönthetünk: GIOVANNI CARTÁRS is teljes lett a 100 elhagyásával. Gratulálunk! Minden jót a továbbiakban is! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #565 Dátum: 2007. November 06. - 14:20:57 » |
|
Na ja de ugye én kutatom az okokat. Amugy ma meglepetés ért. Kaptam egy levelet. Feladó: Chevrolet Customer Satisfaction Monitor GPS Logitic Lincoln Road Cressex Business Park High Wycombe Great Britain HP12 3RQ Mondom mi ez... Névre címezve Hungary minden ? Én sem kaptam ilyen levelet, de amikor szervízbe voltam utána egy héttel felhívtak telcsin és hasonló dolgokat kérdeztek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 06. - 14:22:37 írta hicar »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #567 Dátum: 2007. November 06. - 16:08:15 » |
|
Köszönjük a készítőnek. Igy már komolyodik a KLUB! Legalább is a kinézete, de reméljük nem csak az!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #568 Dátum: 2007. November 06. - 16:12:09 » |
|
Köszönjük a készítőnek. Igy már komolyodik a KLUB! Legalább is a kinézete, de reméljük nem csak az! Grat a sikeres megvalósításért Stocz ! Majd azért mesélj róla ,please ! :-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #569 Dátum: 2007. November 06. - 18:01:32 » |
|
Srácok!
Egy üzenetem van számotokra!
A Kapitány mindenkit üdvözöl! Sajnos nincs internet a hajón, és a partra pedig nincs ideje kimenni! Napi 14-16 órát robotol!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|