ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #255 Dátum: 2007. Október 11. - 17:41:08 » |
|
Haho! Akkor most így már rendben a dolog? Cápa, velünk is? Sajnálom, hogy félreértettem, csak a jó szándék vezérel mindig. Az Iwiw adatlap szöveghez hozzáirtam, hogy a "Stocz-féle" klubosokat várjuk főleg. Janit, Giovannit már visszajelöltem, így már szépen "szaporodunk" ott is, csak így tovább! A fiam megigérte, hogy rak fel képeket is oda, no meg a találkozósra is, úgy legyen! Minden jót mindenkinek! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #256 Dátum: 2007. Október 11. - 17:49:56 » |
|
Haho! Akkor most így már rendben a dolog? Cápa, velünk is? Sajnálom, hogy félreértettem, csak a jó szándék vezérel mindig. Az Iwiw adatlap szöveghez hozzáirtam, hogy a "Stocz-féle" klubosokat várjuk főleg. Janit, Giovannit már visszajelöltem, így már szépen "szaporodunk" ott is, csak így tovább! A fiam megigérte, hogy rak fel képeket is oda, no meg a találkozósra is, úgy legyen! Minden jót mindenkinek! Üdv: LadiGidy
Miért? Volt valami gond? :-) (Küldtem privát üzit iwiw-vel kapcs.!) Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #257 Dátum: 2007. Október 11. - 18:07:36 » |
|
A nem regisztráltak is mindent láthatnak a fórumból, csak nem szólhatnak hozzá. A weblapon vannak olyan részek, amelyek csak regisztrálás, és belépés után hozzáférhetőek. Ezek azok, amik a felhasználói menüből érhetőek el.
Aham. Egyébként megoldható lenne, hogy a nem regizettek csak a Bázist lássák, a Gépházat viszont ne? Már csak azért, mert olyan dolgok vannaka gépházban, amik a nem aktívakra úgysem tartoznak. Szerintem. Igen-igen. Viszont beregizik mindenki ha csak egyszer is jön fel, mert milyen a MAGYAR? Ingyé van, akkor mé ne?! Viszont mivel nem ért szinte semmit a beszélgetésekből, többet erre sem néz. Akkor meg minek tartani a regijét? Szerintem..
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #258 Dátum: 2007. Október 11. - 19:08:13 » |
|
Apropó. SW-s cartársak. Nektek is így koszolódik az autó? Két nap alatt hihetetlenül koszos lesz a hátsó fertály!
Ja. Felszívja a hátára a koszt. "Nem kicsit, nagyon." Sajnos a sedan is ugyanúgy felszedi. Moshatnám akár hetente hétszer, csak a vízdíjat fizesse vki!:D Na meg az újrafényeztetést a sok dörzsölés után!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #259 Dátum: 2007. Október 11. - 19:19:24 » |
|
És én megvagyok? Mert talán pont a megnyitásod után pár percel már visszaigazoltam, akkor még nem volt ott a szöveg!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #260 Dátum: 2007. Október 11. - 19:34:18 » |
|
Captain! Csak nem képzeled, hogy nélküled menne a dolog, Nézd meg újra! Rajta vagy, sőt már kép is van a taliról, igaz nem a legprofibb. Szólj, ha gond volna! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
smidipeti
Friss hús
Nem elérhető
2.0 Diesel SW Platinum pearl black "THUNDER"
|
|
« Hozzászólás #261 Dátum: 2007. Október 11. - 20:58:25 » |
|
Üdv mindenkinek.Először szólok hozzá...Egy 5ajtós 1.6-os ezüst premium LACSI boldog tulaja vagyok immár 2 éve.Kiváló autó.Nálam az oldalablak karcosodásán(gariban cserélték) és a fogantyú kopásán kivül más gond nincs.Nem Rángat,remekül megy,én szeretem pörgetni,talán ezért.Az ÖMV carrera benzinével sokkal jobb a fogyasztása.Na de..2 hét múlva érkezik az új diesel SW platinum LACSIM.Már alig várom,a tesztvezetése teljesen lenyügőzött!És ami a legjobb:Most minden lacetti 900.000.-al olcsobb.Metál szinnel 4.214.000Ft.Szerintem nagyon megéri.Ha meglesz megírom első tapasztalataimat.Üdvözlök mindenkit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #262 Dátum: 2007. Október 12. - 07:40:56 » |
|
Üdv a fedélzeten!
Kíváncsiak leszünk a beszámolódra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #263 Dátum: 2007. Október 12. - 07:43:34 » |
|
A nem regisztráltak is mindent láthatnak a fórumból, csak nem szólhatnak hozzá. A weblapon vannak olyan részek, amelyek csak regisztrálás, és belépés után hozzáférhetőek. Ezek azok, amik a felhasználói menüből érhetőek el.
Aham. Egyébként megoldható lenne, hogy a nem regizettek csak a Bázist lássák, a Gépházat viszont ne? Már csak azért, mert olyan dolgok vannaka gépházban, amik a nem aktívakra úgysem tartoznak. Szerintem. Megoldható, igen. Csak azt nem értem, hogy mi lenne a lényege. Semmi titok nincs a gépházban sem. Ráadásul ott vannak a segítségek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #264 Dátum: 2007. Október 12. - 09:09:53 » |
|
Aham. Egyébként megoldható lenne, hogy a nem regizettek csak a Bázist lássák, a Gépházat viszont ne? Már csak azért, mert olyan dolgok vannaka gépházban, amik a nem aktívakra úgysem tartoznak. Szerintem. Megoldható, igen. Csak azt nem értem, hogy mi lenne a lényege. Semmi titok nincs a gépházban sem. Ráadásul ott vannak a segítségek is. Segítség csak annak kell, aki írni is akar. Olvasgató regizetteknek elég csak a bázis nem? Mondjuk nekem tökmindegy, csak próbáltam ötletet adni, hogy lehetne a feleslegesen, passzióból beregizetteket szűrni, mert egy idő után lesz különböző neveken regizett többszáz, aktív meg csak pár tíz. Lehet, hogy nem túl ötletes kísérlet a regizetteket szóra fogni, vagy csak azokat engedni, akik komoly információcsere-szándékkal jönnek be. Mindegy, hagyjuk.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #265 Dátum: 2007. Október 12. - 09:28:43 » |
|
Aham. Egyébként megoldható lenne, hogy a nem regizettek csak a Bázist lássák, a Gépházat viszont ne? Már csak azért, mert olyan dolgok vannaka gépházban, amik a nem aktívakra úgysem tartoznak. Szerintem. Megoldható, igen. Csak azt nem értem, hogy mi lenne a lényege. Semmi titok nincs a gépházban sem. Ráadásul ott vannak a segítségek is. Segítség csak annak kell, aki írni is akar. Olvasgató regizetteknek elég csak a bázis nem? Mondjuk nekem tökmindegy, csak próbáltam ötletet adni, hogy lehetne a feleslegesen, passzióból beregizetteket szűrni, mert egy idő után lesz különböző neveken regizett többszáz, aktív meg csak pár tíz. Lehet, hogy nem túl ötletes kísérlet a regizetteket szóra fogni, vagy csak azokat engedni, akik komoly információcsere-szándékkal jönnek be. Mindegy, hagyjuk. Szerintem hagyjunk egy kis időt. Ha valaki regizett, akkor reméljük, előbb-utóbb megossza velünk a tapasztalatait, hozzá szól a témákhoz. Ha nem, akkor pl. fél év után törölni kellene a nickjét. Vendégként is lát mindent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #266 Dátum: 2007. Október 12. - 09:52:04 » |
|
Aham. Egyébként megoldható lenne, hogy a nem regizettek csak a Bázist lássák, a Gépházat viszont ne? Már csak azért, mert olyan dolgok vannaka gépházban, amik a nem aktívakra úgysem tartoznak. Szerintem. Megoldható, igen. Csak azt nem értem, hogy mi lenne a lényege. Semmi titok nincs a gépházban sem. Ráadásul ott vannak a segítségek is. Segítség csak annak kell, aki írni is akar. Olvasgató regizetteknek elég csak a bázis nem? Mondjuk nekem tökmindegy, csak próbáltam ötletet adni, hogy lehetne a feleslegesen, passzióból beregizetteket szűrni, mert egy idő után lesz különböző neveken regizett többszáz, aktív meg csak pár tíz. Lehet, hogy nem túl ötletes kísérlet a regizetteket szóra fogni, vagy csak azokat engedni, akik komoly információcsere-szándékkal jönnek be. Mindegy, hagyjuk. Szerintem hagyjunk egy kis időt. Ha valaki regizett, akkor reméljük, előbb-utóbb megossza velünk a tapasztalatait, hozzá szól a témákhoz. Ha nem, akkor pl. fél év után törölni kellene a nickjét. Vendégként is lát mindent. Nem tudom, hogy az megoldás lenne-e, ha csak teljes adatlap kitöltéssel lehetne regisztrálni, nem úgy mikor mi tettük.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #267 Dátum: 2007. Október 12. - 20:40:10 » |
|
Üdv mindenkinek.Először szólok hozzá...Egy 5ajtós 1.6-os ezüst premium LACSI boldog tulaja vagyok immár 2 éve.Kiváló autó.Nálam az oldalablak karcosodásán(gariban cserélték) és a fogantyú kopásán kivül más gond nincs.Nem Rángat,remekül megy,én szeretem pörgetni,talán ezért.Az ÖMV carrera benzinével sokkal jobb a fogyasztása.Na de..2 hét múlva érkezik az új diesel SW platinum LACSIM.Már alig várom,a tesztvezetése teljesen lenyügőzött!És ami a legjobb:Most minden lacetti 900.000.-al olcsobb.Metál szinnel 4.214.000Ft.Szerintem nagyon megéri.Ha meglesz megírom első tapasztalataimat.Üdvözlök mindenkit.
Igen. ha lett volna türelmem várni, akkor én is olcsóbban vehetném, mint májusban. Öcskös ma fizetett be egy prémium SW-re. Széthajtott Swiftjéért 750.000-t adtak, plussz téli gumi szett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #268 Dátum: 2007. Október 12. - 20:44:22 » |
|
Captain! Csak nem képzeled, hogy nélküled menne a dolog, Nézd meg újra! Rajta vagy, sőt már kép is van a taliról, igaz nem a legprofibb. Szólj, ha gond volna! Üdv: LadiGidy
Már nincs :-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #269 Dátum: 2007. Október 13. - 13:36:19 » |
|
JOPEK! Mennyire vagy ismerős a túlparton? Gumiszőnyeg ügyben lenne egy fülesem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|