captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2007. Október 08. - 18:39:49 » |
|
De hová lett CápaFeri. Igaz egy ajtóval odébb bekukkantott, de semmi más! Ugye nincs baja? :-)
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2007. Október 08. - 21:26:09 » |
|
De hová lett CápaFeri. Igaz egy ajtóval odébb bekukkantott, de semmi más! Ugye nincs baja? :-)
Vagyok, vagyok! Semmi pánik, csak nincs minden órában időm belesni.:-)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2007. Október 10. - 17:38:00 » |
|
Sziasztok! Aki Iwiw-es, bejelölheti a Chevrolet Lacetti-t, és itt is találkozhatunk! Ez egy kicsit máshogy személyesebb, mint a műszaki klub. Szóval akit érdekel annak egy újabb lehetőség a kapcsolatok szélesítésére, éljetek vele! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2007. Október 10. - 18:18:24 » |
|
Úgy elaprózzuk magunkat, hogy ide már be sem nézünk! Feltünt másnak is, hogy LadiGidY car- és olvtársunk is ***-os lett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2007. Október 10. - 18:44:33 » |
|
Úgy elaprózzuk magunkat, hogy ide már be sem nézünk! Feltünt másnak is, hogy LadiGidY car- és olvtársunk is ***-os lett?
Igen, én ma du láttam! Sőt azt is, hogy Jopek, Athee, BeZe már nem Friss hús! :-)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2007. Október 10. - 19:17:28 » |
|
Igen, én ma du láttam! Sőt azt is, hogy Jopek, Athee, BeZe már nem Friss hús! :-) Nekem pl. az is feltűnt, hogy sokan hetek-hónapok óta 0 hozzászólással bírnak! A türelmüket kell irigyelni, vagy nincsenek is velünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2007. Október 10. - 19:34:24 » |
|
Igen, én ma du láttam! Sőt azt is, hogy Jopek, Athee, BeZe már nem Friss hús! :-) Nekem pl. az is feltűnt, hogy sokan hetek-hónapok óta 0 hozzászólással bírnak! A türelmüket kell irigyelni, vagy nincsenek is velünk? Találkozón téma volt a csalós taglétszám . Rengetegen vannak akik csak regiztek és azóta felénk se jártak . Csak azt nem értem , hogy akkor meg minek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2007. Október 10. - 19:34:50 » |
|
Sziasztok! Aki Iwiw-es, bejelölheti a Chevrolet Lacetti-t, és itt is találkozhatunk! Ez egy kicsit máshogy személyesebb, mint a műszaki klub. Szóval akit érdekel annak egy újabb lehetőség a kapcsolatok szélesítésére, éljetek vele! Üdv: LadiGidy És melyiket? Mert van 3db is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 10. - 19:41:21 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2007. Október 10. - 19:42:56 » |
|
Senkit nem kötelezhetsz arra, hogy hozzászóljon bármely témához. Javasolnám ,hogy aki X idő elteltével nem lép be a honlapr ÉS a fórumra és nem tesz érdemi hozzáaszólást azt atomatice töröljük. DE NEM JAVASLOM, MERT MAGAMMAL TOLNÁK KI! Tegnap édes kis történés alanya voltam. Kies székesfővárosun lX. kerületében hosszan elnyúló orvosi felderítésen estem át. A korház elött parkoltam, másokkal együtt. A kutakodás végeztével autómhoz fáradtam és szokás szerint körbejártam, minden oké-e. (Csak mert gondos tulaj vagyok és szeretek gyönyörködni kecses formáiban :-) ). A meglehetősen poros hátsó ablakra fel volt biggyesztve: "köcsög dévús". Én jót röhögtem. Apropó. SW-s cartársak. Nektek is így koszolódik az autó? Két nap alatt hihetetlenül koszos lesz a hátsó fertály!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2007. Október 10. - 19:46:25 » |
|
LadiGidy helyett pontosítok: az iwiw-en megjelölhetitek a Chevrolet Lacetti (Lacsi) (2) ismerőst. Ő etzt indította el a mai napon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2007. Október 10. - 19:51:26 » |
|
Senkit nem kötelezhetsz arra, hogy hozzászóljon bármely témához. Javasolnám ,hogy aki X idő elteltével nem lép be a honlapr ÉS a fórumra és nem tesz érdemi hozzáaszólást azt atomatice töröljük. DE NEM JAVASLOM, MERT MAGAMMAL TOLNÁK KI!
Csak menjél el "csónakázni" , oszt majd jól kifúrunk innét Te kis alig hozzászólós !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2007. Október 10. - 19:55:28 » |
|
Én nem találom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Tityesz
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2007. Október 10. - 20:03:46 » |
|
Hali mindenkinek......... Meg van az első hozzászólásom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2007. Október 10. - 20:06:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Tityesz
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #239 Dátum: 2007. Október 10. - 20:07:23 » |
|
Hogy lehet logót bigyezteni a nevem mellé ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|