ladlac
|
|
« Hozzászólás #930 Dátum: 2007. December 16. - 10:47:22 » |
|
sz.gabor gépe volt... Van másik is!!! /kicsit homályos sajna..../
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #932 Dátum: 2007. December 16. - 17:12:09 » |
|
Csak egy észrevétel, megfigyelés a tegnapi naphoz . Talán a váci találkozó vagy csak a véletlen műve lehetett ? Tegnap délután, úgy három óra tájékán a weboldalunkon 52 vendég volt egyszerre !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #933 Dátum: 2007. December 16. - 17:19:31 » |
|
Csak egy észrevétel, megfigyelés a tegnapi naphoz . Talán a váci találkozó vagy csak a véletlen műve lehetett ? Tegnap délután, úgy három óra tájékán a weboldalunkon 52 vendég volt egyszerre ! Csak nem a Vendégek várták a beszámolókat? Ma is láttam valami nagy számú Vendég forgalmat... lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #934 Dátum: 2007. December 16. - 17:44:57 » |
|
eloszor is: koszi, ablakfutes ugyben tizen is valaszoltak. mivel a hatso ablak szagertot kivan, hazatertemig hiaba villognak, mivel szervizbe vinni ferfimunka. stocz! ha beszelek vele, mondom a legkondit, de hat futeni kellen. egyebkent azt mondja, hogy a vezeto oldalon marad meg a para, az utas oldalan nincs. valami eltomte a levegocsovet? latom a tali remekul sikerult, kar hogy helyette a ballaszttankokat masztam. de legalabb ma reggelre keszen lettunk, nem egy nagy uszomedence a hajo. (+ egy ok, amiert jo lenne ebbol kiszallni). mar csak a fogepre kell varni, de az meg legalabb 4 nap osszekalapalni. mellesleg rossz uzemanyag tette tonkre. pedig mi nem a tecsonal tankolunk. lehet cserelni mind a 7 db perselyt es dugot (+ gyuruk), ez gyenge alhgangon 370000 euro + a kieso tiz nap + a rakpart berlete. uti a fel millat! en ezentul is megnezem mit tankolok. bizony meg a nejemre is raformedtem, hogy ne menjen a jet-re, akarhogy rohan is!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #935 Dátum: 2007. December 16. - 17:51:12 » |
|
Mivel a múltkor kikaptam a kollégától, ( meg különben is ) ezért csak ennyit mondanék így hirtelen, hogy : SZIA KAPITÁNY, REMÉLEM JÓL VAGY ! HIÁNYZOL A CSAPATBÓL !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #936 Dátum: 2007. December 16. - 17:55:10 » |
|
Mivel a múltkor kikaptam a kollégától, ( meg különben is ) ezért csak ennyit mondanék így hirtelen, hogy : SZIA KAPITÁNY, REMÉLEM JÓL VAGY ! HIÁNYZOL A CSAPATBÓL !SZIA JOPEK! NEKEM IS HIANYZIK A CSAPAT! a multkor en voltam a lassu, mire irtam, mar leleptel. kaptam egy negyedik csillagot, koszi, hogy megelolegeztetek, mert ha jol emlekszem csak 300 utan jarna :-) probalok felmenni a talis kepek linkjere, de mindig csak egyet nyit meg az apple.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #937 Dátum: 2007. December 16. - 17:57:19 » |
|
Mivel a múltkor kikaptam a kollégától, ( meg különben is ) ezért csak ennyit mondanék így hirtelen, hogy : SZIA KAPITÁNY, REMÉLEM JÓL VAGY ! HIÁNYZOL A CSAPATBÓL !SZIA JOPEK! NEKEM IS HIANYZIK A CSAPAT! a multkor en voltam a lassu, mire irtam, mar leleptel. kaptam egy negyedik csillagot, koszi, hogy megelolegeztetek, mert ha jol emlekszem csak 300 utan jarna :-) probalok felmenni a talis kepek linkjere, de mindig csak egyet nyit meg az apple. Szia. Reméljük minden rendben veled, jó hogy néha be tudsz jelentkezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #938 Dátum: 2007. December 16. - 18:05:53 » |
|
kaptam egy negyedik csillagot, koszi, hogy megelolegeztetek, mert ha jol emlekszem csak 300 utan jarna :-)
Nem jól emlékszel, nincs semmiféle pozitív 'dísz krimináció' az ügyben . Kiérdemelted a 250-nel !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #939 Dátum: 2007. December 16. - 18:19:50 » |
|
huuuu. meg igy is sikerult osszehoznom? :-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #940 Dátum: 2007. December 16. - 18:51:05 » |
|
cartarsak! most at kell adnom a gepet masnak, de ha lehet, akkor meg az este folyaman visszaterek. esetleg holnap. az asszonyt is fel kell hivni am! gidi! hova lett beepitve a radar szenzorja? mert a talis kepeken nem latom! es ki hianyzott kripic oklevelerol? azert itt irom, mert az apple valamiert nagyon lassan jon megy az oldalon. talan beze meg tudja magyarazni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #941 Dátum: 2007. December 16. - 20:36:07 » |
|
Csak egy észrevétel, megfigyelés a tegnapi naphoz . Talán a váci találkozó vagy csak a véletlen műve lehetett ? Tegnap délután, úgy három óra tájékán a weboldalunkon 52 vendég volt egyszerre ! Csak nem a Vendégek várták a beszámolókat? Ma is láttam valami nagy számú Vendég forgalmat... lehet Lehet, hogy cápa matricáinak első eredménye...?? (pl. peti74 a "hátsóján" végighurcolt egyet a fél országon oda is, meg vissza is...) Megyek is suvickolni a gépezetet, felnyalom rá (ha már lenyúltam a nagyszámú érdelkődő elől... ), nehogymá' még holnap reggel se láthassa a nagyérdemű...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #942 Dátum: 2007. December 16. - 20:38:52 » |
|
[ Of corz it íz J!:) Akkor most moderáljuk a moderátort? Moderátor már moderálta magát. Akkor ez most egy hiper-moderált fórum!:) gatsy!Nagyon kipihent vagy ma! Ez nálam általános és amilyen szerencséje van a körülöttem élőknek, nagyrészt meg is osztom velük!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #943 Dátum: 2007. December 16. - 20:53:54 » |
|
cartarsak!
most mennem kell, mara valszeg vegleg. remelem holnap be tudok nezni! vigyazzatok magatokra a csuszos utakon!
udv
cb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #944 Dátum: 2007. December 16. - 20:57:21 » |
|
Pont ma 3 éves a lacsim!!!! Le is járt a garija... Nézzük a pozitív oldalát : nincs több kötelező szervíz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|