peti74
|
|
« Hozzászólás #885 Dátum: 2007. December 14. - 14:15:30 » |
|
Elnézést a félrevezetésért, nem 6., hanem 9.! Ha J, akkor EU4-es! Bocsi! Hát, nem mindegy! Az enyém is J. Csodálkoztam volna, ha nem!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #886 Dátum: 2007. December 14. - 15:53:33 » |
|
Még talán az is, hogy a japán hányszor fingott bele mielőtt hajóra tették.
Hát ez jó! Kissé kifakadtam magamból, mikor olvastam! Köszönöm, hogy szebbé tetted a napom!!!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #887 Dátum: 2007. December 14. - 15:59:00 » |
|
hali cartarsak! jo hir: mivel lerohadt a gep, 1 hetet javitunk hamburgban. igy lehet, hogy tobb idom lesz jelentkezni. a rossz, hogy ehhez 1 orat kell gyalogolnom a hajojavitobol. mindegy. addig kerdes: 1. nejem panaszkodott: nem munkodik a hatso ablak futese. 2. hiaba fujja az elso ablakot, nem megy le a para rola, foleg kodos, paras idoben, nekem a lengyel utask soran szakado esoben sem volt gondom. mas is tapasztalta mar? szervizbe persze nem akar menni a kocsival. az uvegrol meg mindig nem kaptam mubizit. mostz mennem kell, de amint lehet, benezek! talan holnap. udv captainb
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #888 Dátum: 2007. December 14. - 16:09:33 » |
|
Cap! Meg kéne nézni a biztiket, és reléket, hátha ott a bibi. Ha kell segítség, tudod, megigértem, akkor elmegyek a főnököddel a szervizbe, és megcsináltatjuk a gépet, csak keressen meg telcsin, vagy priviben! elektromos gondra gondolok, ha nem fűt a hátsó üveg, és nem megy a párátlanító, ha remélhetőleg jól kezelte a kapcsolókat. megoldjuk, ne félj! Más: irtad, hogy bedöglött a hajó. Kínos, remélem Te mint kapitány csak a dobot ütötted, hogy jó ütemre húzzák az evezőket odalent! Nem szeretném, ha kérgessé válna a kezed. Irtam neked privit is a múltkor, nézz oda is! Szóval nejed szóljon, ha kell segítség, és megyek. Egyébként hogy szuperál a térded? Fagyoskodtok még? Hagyd ott őket, és gyere haza a családodhoz, és közénk! Üdv:
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
foglati
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #889 Dátum: 2007. December 14. - 16:37:40 » |
|
Sziasztok!Tud valaki nekem infót adni a lacetti töréstesztpróbájáról?Érdekelne,és én eddig még nem találtam ilyen adatot.Más típusokról van a márkától,de lacettit még nem láttam!Köszi,szép napot mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
foglati(madár)
|
|
|
foglati
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #890 Dátum: 2007. December 14. - 16:42:21 » |
|
Múltkor olvastam,hogy van köztünk dízel lacettis is.Érdekelne milyenek a tapasztalatai a dízel gépről(gyorsulás,menetteljesítmény,fogyasztás,stb).Lehet engem is érdekelne egy dízel,ha jó,és megéri a pénzét!köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
foglati(madár)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #891 Dátum: 2007. December 14. - 17:02:20 » |
|
Athee: 200! 95LE: 100! Gratulálunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #892 Dátum: 2007. December 14. - 17:03:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #893 Dátum: 2007. December 14. - 17:14:17 » |
|
LadLac! Köszi a beszerelést, jó karácsonyom lett! Köszi a képeket a többiek nevében is, hátha kedvet kapnak ők is! Sajnos a munka dandárja sötétedés utánra esett, ezért a képek nemelég világosak. De holnap megláthatjátok élőben is, legalábbis a talisok! Lehet irigykedni egy kicsit, na ennyít, vége! Most már nagy ciki lesz, ha mégis eltolok valamit tolatáskor!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #894 Dátum: 2007. December 14. - 17:22:52 » |
|
LadLac! Köszi a beszerelést, jó karácsonyom lett! Köszi a képeket a többiek nevében is, hátha kedvet kapnak ők is! Sajnos a munka dandárja sötétedés utánra esett, ezért a képek nemelég világosak. De holnap megláthatjátok élőben is, legalábbis a talisok! Lehet irigykedni egy kicsit, na ennyít, vége! Most már nagy ciki lesz, ha mégis eltolok valamit tolatáskor!
Szívesen, Gidy Koma. Többieknek meg jó nézelődést. A kijelző beszereléséről nincs kép, de odafagytunk a kocsihoz és sötétedett keményen, igy hajtottunk, nem fotóztunk...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #895 Dátum: 2007. December 14. - 17:48:52 » |
|
Sziasztok!Tud valaki nekem infót adni a lacetti töréstesztpróbájáról?Érdekelne,és én eddig még nem találtam ilyen adatot.Más típusokról van a márkától,de lacettit még nem láttam!Köszi,szép napot mindenkinek!
keresd a neten úgy, hogy Suzuki Reno. Ez az ötajós amerikai neve, így találni fogsz töréstesztet! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #896 Dátum: 2007. December 14. - 19:21:22 » |
|
en is a belso keringetesre tippeltem. a hatso ablaknal mas gond lesz, mert aram van benne. lady! csak nem tolatoradarod lett? mennyibe fajt? remelem jol begyakoroltad, mert tavasszal nekem is lesz! es be kell majd szerelni. szerintem a szerviz hazajovetelem utanra marad. terdem faj, de megszotam. bedoglott a fogep, rossz uzemanyagot kaptunk, lehet cserelni az osszes dugattyut, gyurut. laza 1 hetes melo a gepeseknek es a parti szerviznek. gyenge alhangon 500000 euroba faj a tulajnak. es mindehez a gepet majusban ujitottak fel. van mas gondunk is, egesz nap a ballaszt tankokban maszom, mert egyik masik osszeszakadt es ide-oda vandorolnak a vizek a hajoban, meg a raktarba szivarognak. a hajo eleje egyetlen nagy uszoedence volt eddig. most het roman hegeszto foltozza latastol mikulasig a lukakt. szvsz nem unatkozom.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #897 Dátum: 2007. December 14. - 20:12:01 » |
|
most vegre lenne idom itt ulni a gep elott, erre senki nincs online? jopeknek sincs egy szava hozzam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #898 Dátum: 2007. December 14. - 20:14:53 » |
|
most vegre lenne idom itt ulni a gep elott, erre senki nincs online? jopeknek sincs egy szava hozzam?
Írtam neked pár vígasztaló szót a "Találkozók" topicba, de ha én senki vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #899 Dátum: 2007. December 14. - 20:16:07 » |
|
Írtam neked pár vígasztaló szót a "Találkozók" topicba, de ha én senki vagyok... ja, majd elolvasom. masfel honap restanciajat olvasom eppen vissza! koszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|