ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1680 Dátum: 2008. Február 08. - 16:56:14 » |
|
Azt azért tudnod kell, hogy a Nissan Note kisebb autó, mint a Lacetti. Fontos kérdés autvásárlásnál, hogy hányan használják majd a kocsit. Mi pl. három nagy gyerekkel nem is gondolhattunk eleve kisebb autóra, ezért lett SW. Jól gondold majd végig, mielött végleg döntesz! A fórumon azért persze maradhatsz...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1681 Dátum: 2008. Február 08. - 17:18:51 » |
|
Grat Jopek a 300. hoz!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1682 Dátum: 2008. Február 08. - 17:29:48 » |
|
Sziasztok Cartarsak!
Tegnaptól megint 2db Lacetti van a családban, vettünk 4 éves SW-t!
Ez akkor már ismét FLOTTA!!! /fénykép, stb...??/ A Flotta többi tagja 2 db 3 ajtós Nexia GTX és 1 38 éves Fiat 850 Azért a Fiat 850 (malacka) is király Arrol is van képed?Anno 4 évig nekem egy Fiat 500-asom volt.Imádtam
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1683 Dátum: 2008. Február 08. - 18:27:57 » |
|
Grat Jopek a 300. hoz! Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1684 Dátum: 2008. Február 08. - 19:18:13 » |
|
LadLac! Csíkos kocsival lesz a találkozó? Athee ablakjavítása mikor esedékes? Holnap újra dologidő, legközelebbi szabadnap kedden lesz. Felragasztjuk?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1685 Dátum: 2008. Február 08. - 19:26:05 » |
|
LadLac! Csíkos kocsival lesz a találkozó? Athee ablakjavítása mikor esedékes? Holnap újra dologidő, legközelebbi szabadnap kedden lesz. Felragasztjuk?
Valószínű csikos autóval lesz a tali, de hogy mikor...? Szép idő lesz 7végén, szerintem megejtem. Athee-val még nem egyeztettünk. Vigasztaló a holnapi dologidővel kapcsolatban, hogy legalább nem lesz nagy forgalom.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #1686 Dátum: 2008. Február 09. - 05:49:47 » |
|
Sziasztok Cartarsak!
Ez akkor már ismét FLOTTA!!! /fénykép, stb...??/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1688 Dátum: 2008. Február 09. - 15:23:50 » |
|
Az sem véletlen, hogy manapság a taxik nagy része szintén a mi kedvencünk lett Végre átvettem a kocsit és a taxis dolgot is csak megerősíthetem. Tegnap amikor átvettem a váci kereskedésben, 4 kombi Lacetti várta átvételét taxinak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toljadneki
Bejáratós
Nem elérhető
Jazz 1.4 LS Storm Silver
|
|
« Hozzászólás #1689 Dátum: 2008. Február 09. - 17:22:25 » |
|
Hali ! Nem hasonlítottam össze még a két autó méreteit. Tény, hogy a Lacetti tágas verda. Az is tény, hogy a csomagtartó évente kb. kétszer - háromszor van fullra pakolva nálam ( nyaralás, nyári nagyobb kiruccanások ) amúgy csak kong az ürességtől, vagy esnek-kelnek benne a teszkós szatyrok. Egy gyerkőc van egyenlőre, szerintem nekünk bőven elég a Noti. Meg tetszik a különcsége, hogy nem minden sarkon látok ilyet, hogy különleges a formája, hogy lelkes a motorja (állytólag...), stb. stb. Váltani szeretnék valami másra, valami nem hétköznapira ! No nem offolok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1690 Dátum: 2008. Február 09. - 17:34:09 » |
|
Diablo! Sok sikert a géphez! Amúgy legalább tudod hová kell menni jövő szombaton az évnyító talira, mert az a váci Chevy szervizben lesz 10-től. Remélem tudsz jönni! Gyere, ismerkedjünk meg, legalább tizen jövünk a klubtól. Jelezd vissza, ha jelentkezel! LadLac, ha kell regisztrál a bulira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1691 Dátum: 2008. Február 09. - 19:08:04 » |
|
Diablo! Sok sikert a géphez! Amúgy legalább tudod hová kell menni jövő szombaton az évnyító talira, mert az a váci Chevy szervizben lesz 10-től. Remélem tudsz jönni! Gyere, ismerkedjünk meg, legalább tizen jövünk a klubtól. Jelezd vissza, ha jelentkezel! LadLac, ha kell regisztrál a bulira.
Köszönöm kedvességed, már jelentkeztem is és megyek is ha nem jön közbe semmi. Egyébként már 1 éve Daewoo-Chevy Klubtag vagyok, igaz a sok munka miatt ritkán jutok el talikra, Vácon kétszer voltam, illetve Kaposújlakon és még egy tuning találkozón is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1692 Dátum: 2008. Február 09. - 21:19:12 » |
|
Szia Bzsazsa! A Kalocsa-i szervízben mondták, hogy várnak nagy javításra. Van már időpontod?? A kormányművön kívül van még más? Tudom, az is épp elég
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #1693 Dátum: 2008. Február 10. - 09:58:22 » |
|
Sziasztok Cartarsak!
Ez akkor már ismét FLOTTA!!! /fénykép, stb...??/ Felujitás alatt Fiat 850 A Flotta többi tagja 2 db 3 ajtós Nexia GTX és 1 38 éves Fiat 850 Azért a Fiat 850 (malacka) is király Arrol is van képed?Anno 4 évig nekem egy Fiat 500-asom volt.Imádtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető