Lacetti klub fórum
2025. Január 07. - 16:57:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 110 111 [112] 113 114 ... 127   Le

Szerző Téma: Törzsasztal  (Megtekintve 349400 alkalommal)
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

R+

« Hozzászólás #1665 Dátum: 2008. Február 07. - 19:17:59 »

Mi a gond?
Mostanában mintha kissé szúkszavúbb is lennél.

Az ex-em terrorizál. Az utolsó utáni bőrt is le akarja nyúzni rólam.

NEMÁ!
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1666 Dátum: 2008. Február 07. - 19:26:23 »

Toljadneki! Sok sikert, és jó szerencsét! Azért majd számoljál be, hogy mi lett mindennek a vége, ha lehet! A klubot azért ne felejtsd el!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Toljadneki
Bejáratós
**

Jazz 1.4 LS Storm Silver

« Hozzászólás #1667 Dátum: 2008. Február 07. - 19:35:14 »

Köszönöm a jókívánságot !

Azért nem fog ez annyira gyorsan menni - szerintem -, hogy pikk - pakk Lacsitlan legyek. Bár, előzőleg az Ignisemet is az első érdeklődő vitte el, alku nélkül, egy nap alatt ! Lehet, hogy a Lacsi is hamar elkel, de az is lehet, hogy beszámolják majd jól, kit tudja... Na jó, nem offolok tovább, mert kivágnak innen !

Kacsint
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1668 Dátum: 2008. Február 07. - 20:51:05 »

Több cartársnak irtam privit tali ügyben, kérem szépen, vegyétek a fáradságot, és válaszoljatok minél előbb! Köszönöm.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1669 Dátum: 2008. Február 07. - 23:18:55 »

Mi a gond?

NEMÁ!

Demá! Sajna. Majd napirenden tudósítok az eseményekről.
Nyilvános tárgyalások lesznek, jöttök közönségnek? Jobb lesz, mint a Mónika-Show. Vigyorog
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1670 Dátum: 2008. Február 07. - 23:36:04 »

Mi a gond?

NEMÁ!

Demá! Sajna. Majd napirenden tudósítok az eseményekről.
Nyilvános tárgyalások lesznek, jöttök közönségnek? Jobb lesz, mint a Mónika-Show. Vigyorog
Bár még nem volt ilyenben részem, de szerintem lesz éppen elég bajod, nem kellünk mi oda! Éppen elég nagy cirkusz ez közönség nélkül is! Sajnállak és persze drukkolok, hogy kedvezőbben alakuljanak a dolgok!
S bár nem akarok beleszólni, de pénzt, anyagi javakat lehet újat szerezni, de azt ami belül van...egy másik ember, mondjuk egy gyermek, s annak szeretete nem pótolható! Ragaszkodj hozzá! A többi meg majd  lesz valahogy!
Üdv!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
sebijoe
Vendég
« Hozzászólás #1671 Dátum: 2008. Február 08. - 03:36:03 »

Sziasztok Cartarsak!

Tegnaptól megint 2db Lacetti van a családban, vettünk 4 éves SW-t!
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Elérhető Elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1672 Dátum: 2008. Február 08. - 07:05:33 »

Sziasztok Cartarsak!

Ez akkor már ismét FLOTTA!!!  Vigyorog
/fénykép, stb...??/   Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
sebijoe
Vendég
« Hozzászólás #1673 Dátum: 2008. Február 08. - 07:57:28 »

Sziasztok Cartarsak!

Ez akkor már ismét FLOTTA!!!  Vigyorog
/fénykép, stb...??/   Vigyorog

A Flotta többi tagja 2 db 3 ajtós Nexia GTX és 1 38 éves Fiat 850 Kacsint
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1674 Dátum: 2008. Február 08. - 09:10:58 »

Figyeltek cartársak? Sebijoék nagy autós múlttal, és jelennel vannak megáldva, és ennyí szakértelem, és lehetőség mellett is milyen kocsijuk van? Na milyen? Hát Chevy Lacetti, méghozzá kettő, és elődjei a Daewoo Nexiából is kettő. Szóval azért ez nem rossz reklám, igazolja azt, hogy bár mi nem vagyunk annyíra profik, csak kicsit, de jól döntöttünk, hogy CHEVROLET (DAEWOO) LACETTIT vettünk! Az sem véletlen, hogy manapság a taxik nagy része szintén a mi kedvencünk lett! Igaz, hogy néhány kocsinál előfordultak hibák, de ezeket még általában orvosolták gariban, de melyik márkánál nem fordulnak elő kisebb- nagyobb bajok? Még sokkal drágább kocsiknál is van bosszantó, és kölcséges hiba! Még azonkívűl, hogy külön klassz ebben a kocsiban, hogy szuper jó klubja van, nézzétek meg, kiknek van ilyen kocsija! A józan, megfontolt, nem sznoboknak, ami külön előnye ennek a márkának szerintem. Az sem véletlen, hogy mindenki szereti ezt a kocsiját!
Naplózva

Toljadneki
Bejáratós
**

Jazz 1.4 LS Storm Silver

« Hozzászólás #1675 Dátum: 2008. Február 08. - 12:29:50 »

Helló !

Egyébiránt, kezdem úgy érezni, hogy kicsit mintha lelkesebben, alacsonyabb fordulatról megindulna az autó. Eleinte azt gondoltam placebo, aztán amikor szóvá tettem, a párom is mondja, hogy neki is feltűnt, hogy gyorsul is gázadásra az autó, nem csak kínlódik az alsó fordulatszám tartományban. No, kíváncsi leszek a fogyasztására így szelepcsere után. Eddíg a 10 liter alaphangon lecsúszott, most majd meglátjuk...   
Naplózva
sebijoe
Vendég
« Hozzászólás #1676 Dátum: 2008. Február 08. - 13:25:32 »

Figyeltek cartársak? Sebijoék nagy autós múlttal, és jelennel vannak megáldva, és ennyí szakértelem, és lehetőség mellett is milyen kocsijuk van? Na milyen? Hát Chevy Lacetti, méghozzá kettő, és elődjei a Daewoo Nexiából is kettő. Szóval azért ez nem rossz reklám, igazolja azt, hogy bár mi nem vagyunk annyíra profik, csak kicsit, de jól döntöttünk, hogy CHEVROLET (DAEWOO) LACETTIT vettünk! Az sem véletlen, hogy manapság a taxik nagy része szintén a mi kedvencünk lett! Igaz, hogy néhány kocsinál előfordultak hibák, de ezeket még általában orvosolták gariban, de melyik márkánál nem fordulnak elő kisebb- nagyobb bajok? Még sokkal drágább kocsiknál is van bosszantó, és kölcséges hiba! Még azonkívűl, hogy külön klassz ebben a kocsiban, hogy szuper jó klubja van, nézzétek meg, kiknek van ilyen kocsija! A józan, megfontolt, nem sznoboknak, ami külön előnye ennek a márkának szerintem. Az sem véletlen, hogy mindenki szereti ezt a kocsiját!

A 2 db Nexia itt is fent van A tagok és autiók más oldalon topikban!
Az SW 1,6 Elite AC 2004-s most kicsit fénytöréses az eleje sérült.

A két nexia egymás mellet a kék-zöld az enyém a másik sebikéé.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 08. - 17:18:24 írta sebijoe » Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1677 Dátum: 2008. Február 08. - 15:12:30 »

Toljadneki! Lehet, hogy megtartod? A végén még Te is beleszeretsz...Nem lenne szégyen!
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1678 Dátum: 2008. Február 08. - 15:22:45 »

Koszos Ponyva! Csuklósbusz jelenti, hogy újra visszakapta vizsga után a gépet, tehát újra érdemes nézni a rendszámot. Vigyázzunk egymásra!
Naplózva

Toljadneki
Bejáratós
**

Jazz 1.4 LS Storm Silver

« Hozzászólás #1679 Dátum: 2008. Február 08. - 16:50:14 »

Hali !

Érdekes, nekem is ez volt az első gondolatom, de ezt azért nagyon korai lenne kijelenteni.  Vigyorog Olvastam, hogy a szelepcsere sem jelent tuti megoldást, aztán ha nekem jó lesz egy darabig és gari után jönnek újra ilyen nem kicsit drága javítások, hát befonom a szemöldököm. Az tuti, hogy a hitelt mielőbb szeretnénk lezárni, aztán meglátjuk. Az az igazság, hogy egy új vagy másik autó lehetősége elcsábítja a férfiagyat - legalábbis engem -, és a Note rendesen elvarázsolt a jellemzőivel. Ha eselteg egy jó beszámítással megkínálnak valahol, akkor nem hiszem, hogy marad. Vagy ha akad rá egy vevő azon az áron, amin meghirdetem. Az persze nem cél, hogy mindegy mennyiért, csak szabaduljak tőle. Meglássuk' !  Kacsint

Naplózva
Oldalak: 1 ... 110 111 [112] 113 114 ... 127   Fel

Ugrás: