Lacetti klub fórum
2025. Január 07. - 16:41:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 127   Le

Szerző Téma: Törzsasztal  (Megtekintve 349388 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1650 Dátum: 2008. Február 03. - 18:58:45 »

Fiúk! Most jó lenni mozdonyvezetőnek! Holnap újra vasutassztrájk! Figyeljetek nagyon az utakon, valószinüleg nagyobb lesz az autós forgalom! Ne törjön se kéz, se láb, se Lacetti! Mi bezzeg dolgozunk rendületlenűl! Mindezt újból fájó derékkal, mert visszajött egy rossz mozdulattól. Már nem vagyok egyszer 20 éves, csak...
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Elérhető Elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1651 Dátum: 2008. Február 03. - 19:06:46 »

Fiúk! Most jó lenni mozdonyvezetőnek! Holnap újra vasutassztrájk! Figyeljetek nagyon az utakon, valószinüleg nagyobb lesz az autós forgalom! Ne törjön se kéz, se láb, se Lacetti! Mi bezzeg dolgozunk rendületlenűl! Mindezt újból fájó derékkal, mert visszajött egy rossz mozdulattól. Már nem vagyok egyszer 20 éves, csak...
... mindjárt 3X...    ??   Kacsint
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1652 Dátum: 2008. Február 03. - 19:12:54 »

Ja, ha kihúzom szeptemberig!?! Különben én legalább megéltem ennyít, hál' Istennek! Na jóéjt, megpróbálok végre pihenni, hosszú volt a mai nap, sok muszáj programmal, de azért nem volt rossz. Holnap minitali Rebelpeakkel, és mindenkivel itt! Jók legyetek!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Elérhető Elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1653 Dátum: 2008. Február 03. - 19:34:39 »

Ja, ha kihúzom szeptemberig!?! Különben én legalább megéltem ennyít, hál' Istennek! Na jóéjt, megpróbálok végre pihenni, hosszú volt a mai nap, sok muszáj programmal, de azért nem volt rossz. Holnap minitali Rebelpeakkel, és mindenkivel itt! Jók legyetek!
Még a 4X-t is el kellene minimum érned! Neeem?
Mikor lesz minitali?. Ha napközben, akkor ott a helyem nekem is.
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Elérhető Elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1654 Dátum: 2008. Február 03. - 19:37:22 »

Tiszteletem úraim ! Aziránt érdreklödnék,hogy a Kerepesi úti Chevrolet szervizről mik a tapasztalatok ? ( ár,munkavégzés minösége,hozzáállás)
Azonkívül, hogy onnan hozták át vásárláskor a Lacsimat a kereskedőmhőz és össze volt gányolva a hátsó lökös, semmi mást nem tudok róluk.
/de véleményem van... azt meg inkább ne.../
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1655 Dátum: 2008. Február 04. - 13:13:49 »

A 4X-en már jóval túl vagyok, ha úgy gondoltad volna, de a 4-szeres még azért odébb van, de megpróbálom kihasználni! Rebelpeak jön, de még nem tudom mikor, ha megtudom, pötyögök! Most átmegyek a tali topichoz!
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Elérhető Elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1656 Dátum: 2008. Február 04. - 19:30:11 »

A 4X-en már jóval túl vagyok, ha úgy gondoltad volna, de a 4-szeres még azért odébb van, de megpróbálom kihasználni! Rebelpeak jön, de még nem tudom mikor, ha megtudom, pötyögök! Most átmegyek a tali topichoz!
Na nem is a negyedik x-re gondoltam...  Mosolyog
Naplózva

kripic
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #1657 Dátum: 2008. Február 05. - 12:12:01 »

Tiszteletem úraim ! Aziránt érdreklödnék,hogy a Kerepesi úti Chevrolet szervizről mik a tapasztalatok ? ( ár,munkavégzés minösége,hozzáállás)
Azonkívül, hogy onnan hozták át vásárláskor a Lacsimat a kereskedőmhőz és össze volt gányolva a hátsó lökös, semmi mást nem tudok róluk.
/de véleményem van... azt meg inkább ne.../
Mert a kereskedőd rosszalkodott...
Nekem ugyanis - egyenlőre - csak jó tapasztalataim vannak velük.
A köt. szervizek díjai - az itt-ott elhangzottakat figyelembe véve - elfogadhatóak, hozzáállásukkal sem volt bajom, a gép mellett ott lehetsz, stb...
(Mondjuk olyan bajom nem volt a géppel, ami szakértést kívánt volna, hogy akkor mit tettek volna, azt ugyibár nem tudom....)
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1658 Dátum: 2008. Február 05. - 20:36:04 »

Vén Róka LadLac Barátom! Üdvözöllek abból az alkalomból, hogy immáron 900-as lettél! Reszkess Cápa, ha még egyszer beteg leszel, a Róka megesz Téged!
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Elérhető Elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1659 Dátum: 2008. Február 05. - 20:37:55 »

Vén Róka LadLac Barátom! Üdvözöllek abból az alkalomból, hogy immáron 900-as lettél! Reszkess Cápa, ha még egyszer beteg leszel, a Róka megesz Téged!
Jujjj. Tényleg. Köszi. Nem is figyeltem. Azért Cápaapánk utolérhetetlen...   Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1660 Dátum: 2008. Február 06. - 12:17:00 »

Mi a gond?
Mostanában mintha kissé szúkszavúbb is lennél.

Az ex-em terrorizál. Az utolsó utáni bőrt is le akarja nyúzni rólam.
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
Toljadneki
Bejáratós
**

Jazz 1.4 LS Storm Silver

« Hozzászólás #1661 Dátum: 2008. Február 07. - 17:32:32 »

Sziasztok !

No kicserélték a szelepeket, még akkor amikor írtam. Azon kívül, hogy nincs sárga pilács, semmi változást nem érzek.

De a lényeg, hogy úgy döntöttünk, hogy míg garis az autó - azaz még pont egy év van hátra 3 éves koráig - kiszállunk belőle. Úgyhogy jövő héten kifizetjük a maradék törlesztőt és ahogy megjön a törzskönyv, tolom fel a használtautó.hu -ra a hirdetést.

Mivel újonnan vettük, így nem kicsi a bukta rajta, de ez a kocsi csak kevesebbet fog érni többet nem, amit belebuktunk, az már nem jön vissza sehogy sem. Azt gondolom, hogy 1 év garral és - mostmár - hibátlan állapotban könnyebb lesz kiszállni belőle, mintha gar utánig tartjuk.

Úgyhogy ha valaki egy pont 2 éves ezüst 5 ajtós Elite AC - t szeretne venni minden jósággal felszerelve, akkor én tudok egyet !  Kacsint No nem offolom a topicot, majd ha már élesben hirdetem, akkor felteszem ide a fórumra is megfelelő helyre !

Mosolyog   
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1662 Dátum: 2008. Február 07. - 18:07:12 »

Toljadneki! Te tudod! Te tudod? Most, hogy oké a kocsi kiszállsz belőle elég nagy bukással, pont azért, mert újonnan vetted. Úgy gondolom, hogy a többségünk hosszabb távra vette a kocsit, úgy relative kisebb a bukta. Kérdésem, hogy mit veszel a Lacetti után, mibe szállsz be? Kiváncsian várjuk válaszod!
Naplózva

Toljadneki
Bejáratós
**

Jazz 1.4 LS Storm Silver

« Hozzászólás #1663 Dátum: 2008. Február 07. - 18:42:30 »

Off:

Hali !

No, hogy ne legyen ennyire sarkosan értelmezhető a dolog, nem konkrétan a mostani grimbusz az oka annak, hogy eladósorba kerül a vas. Régóta érik már, ez csak amolyan szándékerősítő jellegű történés volt. Mondhatom azt is, hogy nem erősítette meg bennünk az autó iránti "szeretetet". Sokszor nem feltétlenül racionális okok miatt dönt az ember úgy ahogy, most sem azért döntöttünk így, mert rossz autó a Lacetti. Egyszerűen kapcsolódtak-nak hozzá olyan történések az életünkben, melyek miatt szívesen átülnénk egy másik autóba. Vannak dolgok, amiken az ember nem tud változtatni, és vannak amiken igen. Nos, az autó cseréje az utóbbiak közé tartozik.

On.   

Naplózva
Toljadneki
Bejáratós
**

Jazz 1.4 LS Storm Silver

« Hozzászólás #1664 Dátum: 2008. Február 07. - 18:47:59 »

Még egy kicsi off :

És, hogy a válasz se maradjon el, ha már kérdeztél : per pillanat olyan fél-egy éves, benzines Nissan Note Acenta-ban gondolkodom, de ez még változhat. A lényeg, hogy nem akarunk hitelt felvenni, hanem amennyiért a Lacetti elmegy vagy esetleg beszámolják, azt még lehetőségeinkhez mérten megtoldanánk, és úgy ülnénk át másik vasba. Majd meglátjuk.

On. 

Naplózva
Oldalak: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 127   Fel

Ugrás: