ladlac
|
|
« Hozzászólás #1620 Dátum: 2008. Január 31. - 20:46:35 » |
|
Hello titan5. Üdv a fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1621 Dátum: 2008. Január 31. - 20:56:39 » |
|
Nos Luzso, milyen gép? Megismerted? Megszeretted? Kérdésed van vele kapcsolatban? Vagy elolvastad a kezelési könyvet, és mindent tudsz? Akkor oké!
Szerintem azóta ki sem száll belőle!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #1622 Dátum: 2008. Január 31. - 21:11:08 » |
|
nagyjóurak! van valakinek egy 2004-es 1.6-os sedanhoz (mert az az igazi!) kezelési könyve, kölcsön egy napra amig elolvasom, vagy másolom?! Tudjátok, a háromlukas orrúhoz... Amit én kaptam a kocsival, kétszer tartalmazza az első fejezetet, a második helyett, mindenre véletlenül jövök rá...igen, tudom...köszike!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1623 Dátum: 2008. Február 01. - 07:09:52 » |
|
Weres cartárs növelte e törzstagok számát! Gratulálunk! Hajrá így tovább!
Nem vagyok egy írógép!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1624 Dátum: 2008. Február 01. - 07:17:02 » |
|
Még 15 nap és tali, 16 nap és szülinap. Juhéjj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #1625 Dátum: 2008. Február 01. - 07:21:07 » |
|
Uraim.
Nagy a csend. Sehol senki? Semmi közölnivaló?
üdv
Itt vagyok. Ma sikerült kicserélnem a két H7-es izzót. Tényleg nem volt bonyolult, kivéve a kábelek a leszorító nyavalyával Gratula. Nem ördöngösség, csak elsőre kicsit rémisztő. Milyet sikerült venni bele? /fotó dobozáról?/ Mibe fájt? Tungsram GE Sportlight, 3100 huf Szép fénye van? /hülye kérdés, gondolom IGEN!!!/ ////A chevy fórumon a Cartársak miért nyírják egymást?//// A cartársunk úgyérezte nemsegítettük és ezért elkezdett a másik oldalon bántani bennünket a fiammal és fajult el.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 01. - 07:27:14 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1626 Dátum: 2008. Február 01. - 08:24:49 » |
|
nagyjóurak! van valakinek egy 2004-es 1.6-os sedanhoz (mert az az igazi!) kezelési könyve, kölcsön egy napra amig elolvasom, vagy másolom?! Tudjátok, a háromlukas orrúhoz... Amit én kaptam a kocsival, kétszer tartalmazza az első fejezetet, a második helyett, mindenre véletlenül jövök rá...igen, tudom...köszike! Khmmmm.... Azért az SW és a HB se kutya!!! Khmmmm....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 01. - 16:25:43 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1627 Dátum: 2008. Február 01. - 09:00:53 » |
|
nagyjóurak! van valakinek egy 2004-es 1.6-os sedanhoz (mert az az igazi!) kezelési könyve, kölcsön egy napra amig elolvasom, vagy másolom?! Tudjátok, a háromlukas orrúhoz... Amit én kaptam a kocsival, kétszer tartalmazza az első fejezetet, a második helyett, mindenre véletlenül jövök rá...igen, tudom...köszike! Rebelpeak barátom! Én kölcsön adom átnézni a könyvet, mert lémyegében azonos a sedan, HB, és SW kezekése, sőt mindegyik különbözősége is benne foglaltatik. Hívj, hogy mikor jársz erre, és odaadom. Ami különbség, azt meg majd megmutatom szívesen. Szóval mostantól tőled függ, hogy mikor nézheted át! A Nubira III, a Te kocsid, a háromlyukas, és a későbbi Lacetti sedan különbsége abban rejlik, hogy más a hűtőmaszkja, más a belső műszerfalborítása, és mások a kilincsei, ennyí nem több, esetleg, de az nem biztos, hogy máshogy van burkolva a motor. Szóval nálad a labda!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1628 Dátum: 2008. Február 01. - 09:06:53 » |
|
No, fűszereződik a dolog! Levél jött (a régi címemre, ezért csak beolvasás után ami bennem maradt) amiben tájékoztatnak, hogy a lacsimnak valamely garanciális javításban esik, ezért a szervízekben megmondják mit és hogyan fognak javítani persze ingyen. Semmi konkrétum a hibáról és a borítékon semmi nem utal arra, hogy a Chevrolettől jött a levél Mi ez már megint!! Valaki kapott hasonlót vagy csak engem találnak meg ilyen dolgok??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1629 Dátum: 2008. Február 01. - 12:09:14 » |
|
Én nem kaptam ilyet mostanában. Egy berendelés volt, jó egy évvel ezelőtt, kábelrögzítés ellenőrzés okán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1630 Dátum: 2008. Február 01. - 12:40:33 » |
|
A cartársunk úgyérezte nemsegítettük és ezért elkezdett a másik oldalon bántani bennünket a fiammal és fajult el. Már vártam az indoklásodat, végülis nem tévedtem sokat. Akkor sem értem, miért kellett flegmáskodni. Szerintem minden kuptag egyenrangú és nem alkalmazottja egyik a másiknak.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #1631 Dátum: 2008. Február 01. - 13:56:14 » |
|
A cartársunk úgyérezte nemsegítettük és ezért elkezdett a másik oldalon bántani bennünket a fiammal és fajult el. Már vártam az indoklásodat, végülis nem tévedtem sokat. Akkor sem értem, miért kellett flegmáskodni. Szerintem minden kuptag egyenrangú és nem alkalmazottja egyik a másiknak. A fiam 12.-ik éve Daewoo-Chevy szervizes ott tanult autószerelőként és autóvillamosságisként a vizsgái óta folyamatosan ezen a területen dolgozik és többször megkérdőjeleződött amit mondott, nem a legbarátibb hangnemben, próbáltam PÜ-ben lerendezni a kérdést de sajnos nem sikerült!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #1632 Dátum: 2008. Február 01. - 20:23:50 » |
|
nagyjóurak! van valakinek egy 2004-es 1.6-os sedanhoz (mert az az igazi!) kezelési könyve, kölcsön egy napra amig elolvasom, vagy másolom?! Tudjátok, a háromlukas orrúhoz... Amit én kaptam a kocsival, kétszer tartalmazza az első fejezetet, a második helyett, mindenre véletlenül jövök rá...igen, tudom...köszike! Rebelpeak barátom! Én kölcsön adom átnézni a könyvet, mert lémyegében azonos a sedan, HB, és SW kezekése, sőt mindegyik különbözősége is benne foglaltatik. Hívj, hogy mikor jársz erre, és odaadom. Ami különbség, azt meg majd megmutatom szívesen. Szóval mostantól tőled függ, hogy mikor nézheted át! A Nubira III, a Te kocsid, a háromlyukas, és a későbbi Lacetti sedan különbsége abban rejlik, hogy más a hűtőmaszkja, más a belső műszerfalborítása, és mások a kilincsei, ennyí nem több, esetleg, de az nem biztos, hogy máshogy van burkolva a motor. Szóval nálad a labda!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #1633 Dátum: 2008. Február 01. - 20:32:49 » |
|
kösz gidy, akkor a hétvégén hívlak, mielőtt átugrom érte...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1634 Dátum: 2008. Február 01. - 22:01:00 » |
|
Üdv mindenkinek. Ezen a fórumon még új vagyok, de a Chevyklubon már egy ideje fenn vagyok kabe77 néven. A regisztrálásom oka az autócsere. Jelenleg egy Kalost hajtok, de remélem maximum 1 héten belül belépek én is a Lacetti tulajok körébe. A képen már az új autó van, amint még várakozik rám a többi között a kereskedésben. Már alig várom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|