Lacetti klub fórum
2025. Január 09. - 23:30:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 103 104 [105] 106 107 ... 127   Le

Szerző Téma: Törzsasztal  (Megtekintve 349891 alkalommal)
cápaFeri
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

cettim

« Hozzászólás #1560 Dátum: 2008. Január 26. - 19:30:51 »

valahogy olyan üresnek tűnik az életem...olyan régóta nincs már gidy-hozzászólás...nagyon csalódnék benne,
ha nem írna semmit hévízről... Vigyorog csak vesz magának annyi fáradtságot, hogy beugrik egy internet-caféba...
Ma van Cápaapánk-kal minitalin. Gondolom valamelyikük csak bejelentkezik utána.  Mosolyog
Nos...Gidy itt volt, most vittem vissza Őket a szállodába. Remélem jól érezte magát kedves feleségével egyetemben! Persze kevés volt az idő a sok beszélgetnivalót tekintve, de két, nagyon szimpatikius embert ismertem meg személyükben! Tettünk egy kis "keszthely nevezetességei" körautózást, majd leültünk nálunk beszélgetni.
Ami az internet café-t illeti: hát...szerintem Gidy most pihen a szobájában, hisz akinek hivatása sofőr, az a legritkább esetben edzett az alkohol területén!  Vigyorog
Nagyon örültem, hogy tiszteletüket tették nálunk és megismerhettem Őket! 
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #1561 Dátum: 2008. Január 26. - 20:33:11 »

akkor Nagy Fehér, ha jól értem, belenyomtál Gidybe valami alkoholtartalmút...amit szerintem is megérdemelt, rendes pasi...
Naplózva
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1562 Dátum: 2008. Január 27. - 09:24:36 »

Egy kis nosztalgia
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #1563 Dátum: 2008. Január 27. - 09:58:21 »

...hisz akinek hivatása sofőr, az a legritkább esetben edzett az alkohol területén!  Vigyorog
Mennyire nem jól tudod! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #1564 Dátum: 2008. Január 27. - 10:40:45 »

Ez a Lada Szombathely büszkesége Mosolyog Ha valakit érdekel részletesebben, akkor a lenti linken elolvashatja:

Egyedülálló retró Lada rendőrautó Szombathelyen!
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #1565 Dátum: 2008. Január 27. - 11:52:18 »

jopek, kérlek világosíts meg az elmémet, mert a három vigyorból esetleg helytelen következtetéseket lehetne levonni...(ugye nem 2x3 decire gondolsz hatszor, whiskyből!?)
Naplózva
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #1566 Dátum: 2008. Január 27. - 15:48:47 »

jopek, kérlek világosíts meg az elmémet, mert a három vigyorból esetleg helytelen következtetéseket lehetne levonni...(ugye nem 2x3 decire gondolsz hatszor, whiskyből!?)
Hát ezt a képzeletedre bízom. Mosolyog
Viszont tényleg ismerek jónéhány masszív alkoholista gk.vezetőt.
Nem vagyok rájuk büszke.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1567 Dátum: 2008. Január 27. - 17:15:44 »

Az idézett szellem itt van! A talis rovatban irtam a minitalinkról, itt nem ismétlem azokat. Szólnék viszont az alkohol témához. Sajnos Jopek dupla kollégámnak igaza van, a sofőrök között finoman szólva, nem kevés az alkoholista. Stresszes munkát sokan alkoholban oldják- sajnos. Én sem vagyok büszke rájuk. Ha az összes alkoholistától megvonnák a jogsit, hát nagy munkaerő hiány lépne fel. Most vigyázzatok! Ez nem azt jelenti, hogy ittasan vezetnek! Csak meló után már rögtön rohannak sörőzni, nem haza. Vezetni ittasan szerencsére nem szoktak, ha mégis, akkor munkára jelentkezéskor már kiszűrik, és ki is rúgják azonnal, nálunk biztosan. Jobb nem rászokni az italra, és persze a cigire is! Pénzért teszi tönkre az ember saját magát!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1568 Dátum: 2008. Január 27. - 17:32:04 »

Az idézett szellem itt van! A talis rovatban irtam a minitalinkról, itt nem ismétlem azokat. Szólnék viszont az alkohol témához. Sajnos Jopek dupla kollégámnak igaza van, a sofőrök között finoman szólva, nem kevés az alkoholista. Stresszes munkát sokan alkoholban oldják- sajnos. Én sem vagyok büszke rájuk. Ha az összes alkoholistától megvonnák a jogsit, hát nagy munkaerő hiány lépne fel. Most vigyázzatok! Ez nem azt jelenti, hogy ittasan vezetnek! Csak meló után már rögtön rohannak sörőzni, nem haza. Vezetni ittasan szerencsére nem szoktak, ha mégis, akkor munkára jelentkezéskor már kiszűrik, és ki is rúgják azonnal, nálunk biztosan. Jobb nem rászokni az italra, és persze a cigire is! Pénzért teszi tönkre az ember saját magát!
Egyetértek Gidyvel.
Annyi szép és hasznos dologra lehet költeni, nem pedig piára.
Viszont azon a véleményen vagyok, aki merev alkesz, az nem tudja magát türtöztetni egy idő után vezetés közben sem, elöbb utóbb piásan is kormány mögé fog ülni. Mert "csak a kertek alján megyek", meg "lassan megyek, kicsi a forgalom", "úgyse jön rendőr, ennyitől meg tudok vezetni".
Na ezektől durran el az agyam!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 27. - 18:32:14 írta ladlac » Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #1569 Dátum: 2008. Január 27. - 18:24:30 »

Légyszi szálljatok le a cigis témáról! Mindenki arra költ, amire akar.
Egyébként próbáltam leszokni én is több ízben, de nem kívánom senkinek azt a rosszullétet amit éreztem azt követően, hogy kezdett kiürülni belőlem a nikotin. Engem kényesen érint a téma, mert nem először lovagoltok rajta! Más képébe, zárt helyen nem fújom, nem zavarok senkit! És nem vagyok megsértődve, mielőtt megkérdezitek!

Különben is! Ha nem szívnánk, 70% SZJA-t fizetnétek, és 1000 Ft lenne a benzin!

+ érvek:
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1570 Dátum: 2008. Január 27. - 18:30:55 »

Légyszi szálljatok le a cigis témáról! Mindenki arra költ, amire akar.
Egyébként próbáltam leszokni én is több ízben, de nem kívánom senkinek azt a rosszullétet amit éreztem azt követően, hogy kezdett kiürülni belőlem a nikotin. Engem kényesen érint a téma, mert nem először lovagoltok rajta! Más képébe, zárt helyen nem fújom, nem zavarok senkit! És nem vagyok megsértődve, mielőtt megkérdezitek!

Különben is! Ha nem szívnánk, 70% SZJA-t fizetnétek, és 1000 Ft lenne a benzin!

+ érvek:
OK.
Naplózva

rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #1571 Dátum: 2008. Január 27. - 18:41:23 »

hát...vacsora után egy jó pohár barnasör, meg egy rövid szivar kellemes leöblítése a napnak...infarktus kellett hozzá, hogy 46 év után letegyem a cigit...
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #1572 Dátum: 2008. Január 27. - 19:40:36 »

Én letettem ilyen okok nélkül is.
Először dacból, aztán jött a sereg, és újra szívtam.
Aztán jött az asszony. Ha ő nem dohányzik én sem. És tényleg.
Ennek már ...  sok éve. Gimnazista a gyerek  Mosolyog.
Már nem hiányzik. Sőt.
És az is igaz lehet (saját magamból kiindúlva), hogy a volt dohányosokból lesznek a legnagyobb ellenzők.
Ma már nem nagyon viselem el a dohányzást, és a velejárókat.
Persze sok haverom van, akik dohányoznak, ettől még jóban vagyunk.
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1573 Dátum: 2008. Január 27. - 20:35:56 »

Üdvözlöm Gidy-t a 800-ban...
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1574 Dátum: 2008. Január 27. - 20:48:59 »

Köszönöm szépen kedves Róka szomszédom! Azért Cápa még biztonságban marad! De szép dolog, hogy figyelünk egymásra.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Oldalak: 1 ... 103 104 [105] 106 107 ... 127   Fel

Ugrás: