95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. Augusztus 29. - 06:41:07 » |
|
Jó lesz ez csak még megszokást igényel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. Augusztus 29. - 13:51:56 » |
|
Idővel átszoknak az emberek remélem, mert ez a topik szebb és elegánsabb, na meg ez a miénk lenne. Gratulálok hozzá és persze köszönjük, nagy meló lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. Augusztus 30. - 10:21:06 » |
|
Mindenkinek köszönöm az elismeréseket. Elég nagy meló volt (ráadásul folyamatos törődést igényel - pont mint egy nő), de élveztem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 10:46:10 » |
|
Hicar! A kérdésedet (és hozzá a választ) áttettem a Gépház/Hogyan használd? fórumába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 11:36:09 » |
|
Na...végre eljött a szabadságom napja Éjjel indulok egy kisebb túrára szeretett Lacsimmal. Összesen kb 3000-3300km-t fogunk megtenni, remélem problémamentesen. Ha visszaérek, majd beszámolok hogy viselkedett az autó. Még nem voltam vele ilyen hosszú úton Bő 2 hét múlva érünk vissza, addíg is kellemes időtöltést a fórumon
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 11:43:26 » |
|
Jó utat, kellemes pihenést, és szerencsés megérkezést kívánok! Ne felejts el 1-2 jó képet feltenni a honlapra! (hagy csorgassuk a nyálunkat)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007. Szeptember 03. - 06:14:19 » |
|
A torpanós-EGR-es témát átraktam a sufni/tuning részlegbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2007. Szeptember 05. - 14:46:54 » |
|
Sziasztok!
Kicsit szokatlan a fórum, de majd belejön mindenki. Elismerésem a kitartó munkáért! Mikor szervezünk egy jó kis Lacsi-felvonulást? Szerintem gyönyörű lenne kívül-belül. Akár kirándulósat is.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007. Szeptember 05. - 19:02:49 » |
|
Lacsi-tali? A merdzsós- bömös- ódis- vóvós- stb. organizmusok leikráznának! Kérdés Stocznak: A Chevi Gomboshoz hordod szervízre? Megbízhatóak? Az asszony viszi majd 15000-re a Lacsit, mert külföldön leszek és nem szeretném, ha palira vennék.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007. Szeptember 05. - 21:22:20 » |
|
Ezt a találkozós témát már pedzegettük egypáran , köztük magam is.A kevés reakcióból arra a következtetésre jutottam , hogy a tagságot perpillanat nem érdekli a személyes találkozó lehetősége . Kár ,mert biztos jó dolog lenne találkozni személyesen is , átdumálni közös témáinkat ! Persze tisztában vagyok azzal is , hogy nagy meló lenne összehozni ennyi embert egyszerre az ország különböző helyeiről , de azért gondolom nem lehetetlen . Más.:Szinte mindennap csatlakozik valaki a honlaphoz-fórumhoz , ezt biztos látjátok Ti is , és ez nagyon jó ! Biztatnám a hozzánk csatlakozókat írjanak tapasztalataikról ,véleményükkel tegyék szinesebbé a LACETTI klubbot ,jól jön néha a friss ötlet - hozzászólás stb..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007. Szeptember 06. - 09:31:59 » |
|
captainb: Igen, a gombosba járok a géppel. Megbízhatóak-e? A karosszériás-fényezős fiaskó után csak igen félve ajánlok bárkit is. Ha lehet, én mindenhol ott vagyok az autóval, nézem a munkát, kérdezek, stb. Ők is hibázhatnak (szoktak is), de ezzel együtt tudom ajánlani őket. Telefonon jelentkezz be, és kérd Szabó Istvánt (ő a szervízvezető). Hivatkozz rám. Szerelőnek a Seregi Petit ajánlom.
Találkozó téma: előbb-utóbb csak összehozunk valamit. Szombaton kimegyek a borfesztiválra, a Budai Várba. Autós találkozóra nem igazán megfelelő, de "pofa vizit"-re, dumálásra (no meg iszogatásra) igen. Ha mást is érdekel a dolog, poharazgathatunk együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2007. Szeptember 06. - 13:02:46 » |
|
Találkozó téma: Én kifejezetten arra gondoltam, hogy jó lenne megmutatni magunkat az országnak és nem utolsósorban igen jól nézne ki hatvan Lacetti egymás mögött. Persze, ha már összejön a banda, abból úgyis adódik egy személyes találkozó. Legalábbis én szivesen nézegetném a videófelvételeket egy-két felvonulás után.[/quote]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2007. Szeptember 06. - 13:09:30 » |
|
Egyébként ma reggel hallottam rádióban, hogy megjelent a Lacetti túraatóvébés változata utcai formában hazánkban. Nem tudom, hogy ez az a matricázós bohócság, mint a múltkor, vagy tényleg megjött az R+!?!? Tudtok erről valamit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2007. Szeptember 06. - 14:23:42 » |
|
Nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz. A WTCC utcai változata már 1-2 hónapja kapható itthon. Nem csak matrica került rá, hanem felni, spoiler, stb. A belső tudása nem tudom, hogy mennyire változott. A Gombos honlapján találsz róla infót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2007. Szeptember 07. - 06:12:23 » |
|
Ez ugyanaz, mint eddig. Csak azt nem értem, hogy ha a vébén sedan Lacsik vannak, akkor miért csak az 5ajtósra van WTCC-csomag!!! A sedanra meg nincs sehol Európában, viszont a hollandok elég gusztusosan kínálják az 5ajtós sportot fekete chevy-pacskerral. Éljen a logikus marketing!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|