Lacetti klub fórum
2025. Január 10. - 17:43:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 127   Le

Szerző Téma: Törzsasztal  (Megtekintve 350290 alkalommal)
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #1440 Dátum: 2008. Január 18. - 15:29:33 »

MA 20:00 rekord döntés!!!

Senki el ne felejtse!!!  Vigyorog

Lélekben veletek leszek!
Kisérteties megoldásaid vannak Vigyorog Vigyorog

Megpróbálok mobilról itt lenni, de semmi garancia.  Mosolyog
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1441 Dátum: 2008. Január 18. - 17:01:21 »

Kedves Cartársak! Azt hiszem nincsenek véletlenek. Kedden este kiégett a bal izzóm, ahogy felkapcsoltam a lámpát. Ma meg intersparból hazafelé jobbrahúz az autó, gondoltam megállok. Hát a jobb hátsó felniig lapos. Lehet ciki, de ez volt az első kerékcserém egyedül kézzel. Mivel a közelben voltam, szóltam faternak hozza a kis szivargyújtós kompresszoromat, hátha megy bele levegő és majd otthon. Ekkor látom, hogy a gumi oldalfalán van egy vágás és süvít a levegő. Hozzá kell tennem, hogy a pénztárnál egy gusztustalan dagadt öregasszony átkozódott, hogy miért nem megyek előrébb, mikor előttem 3-an állnak. Gratulálok neki, fogott az átka, de én mondtam neki, hogy 'remélem azt kapod te is amit másnak kivánsz'. Biztos ő is tudna mesélni a hazafelé útjáról. Persze a gumis zárva, pedig nyitva kéne lenni. Nem tudom mi van már megint körülöttem, vagy boszorkányság, vagy az autó haragszik valamiért. Persze 4 csavarból egy meg sem mozdult, emelgethettem az autót, még jó hogy vannak rendes emberek manapság, mert az ott lakó segített egy kis toldattal. Legalább ismét érzem az izmaimat, mint mikor eveztem. Szép napot nektek! Zavart
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1442 Dátum: 2008. Január 18. - 17:28:25 »

Weres! Lehet, hogy nem átok volt, hanem kés? Nemrég én is segítettem egy defektes autósnak, nem tudta leszedni az összes csavart, de jól jött a kersztkucs, és hipp- hopp lent volt. 6-700 Ft körül kapható, négy méret van rajta a négy végén, tehát univerzális, és tutira kicsavarhatja vele az ember a csavarokat. Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe, hogy nem mozdul a csavar, és lehet másokon is segíteni, mert az úttörő, vagyis a Lacetti klubtagok segítőkész, jó emberek! Azért ne ess mély depresszióba, fogd fel úgy, hogy még álltál, addig sem kopott az autód. Sok szerencsét a továbbiakban!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1443 Dátum: 2008. Január 18. - 18:02:56 »

Weres! Lehet, hogy nem átok volt, hanem kés? Nemrég én is segítettem egy defektes autósnak, nem tudta leszedni az összes csavart, de jól jött a kersztkucs, és hipp- hopp lent volt. 6-700 Ft körül kapható, négy méret van rajta a négy végén, tehát univerzális, és tutira kicsavarhatja vele az ember a csavarokat. Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe, hogy nem mozdul a csavar, és lehet másokon is segíteni, mert az úttörő, vagyis a Lacetti klubtagok segítőkész, jó emberek! Azért ne ess mély depresszióba, fogd fel úgy, hogy még álltál, addig sem kopott az autód. Sok szerencsét a továbbiakban!
Gidy.
Üdv a 700-asok közt...
 Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1444 Dátum: 2008. Január 18. - 18:14:20 »

Köszi Róka kolléga úr! Jelzem itt, és most Neked, hogy gyönyörű tiszta a Lacettim! Ma nem volt hideg, és a szememet, és lelkemet nagyon bántotta már, ezért megtettem, amit meg kellett! Te, mint rádiós szakértő, mit szólsz BeZe barátunk akciós kinálatához? Ár/érték viszonylatban melyik a nyerőnek tűnő? Megvárjuk a tesztelés eredményét persze, de első ránézésre mi a véleményed addig is? Mikor jöttök hozzánk AC ügyben? Volt itt Péter Laci újra, nagyon oké volt, köszi. Üdv
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1445 Dátum: 2008. Január 18. - 18:27:29 »

Stocz! Megfeküdte valaki gyomrát a friss hús? Ezred irnok? Cápa jut erről eszembe: ezret irnom...
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1446 Dátum: 2008. Január 18. - 18:33:27 »

Köszi Róka kolléga úr! Jelzem itt, és most Neked, hogy gyönyörű tiszta a Lacettim! Ma nem volt hideg, és a szememet, és lelkemet nagyon bántotta már, ezért megtettem, amit meg kellett! Te, mint rádiós szakértő, mit szólsz BeZe barátunk akciós kinálatához? Ár/érték viszonylatban melyik a nyerőnek tűnő? Megvárjuk a tesztelés eredményét persze, de első ránézésre mi a véleményed addig is? Mikor jöttök hozzánk AC ügyben? Volt itt Péter Laci újra, nagyon oké volt, köszi. Üdv
Komoly cuccok, remélem strapabírók is. Én nem venném a legdrágábbat, sok luxus tulajdonság szerintem fölösleges.
Az alap is tudja, majdnem a legtöbb fontos funkciót, a többit Én "parasztvakításnak hívom".
Amikor a kábelt vettem anno és lett volna ilyen cucc ennyiért nem gondolkoztam volna.
Szerintem jók és jó áron vannak, hála Cartársunknak...   Kacsint
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1447 Dátum: 2008. Január 18. - 19:59:39 »

Én már itt vagyok, hogy megdöntsem ......
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1448 Dátum: 2008. Január 18. - 20:04:23 »

8óra .Hol vagytok?
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1449 Dátum: 2008. Január 18. - 20:06:31 »

8óra .Hol vagytok?
Lehet, hogy épp sorban állnak Peti szőkéjénél. Na nem baj, addig lecserélem a kerekeiket, ma úgyis benne vagyok. Kacsint
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1450 Dátum: 2008. Január 18. - 20:08:13 »

Hát erre a szőkére már én is kiváncsi vagyok Mosolyog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #1451 Dátum: 2008. Január 18. - 20:08:49 »

Ki kit akar megdönteni.?? Vigyorog
20.10-ig dönthetek én is, aztán az asszony elhessent a gép elől
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1452 Dátum: 2008. Január 18. - 20:10:27 »

Akkor neked adott a döntés!!! Kacsint
Én ma nem viselkedtem szépen, úgyhogy nem lesz fa-szállítás itthon!
Naplózva

Komis
Ezredes

« Hozzászólás #1453 Dátum: 2008. Január 18. - 20:14:47 »

Akkor neked adott a döntés!!! Kacsint
Én ma nem viselkedtem szépen, úgyhogy nem lesz fa-szállítás itthon!
Miért Te tudsz szépen viselkedni?? Nekem már vagy 2éve nem sikerült a TÜV-Asszony minősítése szerint Vigyorog
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1454 Dátum: 2008. Január 18. - 20:20:55 »

12 a létszám, ez is valami.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 127   Fel

Ugrás: