captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1245 Dátum: 2008. Január 01. - 18:02:11 » |
|
athee. megjott am az sms-es! neha munkodik ez a nyavalyas mobil, de ladigidyt nem tudtam elerni reggel, pedig meg muszakkezdes elott irtam am neki! :-)
Én is 8 utánkaptam meg az sms-ed! Mikor írtál? Szólni is akartam, hogy gyere havat lapátolni! ejfel utan par percel. biztos gyalog ment :-) olyan nagy a ho?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1246 Dátum: 2008. Január 01. - 18:03:14 » |
|
athee. megjott am az sms-es! neha munkodik ez a nyavalyas mobil, de ladigidyt nem tudtam elerni reggel, pedig meg muszakkezdes elott irtam am neki! :-)
Én is 8 utánkaptam meg az sms-ed! Mikor írtál? Szólni is akartam, hogy gyere havat lapátolni! ejfel utan par percel. biztos gyalog ment :-) olyan nagy a ho? 4 után mértem, akkor 9 centi volt, de még mindíg esik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1247 Dátum: 2008. Január 01. - 18:08:08 » |
|
akkor most par napig pihizika a lacsi, mert a nejem meg van fazva es bizti nem fog lapatoln. plan nem fog holancot felrakni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1248 Dátum: 2008. Január 01. - 18:22:08 » |
|
akkor en most elkoszonok, mert meg dolgoznom is kell ma! vigyazzzatok a havas, csuszos utakon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1249 Dátum: 2008. Január 01. - 18:52:19 » |
|
Rejtvény!!! Itt a Lacsi, no de hol a lacsi? Fődij: 1 db szaloncukor!! / a nyertes leakaszthatja a saját fájáról.../ Tehát: Jah és tippelnék... Balról az 5-ik, a tehert is beleszámítva Nyertél. Látom senki más. Tied a cukor, de egyél zseléset... en is tudtam volna, csak nem voltam netkozeleben :-( konnyu egyebkent, mert az a legnagyobb Akkor utólag megitélem neked is a cukrot...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1250 Dátum: 2008. Január 01. - 20:54:56 » |
|
Rejtvény!!! Itt a Lacsi, no de hol a lacsi? Fődij: 1 db szaloncukor!! / a nyertes leakaszthatja a saját fájáról.../ Tehát: Jah és tippelnék... Balról az 5-ik, a tehert is beleszámítva Nyertél. Látom senki más. Tied a cukor, de egyél zseléset... en is tudtam volna, csak nem voltam netkozeleben :-( konnyu egyebkent, mert az a legnagyobb Akkor utólag megitélem neked is a cukrot... Csak ne marcipánosat kérj
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1251 Dátum: 2008. Január 02. - 02:28:33 » |
|
A fórumos adatlapokon az AIM és a Yahoo-s azonosítók helyére felkerült a Skype és az IWIW rögzítésének lehetősége, ahogy kértétek. Mivel nagyon sok helyen kellett módosítani a motor kódját, lehetnek hibák. Amennyiben ilyet találtok, azt a szokott helyen, a gépházban jelezzétek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1252 Dátum: 2008. Január 02. - 10:09:29 » |
|
Sziasztok! Nagyon boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Végre megint itt vagyok.Karácsony óta nem jártam itt.Nagy volt a nyüzsi itthon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1253 Dátum: 2008. Január 02. - 13:05:12 » |
|
Mindenkinek nagyon boldog Új Évet,egészséget és sok szerencsét kívánok 2008-hoz!-ra.-ba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1254 Dátum: 2008. Január 03. - 23:28:01 » |
|
Múltkor láttam a híradóban egy riportot azt hiszem Miskolcról, hogy emelik a parkolójegyek árát, hogy így vegyék rá az embereket a parkolóház használatára. Itt Szombathelyen ilyen létesítmény nincs, viszont emelés az van... És hogy mennyi? Hát itt egy kis idézet a helyi lapból: "Szombathely - Jövőre sokba kerül a parkolás. A jegyek negyven, a bérletek több mint ötven, a lakossági szürke bérlet háromszáz százalékkal drágul."Most puffogok... Holnap megyek bérletet venni
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1255 Dátum: 2008. Január 04. - 07:44:06 » |
|
Múltkor láttam a híradóban egy riportot azt hiszem Miskolcról, hogy emelik a parkolójegyek árát, hogy így vegyék rá az embereket a parkolóház használatára. Itt Szombathelyen ilyen létesítmény nincs, viszont emelés az van... És hogy mennyi? Hát itt egy kis idézet a helyi lapból: "Szombathely - Jövőre sokba kerül a parkolás. A jegyek negyven, a bérletek több mint ötven, a lakossági szürke bérlet háromszáz százalékkal drágul."Most puffogok... Holnap megyek bérletet venni Van ismerősöm Miskolcról, Ő mondta, hogy miután felemelték a buszjegyek árát drasztikusan, megnőtt a forgalom és dugók vannak a belvárosban. Ha már 2 ember ül a kocsiban, sokkal olcsóbb autóval menni és ezt is teszik sokan. Most meg mindenki morog, hogy Miskolcon dugó... /már ugye a helyiek/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1256 Dátum: 2008. Január 04. - 09:37:09 » |
|
Cápa! Találtam Neked egy jó GIF-et! Csak ne alkalmazd gyakran!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1257 Dátum: 2008. Január 04. - 13:42:57 » |
|
Wanted! Körözést adok ki: két napja eltünt egy hatalmas viziragadozó. Hivatalos nevén: Nagy Fehér Cápa. Különös ismertetőjelei: hatalmas száj, tele tőrszerű fogakkal, uszonyából ujjak nőttek ki, hogy kedvenc hobbyjának élhessen, ütögesse a billenytyűket. Aki tud hollétéről jelezze, mert nélküle más a fórum. Hiányzik!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1258 Dátum: 2008. Január 04. - 13:46:12 » |
|
Ez tényleg nem vall rá. Remélhetőleg nem beteg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1259 Dátum: 2008. Január 04. - 17:23:58 » |