Komis
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2007. Szeptember 22. - 15:17:15 » |
|
Sziasztok!
Most regisztráltam, hogy a garis javításokról meséljek 1 picit. Kedden álltam be és pénteken hoztam el. Munkalapra írattam: festékvedlés, kipufogó rozsdásodás, hátsó ablakmosó, elektromos zárlat. Festék problémát nem kellett ragozni, mert a Lacetti szóra máris bólintottak... Kipufogót ígérték megnézik és ha kell cserélik..(sejtettem, hogy dupla vagy semmi) Hátsó ablakmosó vezetéke megtört a hátsó ajtó átvezetésnél és nagy valószínüleg ez okozta a zárlatot is. (Pluszba kértem rögtön cseréljék le a 2 első ablaktörlőt is)
Pénteken átvettem első ránézésre jóminőségű munkának tünt ill volt...
Ma elmentünk 1 körre a városba. Nos visszafelé a bal első ablak már nem ment le. Be a szervízbe és mondom a tegnapi viszontlátás örömére gond van az ablakkal. Pontosabban a zárral, mert azt nem csak a lyukat látom...
5perc alatt helyre tették - némi hanyagság megjelölése után bocsánat kérés után távoztam. 1 aranyos megjegyzést azért elcsíptem :' a gyári festék nem bírja az emberi izzadságot' hmmm...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2007. Szeptember 22. - 16:09:46 » |
|
Szia! Árpádnak igaza volt! Azt nem írtad meg, hol is jártál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2007. Szeptember 22. - 17:42:45 » |
|
Olastam ma egy érdekes cikket a www.totalcar.hu-n, ami vegyes érzelmeket táplált bennem. Kiváncsi vagyok az érintettekre.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2007. Szeptember 22. - 20:27:56 » |
|
SW-és kollégám Captain Úr! Na megtörtént a méricskélés, méghozzá több helyen is. Vegyük sorjában: elől középen: 25cm, hátúl középen: 35cm, kipufogónál: 28cm, két ajtó közt oldalt: 23cm, első keréknél: elötte: 26cm, mögötte: 22cm, sárfogó: -5cm lejön ebből, hátsó keréknél: elötte: 23cm, mögötte: 25cm, sárfogó: -5cm lejön ebből. Nekem ugyanis van minden kerék mögött, és nagyon jó, érdemes felrakni, ha nem adtak hozzá annak idején. Na milyen vagyok? Remélem segítettem Neked! A talin persze majd egymás mellé állunk majd, a két szép kék ép/?!/ kocsinkkal. Üdv: Ladigidy
1 millió köszönet! Ez több is, mint elég. Még reggel megmértem a Jani cartárs által megadott helyeken és holnap a többinél is ellenőrzöm a magasságot (ma egész napos anyósozás volt :-( ). Sajna már az első két adat igazolja, amitől tartottam. Elöl középen csak 18 cm, a vonószem csak 13 cm a betontól. Így ugye nem is "nehéz" odaverni? Viszont most már hétfőig azon agyalok, hogy még miről felejtettek el szólni a kereskedőnél? Továbbá: mennyire babrálok ki magammal, ha télire normál 15"-os felnit és kereket veszek? Egyébként a sport csomagot a jó kinézet miatt kértem, nem is gondoltam, hogy alacsonyabb lesz az autó. Ja, naná, hogy odaállok. Egyébként gyönyörű ez a kék, az enyém picit túl világos. Jól nézem, hogy valami légterelő van az első ablakodon? Honnan? Üdv: CaptainB
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Secretknight
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2007. Szeptember 22. - 20:40:08 » |
|
Srácok segítsetek! Abban kérem a tapasztalatokat hogy tegnap találkoztam egy murvás út egy kavicsával.Azzal a hegyes fajtával,és ez egy kisteher gumijából pattant a motorháztetőm bal elejére,iszonyat erővel .Kb. 1x1 mm-es darabon, a lemezig darálta a fényezést. Mit tegyek szerintetek? Így nem hagyhatom mert rozsdásodni fog az tuti...please help.. köszi,Secret
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2007. Szeptember 22. - 20:47:46 » |
|
Hi.
Ujpesten a víztoronynál a híd mellett vagy egy festékkeverő brigád, gyártanak körömlakk üvegben kis kiszerelésű javítófestéket. Szinkód is jó, de a próba a tuti, tehát a gép nem árt ha ott van. 2 adagot kevernek egyszerre, kb 1600 Ft. Nekem első dolgom volt ellátogatni hozzájuk.
Üdv
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2007. Szeptember 22. - 20:48:31 » |
|
Captain Úr! Szívesen. Rosszúl láttad, nincs légterelő az első ablakomon. Fólia viszont van mindenütt, leszámítva az első szélvédőt. Egymás mellé, világos! /és sötét/. Egyébként puszta kiváncsiságból: Mit tartalmazott a sport csomag, és mennyi magyar valutától fosztottak meg ezért? Stocz Főúr! Köszönöm a felvilágosítást, csakhát én ilyen nem magyarországinak születtem, mert naív, és jószándékú vagyok, de megfogadtam sajnos jogos ajánlásod, és töröltem a pontos cimet. Tényleg köszi. Itt jegyzem meg, hogy szerencsére a kocsit máshol tartom, ráadásúl zárt helyen- garban. Üdvözlettel: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2007. Szeptember 22. - 21:16:54 » |
|
Captain Úr! Szívesen. Rosszúl láttad, nincs légterelő az első ablakomon. Fólia viszont van mindenütt, leszámítva az első szélvédőt. Egymás mellé, világos! /és sötét/. Egyébként puszta kiváncsiságból: Mit tartalmazott a sport csomag, és mennyi magyar valutától fosztottak meg ezért?
Megtévesztett egy tükröződés. A sport csomag tartalmazott: sőtétített ablakok (összes, nem fólia), Monroe lengéscsillapító set, 16"-os kf felnik, 205/45 ZR 16 Marangoni gumik, króm kipuffogóvég, maticázás (a szürke csíkok), elektrónikai támogatás (?) és még van egy tétel ,amire nem emlékszem. Került 425.000 forintba, a matricázás végül ingyen volt. Plussz 110.000- ért kérhettem volna még sport kipuffogót, de ezt nem kértem. Tételesen nem tudom mi, mennyi, mert nem otthon vagyok. A garancialevélen egyébként típusként ez áll: Lacetti SW Elite Sport - limted edition. Ez azért jó, mert ilyen modellje nem is volt a gyárnak. Szerintem valmi reklám célból kicserélgettek ezt- azt az autón, nekem meg megtetszett és megvettem. És lehet, hogy koppanok, mert a távolság miatt nem ugyanoda fogom vinni szervízbe, ahol vettem. És ki tudja, hogy mit fognak szólni a nem eredeti alkatrészekhez?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2007. Szeptember 23. - 07:40:31 » |
|
szia!
Igen, igaza volt és milyen hamar! Nos Penthe-hez mentem volna, csak náluk nincs szervíz..?! Így maradt a Zengő a pláza mellett.
Üdv
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2007. Szeptember 23. - 07:53:16 » |
|
Hali Secret ! A helyedben kimennék az Agostyáni útra a Sándliékhoz / Volán teleppel szemben /, hátha tudnak ajánlani valamilyen megoldást .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2007. Szeptember 23. - 08:42:06 » |
|
Nos! A cél valami ilyesmi kinézet lenne számomra! :-)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2007. Szeptember 23. - 13:23:45 » |
|
Igen. Mivel ez volt az utolsó cikk, gondoltam jó leszek így is.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2007. Szeptember 23. - 18:41:17 » |
|
Annyira nem huztak le...
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2007. Szeptember 23. - 21:33:05 » |
|
És most már onnan is megtalálhatóak vagyunk. A szerelős résznél ("nem tudunk típushibáról") egy kicsit ráncba szaladt a homlokom, és dobtam egy mailt a névrokonnak. Ő meg volt olyan kedves, hogy a szerelő véleménye alá belinkelte a mi lapunk ide vágó oldalát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|