cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #570 Dátum: 2008. Július 11. - 16:26:39 » |
|
Autó lemosva, kitakarítva, útra készen vár a garázsban.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #571 Dátum: 2008. Július 11. - 16:28:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #572 Dátum: 2008. Július 11. - 16:32:17 » |
|
Nekem nincs időm lemosni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #573 Dátum: 2008. Július 11. - 16:33:56 » |
|
Nagy baj, ha az enyém koszos marad?Arra már nem maradt energiám!Vagy menjek az asszony Suzukijával?Esetleg robogó vagy a nagylány ciklámen biciklije?Vagy busz és motoroller hazafelé?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #574 Dátum: 2008. Július 11. - 16:36:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #575 Dátum: 2008. Július 11. - 16:56:49 » |
|
Még ilyet! Hmm..Jóvanna! Csak azért vikszoltam ki, hogy -bár az SW-k szerintetek sokkal szebbek- ne kelljen szégyenkeznem a pór HB-mel! Hmmm....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #576 Dátum: 2008. Július 11. - 17:02:08 » |
|
Még ilyet! Hmm..Jóvanna! Csak azért vikszoltam ki, hogy -bár az SW-k szerintetek sokkal szebbek- ne kelljen szégyenkeznem a pór HB-mel! Hmmm.... Enyém sem lesz lemosva szerintem mosóba nem viszem.de reggel korán kelek ha sikerül és lemosom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #577 Dátum: 2008. Július 11. - 17:15:36 » |
|
Még ilyet! Hmm..Jóvanna! Csak azért vikszoltam ki, hogy -bár az SW-k szerintetek sokkal szebbek- ne kelljen szégyenkeznem a pór HB-mel! Hmmm.... Enyém sem lesz lemosva szerintem mosóba nem viszem.de reggel korán kelek ha sikerül és lemosom. Én másfél órát pucoltam a gépet,most a légy is hasra esik rajta.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #578 Dátum: 2008. Július 11. - 17:19:38 » |
|
Én is lemosattam, de porszívózni már nem biztos hogy sikerül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #579 Dátum: 2008. Július 11. - 17:21:40 » |
|
Ja tényleg, ha valaki véletlenül errefelé jönne Veszprémbe és szeretne csatlakozni az egyszemélyes felvonulásomhoz : Komárom - Kisbér - Réde - Zirc - Veszprém Én nem tudom merre megyek Esztergomból, a GPS majd irányít, de összefuthatunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #580 Dátum: 2008. Július 11. - 17:54:12 » |
|
Kapu az van 3 db vadonatúj labdát beszereztem(remélem elég lesz), viszont lehet hogy csak este fogunk focizni, mert 37 fokban a napon ember nincs aki rohangál.
Akkor lehet, hogy az egynaposak részéről elmarad a foci, mert én hazaindulás előőt nem szeretnék ragacsos lenni. Nem kell izgulni van tusolási lehetőség a foci színhelyén és lehet, hogy nem említettem van a közelben egy kis tavacska amelynek soha nem látott tisztaságú a vize.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #581 Dátum: 2008. Július 11. - 17:57:00 » |
|
MNT azt nem tudod hogy van-e ott büfé ahol hideg sört lehet venni vagy a szobához van-e hűtő és vigyünk sört?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #582 Dátum: 2008. Július 11. - 18:02:02 » |
|
Ja a foci.Szóval az Országos Meterológiai Intézet UV-B risztást adott ki holnapra, ami azt jelenti, hogy a normál bőrűek kb.12-15 perc napon tartozkodás után megégnek!!!!!(hát még az érzékenyek és a gyerekek)Szóval a foci ajánlott időpontja a vacsora utáni időszakban realizálódik.Senkinek nem szeretném a szolgálatban lévő kollégáimat bemutatni!!!!!!!!Nehéz lesz tele hassal , de végiggondolva nekem ez jelenti a legkisebb problémát!Benevezek a 3. számú csere játékos cseréjének, vagy ülő kapufának!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #583 Dátum: 2008. Július 11. - 18:02:55 » |
|
MNT azt nem tudod hogy van-e ott büfé ahol hideg sört lehet venni vagy a szobához van-e hűtő és vigyünk sört? A szobákban mintha láttam volna hűtőt és nem a világ végére jöttök, talán találunk valamilyen sörbeszerzésilehetőséget!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #584 Dátum: 2008. Július 11. - 19:19:54 » |
|
Emberek! Időben lefeküdni, jót pihenni, hogy reggel korán mindenre gondolva elinduljunk ki- ki az előzetes tali felé, majd sűrűsödve tovább- tovább, megérkezvén a fő tali helyre, vidáman, frissen, ahogy a jó klubtársakhoz illik! Mindenki nagyon vigyázzon az úton! Ha valakinek gondja lenne, telefonáljon valakinek mindenképpen, hogy megvárhassuk, illetve segíthessünk bármiben! Nem ártana a "titkos" topicból kiírni néhány telefonszámot, akinek még nincs meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|