meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #450 Dátum: 2008. Július 03. - 16:35:08 » |
|
Kedves MNT Cartárs! Szóval akkor oké a szállásunk? Az ebédünk? A bográcsolás? Te vagy a mi szuper ügyintézőnk, mérhetetlen nagy segítséget kaptunk Tőled! Nagyon köszönjük! Akkor még egy parányi kérdéske: 1 főre mennyit számítsunk erős magyar forintban? (szállás, ebéd, bogrács, meg, ha van még valami közös költség?) Csak tudni jó, hogy vegyünk-e ki a kölcsönzőből bankrabló jelmezt, fegyvernek látszó tárggyal, vagy elég kirabolni az otthoni dugi pénzeket, már, ha van valakinek? Janinak tudjuk már, hogy szokott lenni! Szóval ezek szerintem mindenkit érdekelnének. Pláne azokat, akik családostól jönnek! Hazafelé már úgyis vontatás lesz! Mert kötelem az bezzeg van, forint helyett is. Nem poénkodni a kötéllel! Egyenlőre csak a szállás dőlt el.A vacsora ott lesz ahol gondoljátok. A paloznaki bográcsozás 800 Ft.ebben benne foglaltatik egy tál bográcsféle meg egy kis paloznaki bor.(a szállástól 2 km.-re) A szállásnál is lehet rendelni vacsorát ott 700 Ft.(lehet akár gulyás is), ha meg szalonnát sütünk akkor ki amit hoz, mert én némi fával és egy kis szalonnával tudok csak szolgálni.Semmilyen körülmények között nem vállalkoznék főzöcskére vagy egyéb készülődésre.Higgyétek el jobban jártok.Arról nem beszélve, hogy nem nagyon van rá időm!Az étkezéseket mindenki a helyszínen fizeti!Az állatkerti ebédet akkor rendeljem vagy mindenki választ?Mindenesetre helyet foglalok ha gondoljátok!!!!!!!! Nekem jó a bográcsozás bárhol, csak ki ne hagyjuk. A hely mindegy. /Palóznak is tökéletes hely lenne!/ Állatkerti ebéd is jó Nekem, akár rendelős, akár választós. Ahogy egyszerűbb, vagy a többség szeretné. A többséghez csatlakozom,de talán praktikusabb lenne a szálláshelynél lebonyolítani a vacsit,és akkor nem kéne pityókásan 2 km-t gyalogolni.(Ne adj isten négykézláb )
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #451 Dátum: 2008. Július 03. - 16:54:10 » |
|
Csatlakozom, jobb lenne a szálláshelyen vacsizni szerintem is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #452 Dátum: 2008. Július 03. - 16:54:11 » |
|
Kedves MNT Cartárs! Szóval akkor oké a szállásunk? Az ebédünk? A bográcsolás? Te vagy a mi szuper ügyintézőnk, mérhetetlen nagy segítséget kaptunk Tőled! Nagyon köszönjük! Akkor még egy parányi kérdéske: 1 főre mennyit számítsunk erős magyar forintban? (szállás, ebéd, bogrács, meg, ha van még valami közös költség?) Csak tudni jó, hogy vegyünk-e ki a kölcsönzőből bankrabló jelmezt, fegyvernek látszó tárggyal, vagy elég kirabolni az otthoni dugi pénzeket, már, ha van valakinek? Janinak tudjuk már, hogy szokott lenni! Szóval ezek szerintem mindenkit érdekelnének. Pláne azokat, akik családostól jönnek! Hazafelé már úgyis vontatás lesz! Mert kötelem az bezzeg van, forint helyett is. Nem poénkodni a kötéllel! Egyenlőre csak a szállás dőlt el.A vacsora ott lesz ahol gondoljátok. A paloznaki bográcsozás 800 Ft.ebben benne foglaltatik egy tál bográcsféle meg egy kis paloznaki bor.(a szállástól 2 km.-re) A szállásnál is lehet rendelni vacsorát ott 700 Ft.(lehet akár gulyás is), ha meg szalonnát sütünk akkor ki amit hoz, mert én némi fával és egy kis szalonnával tudok csak szolgálni.Semmilyen körülmények között nem vállalkoznék főzöcskére vagy egyéb készülődésre.Higgyétek el jobban jártok.Arról nem beszélve, hogy nem nagyon van rá időm!Az étkezéseket mindenki a helyszínen fizeti!Az állatkerti ebédet akkor rendeljem vagy mindenki választ?Mindenesetre helyet foglalok ha gondoljátok!!!!!!!! Nekem jó a bográcsozás bárhol, csak ki ne hagyjuk. A hely mindegy. /Palóznak is tökéletes hely lenne!/ Állatkerti ebéd is jó Nekem, akár rendelős, akár választós. Ahogy egyszerűbb, vagy a többség szeretné. A többséghez csatlakozom,de talán praktikusabb lenne a szálláshelynél lebonyolítani a vacsit,és akkor nem kéne pityókásan 2 km-t gyalogolni.(Ne adj isten négykézláb ) A négykézláb már nem a pityókás kategóriába tartozik, ugye? Csak mértékkel és tartózkodással... /mérték: vödör, Tartózkodás: asztal alatt!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #453 Dátum: 2008. Július 03. - 18:37:06 » |
|
Hali! A karosszériások nem alkottak a kombin az elmúlt 3hónapban így a mentazöld sedannal megyünk a fiammal, a focihoz én az SW csapatba jelentkeztem (az van az én nevemen) azt gyengíteném továbbra is. A sedan a fiamé ő viszont nem szeret focizni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #454 Dátum: 2008. Július 03. - 18:40:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #455 Dátum: 2008. Július 03. - 18:42:23 » |
|
Hali! A karosszériások nem alkottak a kombin az elmúlt 3hónapban így a mentazöld sedannal megyünk a fiammal, a focihoz én az SW csapatba jelentkeztem (az van az én nevemen) azt gyengíteném továbbra is. A sedan a fiamé ő viszont nem szeret focizni! Az autó megbocsátva, a csapat SW VFC , a fiad meg, hát szomorú dolog... (VFC: Verhetetlenek ...)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #456 Dátum: 2008. Július 03. - 18:58:16 » |
|
A 3 felnőtt úgy jön ki,hogy Édesanyám,és egyik legjobb barátom.A gyerekek 2 enyém,a harmadik is de ő nem teljesen,Ő igazából a legjobb barátomé.puszi
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #457 Dátum: 2008. Július 03. - 19:00:36 » |
|
A 3 felnőtt úgy jön ki,hogy Édesanyám,és egyik legjobb barátom.A gyerekek 2 enyém,a harmadik is de ő nem teljesen,Ő igazából a legjobb barátomé.puszi Weres! Megnyugodtál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #458 Dátum: 2008. Július 03. - 19:03:00 » |
|
A 3 felnőtt úgy jön ki,hogy Édesanyám,és egyik legjobb barátom.A gyerekek 2 enyém,a harmadik is de ő nem teljesen,Ő igazából a legjobb barátomé.puszi Barátként van még felvétel?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #459 Dátum: 2008. Július 03. - 19:37:10 » |
|
Igen persze van hely,minden jó embernek. .puszi
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #460 Dátum: 2008. Július 03. - 19:42:01 » |
|
a vacsi szerintem is jobb lenne a szálláshelyen,de Én mindenbe benne vok.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #461 Dátum: 2008. Július 03. - 19:51:41 » |
|
Akkor most apátok mondja: mivel aki eddig hozzászólt mind azt mondta, hogy a szálláshelyen legyen a vacsora, ellenvélemény nem volt, ezért zárjuk le a dolgot azzal, ami egyszerűbb is, nem beszélve a kényelemmel, és praktikummal, a vacsora helye a szállásnál lesz! Akkor így rendben?!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #462 Dátum: 2008. Július 03. - 19:54:09 » |
|
Ez a mindenben benne vagyok, nagyon izgatja a fantáziám.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #463 Dátum: 2008. Július 03. - 19:56:20 » |
|
Ez a mindenben benne vagyok, nagyon izgatja a fantáziám. Még szerencse hogy te a vacsi után hazamész,mi meg nem fogjuk utólag elárulni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag