Az ebédet a kisvendéglőben intézzem?A bográcsozás meg lesz tartva, vagy csak szalonnasütés?
A főzés semmilyen momentumában nem kívánok részt venni és elhihetitek ezzel csak jól jártok!!!Fát és helyet adok, de többre ne számítsatok!
Szóval kisvendéglős ebéd 14.00.-től?(májgombóc leves, rántotthús egységesen?)Ha előre lebeszélem és egységes kaját kérünk meg lehet úszni olcsóbban.De itt megint előjön a létszám!!!!!!!!!!!!!!!!!!Segítsetek!!!!!
Úgy látom nagyon nehézkesen megy ez a dolog.
Egy kicsit kevesen vagyunk+ tétován is. Nehéz dolog a demokrácia.
Alig tizen valahányan maradnánk csak Vasárnapra is??
Na mindegy.
A véleményen: max 10-re lent kellene lennünk, tehát indulás Bp-ről (Off:ami azért a visszáságaival együtt egy gyönyörű város! Aki nem hiszi, azt elviszem éjszaka egy-két helyre. Vagy kérdezzetek külföldieket, világlátott magyarokat, akiknek van összehasonlítási alapja. Na ezért nem hívom mfalvának.On) 8 körül.
Nem hiszem, hogy jó ötlet a későbbi indulással elvenni egy fél napot az egyébként is rövid hétvégéből.
Ha én fel tudok kelni korán(?) akkor szerintem másnek sem fog gondot okozni.
A kaja időpontjára a 14 óra túl késő - a gyerekek sokkal korábban éhesek lesznek.
13 óra körülre kellene tenni az időpontot. A menüre nem tartunk igényt, majd eszünk amit megkívánunk. Aki kéri, az viszont tényleg jelezze MNT cartárs részére gyorsan! És az időpontban is állapodjatok meg. Nagy munka megszervezni ezeket a dolgokat, ne nehezítsük meg jobban a helyzetét!
Bográcsozást szerintem lefújtuk, lesz helyette szalonnasütés - ha nem esik az eső.
Eső esetére milyen programlehetőségek vannak a környéken?
Érdekel valakit a Rider raktárkészlete?
Ott vannak Veszprémben. Ha van kellő érdeklődés, akkor egyeztethetünk velük időpontot, és beugorhatunk hozzájuk (vagy estleg őket lehetne elhívni az állatkertes parkolóba).
Errről is nyilatkozzatok.