ladlac
|
|
« Hozzászólás #300 Dátum: 2008. Június 14. - 18:50:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #302 Dátum: 2008. Június 14. - 19:11:38 » |
|
De szép lesz!!! Sok matricás Lacsi hosszú tömött sorokban az M7-esen!!! ...és mindez 1 hónapon belül!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #304 Dátum: 2008. Június 14. - 19:44:28 » |
|
Esetleg Pestről mehetnénk convoyban? Hadd ámuljanak az emberek sok szép Lacettit látván vonatozva. Ki volna benne? Több jelentkező esetén persze adott helyen minitali keretében gyűlnénk össze, majd együtt le Veszprémbe! Vélemény? Két gyönyörű Lacsettit már tudok a konvoj kialakításához! Nekem a 11 órás veszprémi találkozó /érkezés/ lenne a legjobb. Hadd értsek egyet Ladlac cartárssal... Tudom, tudom, hogy minél előbb, annál több idő jut mindenfélére, de hát azért annak a mocsokfalvai konvojnak is össze kellene jönnie, oszt még le is kell érni... Viszont onnantól max. fél óra a továbbindulásig, azaz mondjuk: 11.00 találkozó a gazdaságos parkolóban, 11.30-kor továbbindul a csapat. Vélemény...? Én azért annyit hozzátennék, hogy 11:30-kor mi még csak-csak bírjuk gyomorral, de mire állatkerthez érünk, leparkolunk lesz 12:00. Hogy bírják majd a kicsit, hogy délidőben mennénk be kaja helyett? Állatkert min 2 óra. Mire MNT-hez érnénk lesz 15:00. Kaja elkészül 17:00-ra. Nem késői? Chevyklubos kaposújlaki talira Pestről kaposvári Tecso parkolóban 10:00 volt a tali tavaly. Pedig kicsit hoszabb a menetidő oda! (De csak úgy elmélkedek, nekem a 11:00 is megfelel.)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #305 Dátum: 2008. Június 14. - 19:45:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #306 Dátum: 2008. Június 14. - 19:52:06 » |
|
Ezt arra értettem, hogy valamikor vasárnap de. beállítanánk és addigra már ti már mennétek haza ... ezt alatt értem a "fölöslegest"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #307 Dátum: 2008. Június 14. - 19:57:01 » |
|
Ezt arra értettem, hogy valamikor vasárnap de. beállítanánk és addigra már ti már mennétek haza ... ezt alatt értem a "fölöslegest" Nem indulnánk akkor sem haza délelött. Program lesz, Mi is leszünk, Lacsi is lesz. 2 napos tali lesz, nem csak azért hogy ottaludjunk. Fürdőzés, dumálás, autóbabrálás biztos lesz. Szerintem nem fogunk unatkozni. Majd sajnáljuk a végén, hogy nem 3 naposak a 7végék, mert akkor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #308 Dátum: 2008. Június 14. - 20:06:35 » |
|
Ezt arra értettem, hogy valamikor vasárnap de. beállítanánk és addigra már ti már mennétek haza ... ezt alatt értem a "fölöslegest" Nem indulnánk akkor sem haza délelött. Program lesz, Mi is leszünk, Lacsi is lesz. 2 napos tali lesz, nem csak azért hogy ottaludjunk. Fürdőzés, dumálás, autóbabrálás biztos lesz. Szerintem nem fogunk unatkozni. Majd sajnáljuk a végén, hogy nem 3 naposak a 7végék, mert akkor... Én ráérek 3 naposra is.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #309 Dátum: 2008. Június 14. - 20:11:54 » |
|
Ezt arra értettem, hogy valamikor vasárnap de. beállítanánk és addigra már ti már mennétek haza ... ezt alatt értem a "fölöslegest" Nem indulnánk akkor sem haza délelött. Program lesz, Mi is leszünk, Lacsi is lesz. 2 napos tali lesz, nem csak azért hogy ottaludjunk. Fürdőzés, dumálás, autóbabrálás biztos lesz. Szerintem nem fogunk unatkozni. Majd sajnáljuk a végén, hogy nem 3 naposak a 7végék, mert akkor... Én ráérek 3 naposra is..... Nyaranta én is szívesen lennék tanár! De ősztől- nyárig biztosan nem, mert az csak mazohistáknak való, mint a buszvezetés is Mocsokfalván a piros hetesen.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #310 Dátum: 2008. Június 14. - 20:13:25 » |
|
Nekem egyébként jó a 10 órai találka, kb 2 óra az út Esztergomból (129km)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #311 Dátum: 2008. Június 14. - 20:14:23 » |
|
Ezt arra értettem, hogy valamikor vasárnap de. beállítanánk és addigra már ti már mennétek haza ... ezt alatt értem a "fölöslegest" Nem indulnánk akkor sem haza délelött. Program lesz, Mi is leszünk, Lacsi is lesz. 2 napos tali lesz, nem csak azért hogy ottaludjunk. Fürdőzés, dumálás, autóbabrálás biztos lesz. Szerintem nem fogunk unatkozni. Majd sajnáljuk a végén, hogy nem 3 naposak a 7végék, mert akkor... Én ráérek 3 naposra is..... Nyaranta én is szívesen lennék tanár! De ősztől- nyárig biztosan nem, mert az csak mazohistáknak való, mint a buszvezetés is Mocsokfalván a piros hetesen. Lehetsz! Tanítasz minket a türelmes, körültekintő autóvezetésre majd!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #312 Dátum: 2008. Június 14. - 20:17:38 » |
|
Majd sajnáljuk a végén, hogy nem 3 naposak a 7végék, mert akkor... Én azt az időt várom, amikor lesz egy olyan társaság belőlünk, amely el tud menni mondjuk sátorozni 4-5 napra egy fél országot érintő autós túrára! Ha azt össze tudjuk majd hozni, akkor érünk majd igazi családdá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #313 Dátum: 2008. Június 15. - 07:39:23 » |
|
Majd sajnáljuk a végén, hogy nem 3 naposak a 7végék, mert akkor... Én azt az időt várom, amikor lesz egy olyan társaság belőlünk, amely el tud menni mondjuk sátorozni 4-5 napra egy fél országot érintő autós túrára! Ha azt össze tudjuk majd hozni, akkor érünk majd igazi családdá! Nekem is ez az álmom!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #314 Dátum: 2008. Június 15. - 07:39:45 » |
|
Én is, én is, én is! Én is előszeretettel csatlakoznék a vonatozáshoz!!!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|