mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #255 Dátum: 2008. Június 08. - 20:30:09 » |
|
A főszervező úrral folytatott konzultáció alapján a programok a következők lennének. 1.Program: Veszprém állatkert (alternatív program Lacsibuhera a parkolónak nevezett réten,kutyafuttatás stb.) Ebéd az állatkert melleti kisvendéglőben Ebéd után Paloznak futball (alternatív programm Balatonban fürdés) Szálláshelyek elfoglalása Tábortűz, szalonna, sok sör, (alternatív program egyénileg titkosan!) 2. Program Balatonfűzfő élménypark (bob meg ilyenek)alternatív program Lacsibuhera a parkolóban,kutyafuttatás stb. Ebéd Paloznakon a tájház udvarán főzött bográcsos valamiből. A további programpontok megegyeznek az előzővel.
Vélemények?Jelentkezések?Pontos létszám könyörgöm!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #256 Dátum: 2008. Június 08. - 21:24:17 » |
|
Kicsit tényleg le vagytok lassulva! Ha így megy a lacsitok is, akkor lenne keresnivalóm a + felszereltségtől túlsúlyos lacsimmal ellenetek gyorsuláson! Na de már tényleg! Ezt nem lehet csinálni itt a parton szezonkezdés után!! Ha nem is tengerpart, de legkésőbb júni közepére el szoktak fogyni a legapróbb falusi vendégházak is!!! Ennyi tökölést! Igaza van MNT-nek! Ha pár napon belül nem adjátok meg az adatokat, akkor intézze mindenki magának a szállást! Én az első programot támogatom! Szállásra nem tartok igényt, kis esti tábortűz után jönnénk haza. Adatokat MNT-nek!!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #257 Dátum: 2008. Június 08. - 22:38:39 » |
|
Nekem is csak 1 napos lenne ráadásul elég szrul fogok kinézni mert bilut csinálok péntek este
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #259 Dátum: 2008. Június 09. - 08:34:17 » |
|
Ilyenből van még lehetőség, de holnap nézek sátras helyet is.Foci is adott, kaját is lehet rendezni.Szerintem is alakul, már csak bólintanotok kell, na meg fizetni mint a katonatiszt.
... Esetleg egy kis szalonnasütésnek nevezett italozás este? Há' én aszittem, hogy az a programpont már tutifix volt a kezdetekkor is... Ja, a program fix, csak legyen hozzá hely. Nem biztos, hogy mindegyik "zimmer" udvarán örülnének a sütögetésnek. Erre irányult a megjegyzésem. Lehet, hogy így reggelente már kicsit pontatlanul fogalmazok. Megyek is mindjárt aludni. A "zimmer"-nél csak a szunya lenne megoldva. Mindenre van megoldás, már csak az a kérdés, hogy foglaljam-e a házat vagy ne.Nagyon lassú a reakcióidőtök!!!Ki fogunk szaladni az időből.Itt nem olyan egyszerű a szobafoglalás.Tudjátok itt éppen szezon van!!!! Bocsi, de azt hittem, hogy elég egyértelmű voltam anno... szóval: kripic: 2 felnőtt + 3 gyerek (4 ágyon elférünk!!!) részére szállás rendel Kéretik megadni, hogy mikor, mennyit (na annál azért kevesebbre gondoltam... ) és hová utáljam át...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #260 Dátum: 2008. Június 09. - 16:19:22 » |
|
Hát... izé... hogyismondjam... sokminden összejött, sajna törölnöm kell magam Bocsi! Két napra jönne, szállásigénnyel: 1: LadLac: 1 szoba 2 fő részére, + Klubkutya 2: LadiGidy +2, esetleg 3 fő (csak, ha lesz foci!, ha nem, akkor egyedül, de megosztottan is jó lesz, "nemdohányzóval") 3: 4: meatloaf:1szoba 2 fő részére vagy sátorhely 5: diablo77 valószínű egyedül 6: kripic: 1 szoba; 2 felnőtt + 3 gyerek (esetleg egy kutyu is, középméretes berni pásztor, klubkutyát nem eszik...) 7: Stocz: 1 szoba; 2 felnőtt + 2 gyerek Egy napra jönne: 1: cápaFeri 2: Weres (fél napra) - bár ilyen opció nincs 3: athee (egyenlőre 1 nap biztos) 4: Jani 5: Jopek 6: sebijoe+sebike 7: zotya de nem 100% 8: bzsazsa+család max. csak vasárnap...(szombaton lessz a Bajai Halfőzés!)
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #261 Dátum: 2008. Június 09. - 16:44:47 » |
|
Én is megerősítem:1 szoba 2 főre az igényem.Hova és mennyit utaljak?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #262 Dátum: 2008. Június 09. - 17:58:33 » |
|
Ilyenből van még lehetőség, de holnap nézek sátras helyet is.Foci is adott, kaját is lehet rendezni.Szerintem is alakul, már csak bólintanotok kell, na meg fizetni mint a katonatiszt.
... Esetleg egy kis szalonnasütésnek nevezett italozás este? Há' én aszittem, hogy az a programpont már tutifix volt a kezdetekkor is... Ja, a program fix, csak legyen hozzá hely. Nem biztos, hogy mindegyik "zimmer" udvarán örülnének a sütögetésnek. Erre irányult a megjegyzésem. Lehet, hogy így reggelente már kicsit pontatlanul fogalmazok. Megyek is mindjárt aludni. A "zimmer"-nél csak a szunya lenne megoldva. Mindenre van megoldás, már csak az a kérdés, hogy foglaljam-e a házat vagy ne.Nagyon lassú a reakcióidőtök!!!Ki fogunk szaladni az időből.Itt nem olyan egyszerű a szobafoglalás.Tudjátok itt éppen szezon van!!!! Én egyedül megyek, de ha valaki(k) mellé betársulhatok a szobába, tőlem foglalhatod is. Foglalhatod a házat MNT Cartárs. Egyetértek vele, mint az elöttem szóló Cartársak! /Alakul a nagytali... /
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #263 Dátum: 2008. Június 09. - 19:48:09 » |
|
Én is benne vagyok. Ha LadiGigy is megengedi hogy velük osztozzam 1 szobán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #264 Dátum: 2008. Június 10. - 07:10:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #265 Dátum: 2008. Június 10. - 07:12:59 » |
|
Én is megerősítem: 2 felnőtt+2 gyerek részére egy szoba (vagy kettő?). Kevés lesz az az egy ház.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #266 Dátum: 2008. Június 10. - 07:32:03 » |
|
Hát... izé... hogyismondjam... sokminden összejött, sajna törölnöm kell magam Bocsi! Peti! Ha anyagi probléma, akkor csak Keszthelyig oldd meg, innen már van menetjegyed egy napos talira!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #267 Dátum: 2008. Június 10. - 12:57:47 » |
|
Én is benne vagyok. Ha LadiGigy is megengedi hogy velük osztozzam 1 szobán
Oké Diablo! Csak a dohányzást tiltja a közérzetem! De még nem jelentkezett senki arra, hogy ki hozná vissza a Tomi fiamat Pestre, mert ő csak egy napra jönne focizni, vagy nem is jönne, ez itt a kérdés még. Szóval? Megoldjuk a dolgokat, nem aggódom! Jó buli lesz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #268 Dátum: 2008. Június 11. - 19:45:03 » |
|
A család vezérével egyeztetve arra jutottunk hogy ott leszünk a találkozón (ha minden jól megy) családostól. (2 felnőtt + 3 csemete). De csak 1 napra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #269 Dátum: 2008. Június 11. - 19:48:27 » |
|
Örömmel vesszük a Lugosiékat! Nálunk is eldölt a létszám: hárman megyünk, két napra! Diablo a negyedik a négyágyasban! Tehát ezt kérjük foglalni!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|