ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2008. Június 01. - 19:22:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2008. Június 02. - 06:49:24 » |
|
Uraim. 18-an szavaztunk , de "csak" 14-en jelezték érdeklődésüket részvétel ügyében. ÉS A TÖBBIEK?? /ne csak szavazzunk, jöjjünk is el... / Igen En is vagyok 1 a 18 szavazobol csak meg nem mertem odairni magam mivelhogy az aszonynak meg nincs leszogezve az egyetemi(ID) vizsgaja es a tavolsag miatt nem kapkodhatom el. De ha osszejon ott leszunk hisz nagyon szeretnem. 2 napra voksoltam de 1nek is orulnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2008. Június 02. - 18:03:40 » |
|
Uraim. 18-an szavaztunk , de "csak" 14-en jelezték érdeklődésüket részvétel ügyében. ÉS A TÖBBIEK?? /ne csak szavazzunk, jöjjünk is el... / Igen En is vagyok 1 a 18 szavazobol csak meg nem mertem odairni magam mivelhogy az aszonynak meg nincs leszogezve az egyetemi(ID) vizsgaja es a tavolsag miatt nem kapkodhatom el. De ha osszejon ott leszunk hisz nagyon szeretnem. 2 napra voksoltam de 1nek is orulnek. Én sem íratkoztam fel, mert azt hiszem nem felejtem el, hogy ott kell lennem!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2008. Június 02. - 18:22:29 » |
|
Uraim. 18-an szavaztunk , de "csak" 14-en jelezték érdeklődésüket részvétel ügyében. ÉS A TÖBBIEK?? /ne csak szavazzunk, jöjjünk is el... / Igen En is vagyok 1 a 18 szavazobol csak meg nem mertem odairni magam mivelhogy az aszonynak meg nincs leszogezve az egyetemi(ID) vizsgaja es a tavolsag miatt nem kapkodhatom el. De ha osszejon ott leszunk hisz nagyon szeretnem. 2 napra voksoltam de 1nek is orulnek. Én sem íratkoztam fel, mert azt hiszem nem felejtem el, hogy ott kell lennem!!!! Szállásilag sikerült intézni valamit, vagy egyenlőre marad az árokpart...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2008. Június 02. - 19:28:33 » |
|
Uraim. 18-an szavaztunk , de "csak" 14-en jelezték érdeklődésüket részvétel ügyében. ÉS A TÖBBIEK?? /ne csak szavazzunk, jöjjünk is el... / Igen En is vagyok 1 a 18 szavazobol csak meg nem mertem odairni magam mivelhogy az aszonynak meg nincs leszogezve az egyetemi(ID) vizsgaja es a tavolsag miatt nem kapkodhatom el. De ha osszejon ott leszunk hisz nagyon szeretnem. 2 napra voksoltam de 1nek is orulnek. Én sem íratkoztam fel, mert azt hiszem nem felejtem el, hogy ott kell lennem!!!! Szállásilag sikerült intézni valamit, vagy egyenlőre marad az árokpart...? 345. tagból az érdeklődők ill. a talira jelentkezők létszáma csekély, a sok "friss hús" talán kevés infóval rendelkezik a talikkal kapcsolatosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2008. Június 02. - 19:33:10 » |
|
Uraim. 18-an szavaztunk , de "csak" 14-en jelezték érdeklődésüket részvétel ügyében. ÉS A TÖBBIEK?? /ne csak szavazzunk, jöjjünk is el... / Igen En is vagyok 1 a 18 szavazobol csak meg nem mertem odairni magam mivelhogy az aszonynak meg nincs leszogezve az egyetemi(ID) vizsgaja es a tavolsag miatt nem kapkodhatom el. De ha osszejon ott leszunk hisz nagyon szeretnem. 2 napra voksoltam de 1nek is orulnek. Én sem íratkoztam fel, mert azt hiszem nem felejtem el, hogy ott kell lennem!!!! Szállásilag sikerült intézni valamit, vagy egyenlőre marad az árokpart...? Nehéz ügy pedig megyek utána rendesen.Az ilyen olcsó diákszállásokat már év elején le kell foglalni és nem örülnek az ilyen 1 éjszakás kalandoknak sem.Persze ha van szabad kapacitás boldogan kitöltik velünk is a lyukakat.Még nem adom fel.Ellenben 2500-3000/ fő/éj+IFA -ért már könnyebben menne.Zimmer Feri tucatjaival van a környéken!Vélemények?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 02. - 19:35:09 írta mostnemtom »
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2008. Június 02. - 19:50:34 » |
|
Szóval úgy áll a dolog, hogy a két fiammal, és Csaba Klárijával mennék, de a Tomi fiam visszajönne még szombaton. Tehát 3 főre kéne szállás, és egy kérés, hogy valamelyik "egynapos" ha hazahozná Pestre Tomit, nagyon megköszönném. Remélem valakinél csak lesz egy hely visszafelé! Hangsúlyozom, hogy a focira nagyon számítunk! Ne töröljük a programból semmi esetre se! A fiaim kiakadnának, velem együtt!
Lányod nem jön Gidy? Őt szívesen hazavinném, akkor még útbaesne Pest...is! Cápa! Brahiból megkérdeztem, hogy jönne-e? Erre azt mondta, hogy lehetséges, de hozni szeretne valakit. Az meg nekem nem lenne jó, de majd kialakul a dolog, lehet, hogy tényleg eljönne, majd még alszik rá. De azt ugye felesleges megemlítem, hogy elvárom az úri viselkedést mindenkitől! Bár azt is mondta, igaz viccesen, hogy letörli magát az iwiw-ről. A végén majd nem is lesz elég egy kocsi nekünk, be kell majd társulni másokhoz is, mert a végén a főnökasszony is eljönne, ha mindenki jön. Kinél lesz szabad hely még? Ha egy üzlet beindul... Ezúton elnézést kérek lányodtól, nem akartam megbántani! Nehogy törölje magát az iwiw-ről, mert az ő képe az legalább nézhető...a galériádban! Huhhh....asszem ki fogok kapni... Üdvözlöm a lányod innen és azt üzenem, hogy nehogy komolyan vegyen egy lökött cápát! Gyertek ahányan tudtok a talira, mert kötelező lesz a jó hangulat és a kitűnő társaság!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2008. Június 02. - 22:07:19 » |
|
345. tagból az érdeklődők ill. a talira jelentkezők létszáma csekély, a sok "friss hús" talán kevés infóval rendelkezik a talikkal kapcsolatosan.
Abból a 345. tagból a kb.30 aktív tagon kívül 40-50 az aki időnként be is néz a fórumba, így már nem is vagyon olyan sokan. A talikról pedig minden információ itt van a fórumon. Aki meg nem kérdez, annak nem tudunk válaszolni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2008. Június 03. - 07:02:01 » |
|
Uraim. 18-an szavaztunk , de "csak" 14-en jelezték érdeklődésüket részvétel ügyében. ÉS A TÖBBIEK?? /ne csak szavazzunk, jöjjünk is el... / Igen En is vagyok 1 a 18 szavazobol csak meg nem mertem odairni magam mivelhogy az aszonynak meg nincs leszogezve az egyetemi(ID) vizsgaja es a tavolsag miatt nem kapkodhatom el. De ha osszejon ott leszunk hisz nagyon szeretnem. 2 napra voksoltam de 1nek is orulnek. Én sem íratkoztam fel, mert azt hiszem nem felejtem el, hogy ott kell lennem!!!! Szállásilag sikerült intézni valamit, vagy egyenlőre marad az árokpart...? Nehéz ügy pedig megyek utána rendesen.Az ilyen olcsó diákszállásokat már év elején le kell foglalni és nem örülnek az ilyen 1 éjszakás kalandoknak sem.Persze ha van szabad kapacitás boldogan kitöltik velünk is a lyukakat.Még nem adom fel.Ellenben 2500-3000/ fő/éj+IFA -ért már könnyebben menne.Zimmer Feri tucatjaival van a környéken!Vélemények? Részemről ennyiért is OK.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2008. Június 03. - 07:29:25 » |
|
345. tagból az érdeklődők ill. a talira jelentkezők létszáma csekély, a sok "friss hús" talán kevés infóval rendelkezik a talikkal kapcsolatosan.
Abból a 345. tagból a kb.30 aktív tagon kívül 40-50 az aki időnként be is néz a fórumba, így már nem is vagyon olyan sokan. A talikról pedig minden információ itt van a fórumon. Aki meg nem kérdez, annak nem tudunk válaszolni. És mindenkit szeretettel várunk, és látunk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2008. Június 03. - 12:28:16 » |
|
2500-3000/ fő/éj+IFA -ért már könnyebben menne.Zimmer Feri tucatjaival van a környéken!Vélemények?
A sátorozástól nagyon elzárkózik a Társaság? Én annyit nem tudok áldozni, ha nem lesz olcsóbb megoldás át kell vándorolnom a naposcsibék táborába.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2008. Június 03. - 12:56:31 » |
|
Uraim. 18-an szavaztunk , de "csak" 14-en jelezték érdeklődésüket részvétel ügyében. ÉS A TÖBBIEK?? /ne csak szavazzunk, jöjjünk is el... / Igen En is vagyok 1 a 18 szavazobol csak meg nem mertem odairni magam mivelhogy az aszonynak meg nincs leszogezve az egyetemi(ID) vizsgaja es a tavolsag miatt nem kapkodhatom el. De ha osszejon ott leszunk hisz nagyon szeretnem. 2 napra voksoltam de 1nek is orulnek. Én sem íratkoztam fel, mert azt hiszem nem felejtem el, hogy ott kell lennem!!!! Szállásilag sikerült intézni valamit, vagy egyenlőre marad az árokpart...? Nehéz ügy pedig megyek utána rendesen.Az ilyen olcsó diákszállásokat már év elején le kell foglalni és nem örülnek az ilyen 1 éjszakás kalandoknak sem.Persze ha van szabad kapacitás boldogan kitöltik velünk is a lyukakat.Még nem adom fel.Ellenben 2500-3000/ fő/éj+IFA -ért már könnyebben menne.Zimmer Feri tucatjaival van a környéken!Vélemények? Részemről ennyiért is OK. Nekem is belefér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2008. Június 03. - 16:14:26 » |
|
Uraim. 18-an szavaztunk , de "csak" 14-en jelezték érdeklődésüket részvétel ügyében. ÉS A TÖBBIEK?? /ne csak szavazzunk, jöjjünk is el... / Igen En is vagyok 1 a 18 szavazobol csak meg nem mertem odairni magam mivelhogy az aszonynak meg nincs leszogezve az egyetemi(ID) vizsgaja es a tavolsag miatt nem kapkodhatom el. De ha osszejon ott leszunk hisz nagyon szeretnem. 2 napra voksoltam de 1nek is orulnek. Én sem íratkoztam fel, mert azt hiszem nem felejtem el, hogy ott kell lennem!!!! Szállásilag sikerült intézni valamit, vagy egyenlőre marad az árokpart...? Nehéz ügy pedig megyek utána rendesen.Az ilyen olcsó diákszállásokat már év elején le kell foglalni és nem örülnek az ilyen 1 éjszakás kalandoknak sem.Persze ha van szabad kapacitás boldogan kitöltik velünk is a lyukakat.Még nem adom fel.Ellenben 2500-3000/ fő/éj+IFA -ért már könnyebben menne.Zimmer Feri tucatjaival van a környéken!Vélemények? Részemről ennyiért is OK. Nekem is belefér Nekem is jó
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2008. Június 03. - 17:12:46 » |
|
Így (zotya már javította... ) Két napra jönne, szállásigénnyel: 1: LadLac: 1 szoba 2 fő részére, + Klubkutya 2: LadiGidy +2, esetleg 3 fő (csak, ha lesz foci!, ha nem, akkor egyedül, de megosztottan is jó lesz, "nemdohányzóval") 3: peti74 +1 fő 4: meatloaf:1szoba 2 fő részére vagy sátorhely 5: diablo77 valószínű egyedül 6: kripic: 1 szoba; 2 felnőtt + 3 gyerek (esetleg egy kutyu is, középméretes berni pásztor, klubkutyát nem eszik...) 7: Stocz: 1 szoba; 2 felnőtt + 2 gyerek Egy napra jönne: 1: cápaFeri 2: Weres (fél napra) - bár ilyen opció nincs 3: athee (egyenlőre 1 nap biztos) 4: Jani 5: Jopek 6: sebijoe+sebike 7: zotya de nem 100% 8: bzsazsa+család max. csak vasárnap...(szombaton lessz a Bajai Halfőzés!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #239 Dátum: 2008. Június 03. - 19:29:27 » |
|
2500-3000/ fő/éj+IFA -ért már könnyebben menne.Zimmer Feri tucatjaival van a környéken!Vélemények?
A sátorozástól nagyon elzárkózik a Társaság? Én annyit nem tudok áldozni, ha nem lesz olcsóbb megoldás át kell vándorolnom a naposcsibék táborába. Hát igen, kb. 15 rongyért mi sem biztos, hogy ottaludnánk... Sátram meg nincs, de nem is csípném igazán... Jaj, jaj, jaj, kezd rossz érzésem lenni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|