cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2008. Május 05. - 16:42:01 » |
|
Parancs, értettem! (igyekszem ott lenni, de tényleg. Viszont addíg még sok víz... A más mellé beülés bennem is felmerült (Kripic?), a félelmet jelentősen csökkenti a sör-Unicum páros Ja, és még a Cápa(foglaltasék imába a neve)-féle üvegben is van némi arany színű nedű! ) Nna, ezt jól megbonyolítottam. Egészségedre Főni! Ne is hagyd sokáig levegővel érintkezni, mert megtörik, mint a fehérbor a megkezdett hordóban!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2008. Május 05. - 16:58:20 » |
|
Parancs, értettem! ... ... A más mellé beülés bennem is felmerült (Kripic?), a félelmet jelentősen csökkenti a sör-Unicum páros Na szép, több mint 20 év után ezt kell megérnem: csak sör-Unicummal merne beülni mellém Büntiből el is keserítelek: Ha megyek - ami még mindig nem biztos -, akkor vszínű családostól, ami 1 db feleséget + 3 db gyerkőcöt is jelent, így bármennyire vékony vagy is, nem igazán férsz be... (bár mondjuk a kutyaülés szabad... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2008. Május 05. - 17:03:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2008. Május 05. - 17:15:50 » |
|
Stocz! Ha nem félsz tőlem, nálam biztos lesz hely, mert legfeljebb a két fiam jönne, főleg focizni. De majd meglátod, addigra kedved, 's pénzed is lesz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2008. Május 05. - 17:20:45 » |
|
Stocz! Ha nem félsz tőlem, nálam biztos lesz hely, mert legfeljebb a két fiam jönne, főleg focizni. De majd meglátod, addigra kedved, 's pénzed is lesz! Akkor én is hozok erősítést, ha Gidy is csalhat, bár nekem csak lányom van, de fürgék, mert 4 lábuk van.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2008. Május 05. - 17:29:53 » |
|
Stocz! Ha nem félsz tőlem, nálam biztos lesz hely, mert legfeljebb a két fiam jönne, főleg focizni. De majd meglátod, addigra kedved, 's pénzed is lesz! Akkor én is hozok erősítést, ha Gidy is csalhat, bár nekem csak lányom van, de fürgék, mert 4 lábuk van. Weres! Miről beszélsz? Csalásról? Nem szabad hozni családtagikat? Jani is vitte a lányát a versenyre, gondolom ő mondta az itinert, hogy el ne tévedjen a 200 méteren , akkor én is hozhatom a fiúkat, hogy tudjam melyik az ellenfél kapuja, és oda rugdossam a gólokat, ne a sajátunkba! De az igazság az, hogy a fiúk nélkül is az SW FC lesz a bajnok, ha tetszik, ha nem! Igaz MNT, LadLac, Kripic, Stocz, Meatloaf, Captain, Jani, Sebijoe, Luzso?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. Május 05. - 17:46:20 » |
|
Stocz! Ha nem félsz tőlem, nálam biztos lesz hely, mert legfeljebb a két fiam jönne, főleg focizni. De majd meglátod, addigra kedved, 's pénzed is lesz! Akkor én is hozok erősítést, ha Gidy is csalhat, bár nekem csak lányom van, de fürgék, mert 4 lábuk van. Weres! Miről beszélsz? Csalásról? Nem szabad hozni családtagikat? Jani is vitte a lányát a versenyre, gondolom ő mondta az itinert, hogy el ne tévedjen a 200 méteren , akkor én is hozhatom a fiúkat, hogy tudjam melyik az ellenfél kapuja, és oda rugdossam a gólokat, ne a sajátunkba! De az igazság az, hogy a fiúk nélkül is az SW FC lesz a bajnok, ha tetszik, ha nem! Igaz MNT, LadLac, Kripic, Stocz, Meatloaf, Captain, Jani, Sebijoe, Luzso? Na azért, ha Petivel söprögetnénk, akkor max félpályáról rugdosnátok a lasztit. Támadásnál meg verhetetlenek vagyunk a széleken, csak bevegyük a gyógyszert időben.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. Május 05. - 19:07:03 » |
|
Stocz! Ha nem félsz tőlem, nálam biztos lesz hely, mert legfeljebb a két fiam jönne, főleg focizni. De majd meglátod, addigra kedved, 's pénzed is lesz! Akkor én is hozok erősítést, ha Gidy is csalhat, bár nekem csak lányom van, de fürgék, mert 4 lábuk van. Weres! Miről beszélsz? Csalásról? Nem szabad hozni családtagikat? Jani is vitte a lányát a versenyre, gondolom ő mondta az itinert, hogy el ne tévedjen a 200 méteren , akkor én is hozhatom a fiúkat, hogy tudjam melyik az ellenfél kapuja, és oda rugdossam a gólokat, ne a sajátunkba! De az igazság az, hogy a fiúk nélkül is az SW FC lesz a bajnok, ha tetszik, ha nem! Igaz MNT, LadLac, Kripic, Stocz, Meatloaf, Captain, Jani, Sebijoe, Luzso? "Sajnos" igaz. Mégha orrhosszal is , de gyözni fogunk. Ja, hogy ezt gólra jáccák? Akkor góólhosszal... /remélem.../
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2008. Május 05. - 19:08:55 » |
|
Stocz! Ha nem félsz tőlem, nálam biztos lesz hely, mert legfeljebb a két fiam jönne, főleg focizni. De majd meglátod, addigra kedved, 's pénzed is lesz! Akkor én is hozok erősítést, ha Gidy is csalhat, bár nekem csak lányom van, de fürgék, mert 4 lábuk van. Weres! Miről beszélsz? Csalásról? Nem szabad hozni családtagikat? Jani is vitte a lányát a versenyre, gondolom ő mondta az itinert, hogy el ne tévedjen a 200 méteren , akkor én is hozhatom a fiúkat, hogy tudjam melyik az ellenfél kapuja, és oda rugdossam a gólokat, ne a sajátunkba! De az igazság az, hogy a fiúk nélkül is az SW FC lesz a bajnok, ha tetszik, ha nem! Igaz MNT, LadLac, Kripic, Stocz, Meatloaf, Captain, Jani, Sebijoe, Luzso? Igaz, igaz. Bár nem véletlenül nem vagyok felírva...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. Május 05. - 19:12:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2008. Május 05. - 19:25:33 » |
|
Jujuj Jani! Jó, hogy szóltál! De Giovanni biztos jön? Rendben mindenkit hozok, még a nejemet is, hogy Giovanninak legyen lehetősége mérlegelni, hogy tetszik-e a családom, mert az nem mellékes! IWIW-en mindenki rajta van, előzetesen megtekinthetőek! A kisebbik fiam facér, hoz valaki csinos leánykát? Bár még ráér bőven! Nem is tudom, talán csak foci után, mert így jobban tud koncentrálni, ha nem néz ki állandóan az oldalvonal felé. De a lényeg, hogy jöjjön össze a nagy csapat Veszprémre! Én spec azon mesrerkedem, hogy csak vasárnap jönnénk haza, hogy több időt legyünk együtt azokkal, akik ezt megtehetik! (Persze Captainnel is, meg MNT-vel is kell majd beszélnie Giovanninak!) Hát akkor kezdjük a visszaszámlálást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. Május 05. - 19:56:31 » |
|
Jujuj Jani! Jó, hogy szóltál! De Giovanni biztos jön? Rendben mindenkit hozok, még a nejemet is, hogy Giovanninak legyen lehetősége mérlegelni, hogy tetszik-e a családom, mert az nem mellékes! IWIW-en mindenki rajta van, előzetesen megtekinthetőek! A kisebbik fiam facér, hoz valaki csinos leánykát? Bár még ráér bőven! Nem is tudom, talán csak foci után, mert így jobban tud koncentrálni, ha nem néz ki állandóan az oldalvonal felé. De a lényeg, hogy jöjjön össze a nagy csapat Veszprémre! Én spec azon mesrerkedem, hogy csak vasárnap jönnénk haza, hogy több időt legyünk együtt azokkal, akik ezt megtehetik! (Persze Captainnel is, meg MNT-vel is kell majd beszélnie Giovanninak!) Hát akkor kezdjük a visszaszámlálást! Hehe...ez jó kis murinak tűnik Nézd meg a lányát, vedd el az anyját....öööö vagy fordítva? Na befejeztem, mert még a végén lecsapnak Foci jó mókának tűnik, csak kár, hogy utálom...pedig jó kapus vagyok ám. Alkatomnál fogva harmadik kapufának hívnak Amúgy ha elhozom Marcipán kutyám, akkor senki nem fog labdába érni
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. Május 05. - 20:00:31 » |
|
Jujuj Jani! Jó, hogy szóltál! De Giovanni biztos jön? Rendben mindenkit hozok, még a nejemet is, hogy Giovanninak legyen lehetősége mérlegelni, hogy tetszik-e a családom, mert az nem mellékes! IWIW-en mindenki rajta van, előzetesen megtekinthetőek! A kisebbik fiam facér, hoz valaki csinos leánykát? Bár még ráér bőven! Nem is tudom, talán csak foci után, mert így jobban tud koncentrálni, ha nem néz ki állandóan az oldalvonal felé. De a lényeg, hogy jöjjön össze a nagy csapat Veszprémre! Én spec azon mesrerkedem, hogy csak vasárnap jönnénk haza, hogy több időt legyünk együtt azokkal, akik ezt megtehetik! (Persze Captainnel is, meg MNT-vel is kell majd beszélnie Giovanninak!) Hát akkor kezdjük a visszaszámlálást! Gidy! Nem akarok beleszólni, de mintha már rég jelezte volna Kapitány, hogy nem tud eljönni Veszprémbe... Amúgy Te hozol csinos leaánykát nem? Vagy rám nem gondolsz?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. Május 05. - 20:02:25 » |
|
Azért azt félve, de megkérdezném....van már alkalmas pálya a focihoz? Vagy csak a csapatok vannak meg fejben és van pár labda a társaságnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. Május 05. - 20:30:52 » |
|
Azért azt félve, de megkérdezném....van már alkalmas pálya a focihoz? Vagy csak a csapatok vannak meg fejben és van pár labda a társaságnak?
Az állatkert mellett van akkora fűves tér, hogy gulyát lehetne rajta deleltetni! Ott szerintem főzni is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|