meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008. Március 26. - 15:34:09 » |
|
" Hehe azért van jogsija a barátnőmnek" Túlzott kockázatvállalás!!!!! Azért van az az alkoholmennyiség ami után nem nézem hogy ki ül a volánnál.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2008. Március 26. - 20:17:04 » |
|
" Hehe azért van jogsija a barátnőmnek" Túlzott kockázatvállalás!!!!! Azért van az az alkoholmennyiség ami után nem nézem hogy ki ül a volánnál. Így van különben mit ér a szép ouutóóó a jogsi nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
m6112
Friss hús
Nem elérhető
1.6 platinum
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2008. Március 26. - 20:29:22 » |
|
Üdv mindenkinek! Természetesen elfogadom a meghívást, de még nem tudom hogy jön össze. Arra gondolok, hogy lessz-e elég lém és időbeosztásom. Az italozást nem engedem át senkinek, így hozom a srácomat, aki elég biztosan fogja a gépezet gyeplőjét és vigyáz rá----m. Csak abban az esetben fogyasztok szeszt( sört ), ha nem egyedül leszek, és havalakivel (LACETTIKLUB )tagok közül lessz társam. Minden jót addíg is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2008. Március 26. - 21:20:34 » |
|
Üdv mindenkinek! Természetesen elfogadom a meghívást, de még nem tudom hogy jön össze. Arra gondolok, hogy lessz-e elég lém és időbeosztásom. Az italozást nem engedem át senkinek, így hozom a srácomat, aki elég biztosan fogja a gépezet gyeplőjét és vigyáz rá----m. Csak abban az esetben fogyasztok szeszt( sört ), ha nem egyedül leszek, és havalakivel (LACETTIKLUB )tagok közül lessz társam. Minden jót addíg is.
Srácodat? Végülis elfogadjuk a másságot is...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2008. Március 26. - 21:27:37 » |
|
Srácodat? Végülis elfogadjuk a másságot is... Ez övön aluli volt!Gondolom a fiáról van szó!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008. Március 26. - 21:37:23 » |
|
Megtaláltad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2008. április 01. - 20:01:35 » |
|
Szerintem ide is csinálhatnánk egy listát, hogy kik tervezik az eljövetelt. 1. ladlac 2. Jani+pereputty 3.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2008. április 02. - 07:43:20 » |
|
1. Ladlac 2. Jani+pereputty 3. 4. 5. 6. Weres
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008. április 02. - 19:28:30 » |
|
1. Ladlac 2. Jani+pereputty 3. zotya1983+oldalkocsim 4. 5. 6. Weres
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2008. április 02. - 19:31:21 » |
|
1. Ladlac 2. Jani+pereputty 3. zotya1983+oldalkocsim 4. 5. 6. Weres
De hisz LadLac még nem is írt. De mostmár akkor hivatalosan is megyek!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2008. április 02. - 19:37:46 » |
|
De hisz LadLac még nem is írt. De mostmár akkor hivatalosan is megyek! Mivel te szervezed, ezért gondoltam, biztos ott akarsz lenni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2008. április 02. - 20:03:05 » |
|
De hisz LadLac még nem is írt. De mostmár akkor hivatalosan is megyek! Mivel te szervezed, ezért gondoltam, biztos ott akarsz lenni. Meg mint szervező, hülyén is venné ki magát, ha nem lenne ott! Hehe..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008. április 02. - 20:57:12 » |
|
De hisz LadLac még nem is írt. De mostmár akkor hivatalosan is megyek! Mivel te szervezed, ezért gondoltam, biztos ott akarsz lenni. Meg mint szervező, hülyén is venné ki magát, ha nem lenne ott! Hehe.. Történnek csodák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2008. április 03. - 16:08:20 » |
|
1. Ladlac 2. Jani+pereputty 3. zotya1983+oldalkocsim 4. peti74 + asszonypajtás 5. 6. Weres
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008. április 05. - 09:49:08 » |
|
1. Ladlac 2. Jani+pereputty 3. zotya1983+oldalkocsim 4. peti74 + asszonypajtás 5. 6. Weres 7. Mostnemtom
Miután úgy érzem nekem ez kötelező érvényű.Pláne ha nálam bográcszunk!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|