mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. Március 24. - 21:55:07 » |
|
Sajna mostanában elég szűkszavúak a Cartársak így csak ketten beszélhetjük a dolgot!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 25. - 23:40:43 írta mostnemtom »
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. Március 24. - 21:58:31 » |
|
Igen ezt akartam pont mondani,talán megijesztette őket a multkori moderáció? :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Március 24. - 22:00:35 » |
|
Igen ezt akartam pont mondani,talán megijesztette őket a multkori moderáció? :S Majd jönnek és elmodják a véleményüket!UGYE??!!!Mindenesetre nem árt szervezkedni az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Március 25. - 08:21:16 » |
|
Ha van már konkrétum, szerintem megoszthatnánk a talit a chevyklubbal. Ők is szeretettel várnak minket mindenhova, szerintem így lenne illendő. Hogy látja a főszervező úr?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Március 25. - 09:03:22 » |
|
Igen ezt akartam pont mondani,talán megijesztette őket a multkori moderáció? :S senkit nem ijesztett meg a moderáció, csak mindenkinek van más dolga. És lessz e bográcsolás vagy beülünk valahova enni?
A logisztikát én biztosítom, de főzni azt nem tudok!!!!!!!! Az nem gond de jó lenne fixálni majd mennyien leszünk és ki mit enne meg mert az utolsó hetekre hagyni nem szabad /tapasztalat/ Közel 4 hónappal előtte nem lehet még létszámot fixálni, mert pl. még én sem tudom a munkabeosztásom. (még a májusit sem, nem hogy a Júliusit.) Jó lesz,ha azon héten fog fixálódni a pontos létszám. Ha van már konkrétum, szerintem megoszthatnánk a talit a chevyklubbal. Ők is szeretettel várnak minket mindenhova, szerintem így lenne illendő. Hogy látja a főszervező úr?
Igen, szerintem is szólni kellen nekik! Ők is mindig szólnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Március 25. - 11:00:15 » |
|
És lessz e bográcsolás vagy beülünk valahova enni?
Múlkor valami bográcsról volt egy felajánlás, remélem meglessz az ajánlat még Júliusban is!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Március 25. - 11:01:41 » |
|
Ha van már konkrétum, szerintem megoszthatnánk a talit a chevyklubbal. Ők is szeretettel várnak minket mindenhova, szerintem így lenne illendő. Hogy látja a főszervező úr?
Persze, természetesen "nekik" is szólunk, de elötte pontosítani kell a részleteket és ezt előre 4 hónappal kicsit nehézkes...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Március 25. - 21:18:14 » |
|
Persze, természetesen "nekik" is szólunk, de elötte pontosítani kell a részleteket és ezt előre 4 hónappal kicsit nehézkes... De hozzávetőlegesen nem árt tudni hogy ki jönne és ki nem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Március 25. - 21:40:01 » |
|
Múlkor valami bográcsról volt egy felajánlás, remélem meglessz az ajánlat még Júliusban is! Én a helyet továbbra is biztosítom a bográcsozáshoz és főzni továbbra sem tudok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. Március 25. - 22:44:49 » |
|
Múlkor valami bográcsról volt egy felajánlás, remélem meglessz az ajánlat még Júliusban is! Én a helyet továbbra is biztosítom a bográcsozáshoz és főzni továbbra sem tudok! Italt viszünk vagy büfézünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. Március 25. - 23:42:15 » |
|
Múlkor valami bográcsról volt egy felajánlás, remélem meglessz az ajánlat még Júliusban is! Én a helyet továbbra is biztosítom a bográcsozáshoz és főzni továbbra sem tudok! Italt viszünk vagy büfézünk? Én tejet iszom a többi meg amit csak akar!Különben is vezettek, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. Március 26. - 07:55:20 » |
|
Múlkor valami bográcsról volt egy felajánlás, remélem meglessz az ajánlat még Júliusban is! Én a helyet továbbra is biztosítom a bográcsozáshoz és főzni továbbra sem tudok! Italt viszünk vagy büfézünk? Én tejet iszom a többi meg amit csak akar!Különben is vezettek, nem? Hehe azért van jogsija a barátnőmnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Március 26. - 09:11:35 » |
|
" Hehe azért van jogsija a barátnőmnek" Túlzott kockázatvállalás!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 26. - 10:34:00 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Március 26. - 10:32:11 » |
|
Van olyan ember, aki kiadja kezéből a lacsi kormányát? Hmmmm...vakmerő, mint a "kissebségi" lova!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 26. - 10:34:36 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Március 26. - 14:36:48 » |
|
Van olyan ember, aki kiadja kezéből a lacsi kormányát? Hmmmm...vakmerő, mint a "kissebségi" lova!
Szerintem nem mondta komolyan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|