mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2008. Március 18. - 20:16:40 » |
|
Mintha Zotya valami velős pacalról beszélt volna. Majd kényszerítjük, hogy ne csak beszéljen róla!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. Március 18. - 21:33:56 » |
|
És elég nagy is az a parkoló?Szerintem sokan leszünk. Hát a strandtól kb.2,5 kilóméterre lakom, ha gondoljátok nálam is lehet hagyni a kocsikat, és egy kíváló bográcspartit is le lehet bonyolítani.Felszerelés, hely megoldott, csak szándék kérdése innentől! Nekem nagyon bejönne ez a verzió, csak félő -ismerve a gyerekeket-, hogy ehhez hajnalban kell kezdeni az állatkertben! Bár szervezés kérdése, de 10-nél előbb bizti nem jutunk be a kertbe, mivel lesznek távolról érkezők! Két-három óra kell odabent, ekkor már délután van. Ledöngetnénk Hozzád, és ott fakultatív párhuzamos programmal:ki-ki főzőcskézik délután, ki-ki pancsolni megy és utána a kész kajára tér vissza? Bárhogy is lesz, már most tuti talinak ígérkezik! Mindig ilyen (kis kultúra, kis ismerkedés, kis családias lazulás) talira vágytam, ahol az autók mellett a család is fontos szerepet kap! Kezdtek nagyon felspanolni! Kajálás esetén a szükséges dolgokat összeírjuk, ki mit fog vinni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. Március 18. - 21:38:00 » |
|
És elég nagy is az a parkoló?Szerintem sokan leszünk. Hát a strandtól kb.2,5 kilóméterre lakom, ha gondoljátok nálam is lehet hagyni a kocsikat, és egy kíváló bográcspartit is le lehet bonyolítani.Felszerelés, hely megoldott, csak szándék kérdése innentől! Nekem nagyon bejönne ez a verzió, csak félő -ismerve a gyerekeket-, hogy ehhez hajnalban kell kezdeni az állatkertben! Bár szervezés kérdése, de 10-nél előbb bizti nem jutunk be a kertbe, mivel lesznek távolról érkezők! Két-három óra kell odabent, ekkor már délután van. Ledöngetnénk Hozzád, és ott fakultatív párhuzamos programmal:ki-ki főzőcskézik délután, ki-ki pancsolni megy és utána a kész kajára tér vissza? Bárhogy is lesz, már most tuti talinak ígérkezik! Mindig ilyen (kis kultúra, kis ismerkedés, kis családias lazulás) talira vágytam, ahol az autók mellett a család is fontos szerepet kap! Kezdtek nagyon felspanolni! Kajálás esetén a szükséges dolgokat összeírjuk, ki mit fog vinni. Szerintem is tuti a terv! A szándék megvan, csak legyen jó idő.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. Március 18. - 21:59:35 » |
|
Csak jöjjön össze minden
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2008. Március 18. - 22:12:39 » |
|
Csak jöjjön össze minden Csak jöjjön össze minden ki! Inkább! Legyen szép idő és ismerje meg egymást sok olyan tag, akik még csak innen!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. Március 18. - 22:36:27 » |
|
Csak jöjjön össze minden Csak jöjjön össze minden ki! Inkább! Legyen szép idő és ismerje meg egymást sok olyan tag, akik még csak innen! akik még csak innen!? ? Ösmerik 1mást akart lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. Március 18. - 23:00:15 » |
|
Jól hangzik a családos tali.Sőt van lehetőség focimeccsek lebonyolítására is.Kis fatornyos falumban műfüves focipálya áll a rendelkezésre az ilyen irányú igények kielégítésére.Foci, strand, bogrács, mi kell még(jó idő)?Ötleteket várom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. Március 19. - 08:14:31 » |
|
Közös fotó az autokról akár naptár ügyileg is 2009-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. Március 23. - 09:22:53 » |
|
Kár, hogy nem megy komp Almádiba Így meg kell kerülnöm ezt a kis csücsköt, bár az egyik barátom mondta, hogy a 8 perc komp drágább Szántódnál, mintha megveszi az autópálya matricát és körbe megy Keszthelyre. Akkor Siófok-Balatonalmádi 22Km mennyit kérnének a kompra Lehet hogy 3szor megkerülném belőle a Balatont Ottleszünk természetesen, ha segítség kell szóljatok!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. Március 24. - 21:00:07 » |
|
Kár, hogy nem megy komp Almádiba Így meg kell kerülnöm ezt a kis csücsköt, bár az egyik barátom mondta, hogy a 8 perc komp drágább Szántódnál, mintha megveszi az autópálya matricát és körbe megy Keszthelyre. Akkor Siófok-Balatonalmádi 22Km mennyit kérnének a kompra Lehet hogy 3szor megkerülném belőle a Balatont Ottleszünk természetesen, ha segítség kell szóljatok!! A komp egy ezres+ személyenként 300 Ft. Hát érdemes számolgatni az biztos.Én is csak a cégessel járkálok a kompon.Nagyon rendesek, mert ingyen átvisznek sőt ha sürgős a dolog, volt, hogy menetrenden kívül is átvittek.Mindig megemelem a kalapom előttük!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. Március 24. - 21:41:47 » |
|
És lessz e bográcsolás vagy beülünk valahova enni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. Március 24. - 21:44:45 » |
|
A logisztikát én biztosítom, de főzni azt nem tudok!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. Március 24. - 21:48:43 » |
|
A logisztikát én biztosítom, de főzni azt nem tudok!!!!!!!! Az nem gond de jó lenne fixálni majd mennyien leszünk és ki mit enne meg mert az utolsó hetekre hagyni nem szabad /tapasztalat/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. Március 24. - 21:50:49 » |
|
A logisztikát én biztosítom, de főzni azt nem tudok!!!!!!!! Az nem gond de jó lenne fixálni majd mennyien leszünk és ki mit enne meg mert az utolsó hetekre hagyni nem szabad /tapasztalat/ Programigény?Kajaigény?Létszám?Azt hiszem egy listát ide is lehetne kreálni!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. Március 24. - 21:52:20 » |
|
A logisztikát én biztosítom, de főzni azt nem tudok!!!!!!!! Az nem gond de jó lenne fixálni majd mennyien leszünk és ki mit enne meg mert az utolsó hetekre hagyni nem szabad /tapasztalat/ Programigény?Kajaigény?Létszám?Azt hiszem egy listát ide is lehetne kreálni!!! Akár 1 szavazást is kaja ügyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|