ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #465 Dátum: 2008. Július 03. - 19:58:12 » |
|
a vacsi szerintem is jobb lenne a szálláshelyen,de Én mindenbe benne vok.
Ez a mindenben benne vagyok, nagyon izgatja a fantáziám. Aki még nem tudja, Jani másik neve: "Beszólós Jani" Minden megoldást értett ezalatt, ami a vacsit illeti, nyugodj meg, Jani, szép álmokat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #466 Dátum: 2008. Július 03. - 19:58:52 » |
|
Akkor most apátok mondja: mivel aki eddig hozzászólt mind azt mondta, hogy a szálláshelyen legyen a vacsora, ellenvélemény nem volt, ezért zárjuk le a dolgot azzal, ami egyszerűbb is, nem beszélve a kényelemmel, és praktikummal, a vacsora helye a szállásnál lesz! Akkor így rendben?!? Rendben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #467 Dátum: 2008. Július 03. - 20:09:38 » |
|
Ok tehát vacsi a szálláshelyen.Az is kérhet aki nem igényelt szállást, illetőleg ettől függetlenül a szalonnasütést is megtarthatjuk.(Gitár, nóta, stb.) A tábortüzes összejövetelhez kéretik megtanítani a fiatalabb nemzedéknek a hely szelleméhez méltón a "Hegyek között, völgyek között" kezdetű örökbecsű dalt. Szorgalmiként a "Vörös Csepel"-t fogom kikérdezni. Szóval vacsora igény: 1,Mostnemtom (2 fő ) 2,
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #468 Dátum: 2008. Július 03. - 20:11:38 » |
|
Ok tehát vacsi a szálláshelyen.Az is kérhet aki nem igényelt szállást, illetőleg ettől függetlenül a szalonnasütést is megtarthatjuk.(Gitár, nóta, stb.) A tábortüzes összejövetelhez kéretik megtanítani a fiatalabb nemzedéknek a hely szelleméhez méltón a "Hegyek között, völgyek között" kezdetű örökbecsű dalt. Szorgalmiként a "Vörös Csepel"-t fogom kikérdezni. Szóval vacsora igény: 1,Mostnemtom (2 fő ) 2,LadiGidy +2 fő, és nem fogok ünneprontó lenni, ezért nem fogok énekelni sem! , és lassan jó éjt kívánok mindenkinek! Mindjárt kelek.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #469 Dátum: 2008. Július 03. - 20:14:37 » |
|
Ok tehát vacsi a szálláshelyen.Az is kérhet aki nem igényelt szállást, illetőleg ettől függetlenül a szalonnasütést is megtarthatjuk.(Gitár, nóta, stb.) A tábortüzes összejövetelhez kéretik megtanítani a fiatalabb nemzedéknek a hely szelleméhez méltón a "Hegyek között, völgyek között" kezdetű örökbecsű dalt. Szorgalmiként a "Vörös Csepel"-t fogom kikérdezni. Szóval vacsora igény: 1,Mostnemtom (2 fő ) 2,LadiGidy +2 fő, és nem fogok ünneprontó lenni, ezért nem fogok énekelni sem! , és lassan jó éjt kívánok mindenkinek! Mindjárt kelek. 1,Mostnemtom (2 fő ) 2,LadiGidy +2 fő, és nem fogok ünneprontó lenni, ezért nem fogok énekelni sem! 3,meatloaf(2fő)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #470 Dátum: 2008. Július 03. - 21:13:05 » |
|
Most akkor a bográcsgulyásból szalonnasütés lett?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #471 Dátum: 2008. Július 03. - 21:27:02 » |
|
Nekem a lényeg a jó hangulat és a tábortűz! Éhenhalni csak nem fogunk! Sajnos én is jövök haza este, így nem tudom meg, milyen jóban is lehetnék benne ha én is beférnék a legjobb barátok körébe! (mellesleg úgy tudtam, hogy vannak jók, de a legjobból csak egy van! )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #472 Dátum: 2008. Július 03. - 21:49:29 » |
|
Ok tehát vacsi a szálláshelyen.Az is kérhet aki nem igényelt szállást, illetőleg ettől függetlenül a szalonnasütést is megtarthatjuk.(Gitár, nóta, stb.) A tábortüzes összejövetelhez kéretik megtanítani a fiatalabb nemzedéknek a hely szelleméhez méltón a "Hegyek között, völgyek között" kezdetű örökbecsű dalt. Szorgalmiként a "Vörös Csepel"-t fogom kikérdezni. Szóval vacsora igény: 1,Mostnemtom (2 fő ) 2,LadiGidy +2 fő, és nem fogok ünneprontó lenni, ezért nem fogok énekelni sem! , és lassan jó éjt kívánok mindenkinek! Mindjárt kelek. [/quote] [/quote] 1,Mostnemtom (2 fő ) 2,LadiGidy +2 fő, és nem fogok ünneprontó lenni, ezért nem fogok énekelni sem! 3,meatloaf(2fő) 4. diablo (1fő)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #473 Dátum: 2008. Július 03. - 21:52:48 » |
|
Ok tehát vacsi a szálláshelyen.Az is kérhet aki nem igényelt szállást, illetőleg ettől függetlenül a szalonnasütést is megtarthatjuk.(Gitár, nóta, stb.) A tábortüzes összejövetelhez kéretik megtanítani a fiatalabb nemzedéknek a hely szelleméhez méltón a "Hegyek között, völgyek között" kezdetű örökbecsű dalt. Szorgalmiként a "Vörös Csepel"-t fogom kikérdezni. Szóval vacsora igény: 1,Mostnemtom (2 fő ) 2,Ha ez a szalonnasütés akkor ÉN IS ÉN IS ÉN IS
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #474 Dátum: 2008. Július 04. - 06:18:37 » |
|
A 3 felnőtt úgy jön ki,hogy Édesanyám,és egyik legjobb barátom.A gyerekek 2 enyém,a harmadik is de ő nem teljesen,Ő igazából a legjobb barátomé.puszi Weres! Megnyugodtál? Teljesen!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #475 Dátum: 2008. Július 04. - 06:21:53 » |
|
Gyerekek, olyan jóban vagytok már, hogy egymásba beleírtok? Lemaradtam a 'mindenben benne vagyok'-ról?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #476 Dátum: 2008. Július 04. - 06:55:40 » |
|
Ok tehát vacsi a szálláshelyen.
Mint a mókus fennt a fán, a Lacsettis oly vidám .... ;DSzóval vacsora igény: 1,Mostnemtom (2 fő ) 2,LadiGidy +2 fő 3,meatloaf (2fő) 4. diablo (1fő) 5. ladlac (2 fő)
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #477 Dátum: 2008. Július 04. - 08:40:57 » |
|
Ok tehát vacsi a szálláshelyen.
Mint a mókus fennt a fán, a Lacsettis oly vidám .... ;DSzóval vacsora igény: 1,Mostnemtom (2 fő ) 2,LadiGidy +2 fő 3,meatloaf (2fő) 4. diablo (1fő) 5. ladlac (2 fő) Nem akarok kötekedni, de ennek a listának mi értelme?! Egyszer már felírtuk magunkat vacsorára, igaz akkor még bográcsról volt szó. Bográcskaja estefelé: 2 fő ladlac-nak 3 fő ladigidy-nek 2 fő meatloaf-nak 2,5 fő Jopek ( fél indoklása alább) 1 fő diablo-nak 2 fő sebiék 1,5 fő weres 1 fő athee-nak 1,5 fő cápa 4,5 fő kripic-nek (ha a mennyiség miatt a kisember 1/2-nek számít... ) 3,5 fő Stocz-nak (fél indoklása mint fent) 2,5 fő Jani-nak 3felnőtt.3 gyerek Zsuzsi787878 Állatkerti ebéd: 3 fő ladigidy-nek 4,5 fő kripicnek (l. fent...) 2 fő ladlacnak 1,5 fő Weresnek 2 fő meatloaf 3felnőtt.3 gyerek Zsuzsi787878 1 fő diablo
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #478 Dátum: 2008. Július 04. - 11:36:37 » |
|
Már én sem igazodok ki a listákon és a variációkon! Szerintem az egészet úgy kellett volna szervezni, hogy a többség egy fajta dolgot eldönt/megszavaz és az lesz. Akinek nem tetszik, az egyénileg oldja meg! Nagyon sajnálom MNT-t, hogy ilyen helyzetbe hozzátok! ...és még bírja idegekkel! Hmmm....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #479 Dátum: 2008. Július 04. - 11:37:01 » |
|
Nem akarok kötekedni, de ennek a listának mi értelme?! Egyszer már felírtuk magunkat vacsorára, igaz akkor még bográcsról volt szó. Szegény Jani, megint el van bizonytalanítva... Pedig mit küzdött azért az infóért, hogy mi lesz a bográcsban... Egyébként egyetértek: muszáj ennyit kavarogni, az a bogrács-dolog egyszer már lefutott, erősen bólogattunk, most meg mégse... ? A gyomromát már beállítottam, most paraméterezzem újra... ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|