ladlac
|
|
« Hozzászólás #345 Dátum: 2008. Június 17. - 16:37:52 » |
|
Kissebb gáz van sajnos, de mindent megteszek hogy kiküszöböljem.Foglalt a vendégház!!!Félek, hogy nehéz lesz szállást találni, de igyekszem megoldani.Amint lesz egy kis időm jelentkezek az eredménnyel.Mi van az állatkerti kajával, akarjuk vagy nem?Eddig csak Cápa jelezte, hogy nem kér! Mi van a bográcsozással?Rendeljem ne rendeljem?Nehéz helyzetbe hoztok, mert létszámok nélkül ezt sem tudom időben elintézni.A szálláson meg rajta leszek.
ladlac + 1 fő, nekik kell kaja, szállás! Klubkutya kaját hozom. Előre is kösz mindent.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #346 Dátum: 2008. Június 17. - 17:04:10 » |
|
Kissebb gáz van sajnos, de mindent megteszek hogy kiküszöböljem.Foglalt a vendégház!!!Félek, hogy nehéz lesz szállást találni, de igyekszem megoldani.Amint lesz egy kis időm jelentkezek az eredménnyel.Mi van az állatkerti kajával, akarjuk vagy nem?Eddig csak Cápa jelezte, hogy nem kér! Mi van a bográcsozással?Rendeljem ne rendeljem?Nehéz helyzetbe hoztok, mert létszámok nélkül ezt sem tudom időben elintézni.A szálláson meg rajta leszek.
Engem spec. érdekel a bográcsozás, lelkes híve vagyok a szabadtéri sütésnek-főzésnek. A vendéglői menű különösképpen nem hoz lázba, a bográcsnak meg feelingje van kérem! De a többség óhajához igazodom ebben is, csak legyen olyan! (Mármint óhaj & többség.) Azt javaslom mielőbb nyilatkozzon mindenki az ügyben, mert szegény MNT egyedül intézi a dolgainkat és legalább annyit segítsünk neki, hogy elmondjuk mit szeretnénk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #347 Dátum: 2008. Június 17. - 17:13:04 » |
|
Engem spec. érdekel a bográcsozás, lelkes híve vagyok a szabadtéri sütésnek-főzésnek. A vendéglői menű különösképpen nem hoz lázba, a bográcsnak meg feelingje van kérem! De a többség óhajához igazodom ebben is, csak legyen olyan! (Mármint óhaj & többség.) Azt javaslom mielőbb nyilatkozzon mindenki az ügyben, mert szegény MNT egyedül intézi a dolgainkat és legalább annyit segítsünk neki, hogy elmondjuk mit szeretnénk. Bográcsozás szerintem is nagyon jó dolog. Engem érdekelne is nagyon. De ha a múlkor szóbakerült vendéglőben megrendelt és elkészített bográcsot kell elfogyasztani, az sem okoz problémát! Akkor: ladlac + 1 fő kaja bográcsban, vagy bogrács nélkül. /most nem akarok akadékoskodni, de aki eljön remélem nem Mc-t akar enni itt is? Vagy hoz magával 2 napra elegendő vajas zsömlét? Az is jó, de talán az együttevésnek is van csapatépítő szerepe! /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #348 Dátum: 2008. Június 17. - 17:17:14 » |
|
Engem spec. érdekel a bográcsozás, lelkes híve vagyok a szabadtéri sütésnek-főzésnek. A vendéglői menű különösképpen nem hoz lázba, a bográcsnak meg feelingje van kérem! De a többség óhajához igazodom ebben is, csak legyen olyan! (Mármint óhaj & többség.) Azt javaslom mielőbb nyilatkozzon mindenki az ügyben, mert szegény MNT egyedül intézi a dolgainkat és legalább annyit segítsünk neki, hogy elmondjuk mit szeretnénk. Bográcsozás szerintem is nagyon jó dolog. Engem érdekelne is nagyon. De ha a múlkor szóbakerült vendéglőben megrendelt és elkészített bográcsot kell elfogyasztani, az sem okoz problémát! Akkor: ladlac + 1 fő kaja bográcsban, vagy bogrács nélkül. /most nem akarok akadékoskodni, de aki eljön remélem nem Mc-t akar enni itt is? Vagy hoz magával 2 napra elegendő vajas zsömlét? Az is jó, de talán az együttevésnek is van csapatépítő szerepe! / Csatlakozom az elöttem szólóhoz,jöhet a bogrács 2 főre.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #349 Dátum: 2008. Június 17. - 17:25:48 » |
|
De ha a múlkor szóbakerült vendéglőben megrendelt és elkészített bográcsot kell elfogyasztani, az sem okoz problémát!
Sőt, ha jól értem MNT kérdése erre vonatkozott.( Vendéglői bogrács, nekünk nem kell cipelni, főzni. Csak a kajaaa! ) Szerintem legyen ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #350 Dátum: 2008. Június 17. - 17:28:59 » |
|
De ha a múlkor szóbakerült vendéglőben megrendelt és elkészített bográcsot kell elfogyasztani, az sem okoz problémát!
Sőt, ha jól értem MNT kérdése erre vonatkozott.( Vendéglői bogrács, nekünk nem kell cipelni, főzni. Csak a kajaaa! ) Szerintem legyen ez. Nos: Bográcskaja: 2 fő ladlac-nak 3 fő ladigidy-nek /szerintem, de tuti benne van./ 2 fő meatloaf-nak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #351 Dátum: 2008. Június 17. - 17:45:32 » |
|
Nos:
Bográcskaja: 2 fő ladlac-nak 3 fő ladigidy-nek /szerintem, de tuti benne van./ 2 fő meatloaf-nak 2 fő Jopek-nek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #352 Dátum: 2008. Június 17. - 17:49:36 » |
|
Nos:
Bográcskaja: 2 fő ladlac-nak 3 fő ladigidy-nek /szerintem, de tuti benne van./ 2 fő meatloaf-nak 2 fő Jopek-nek 1 fő diablo-nak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #353 Dátum: 2008. Június 17. - 18:10:11 » |
|
Sőt, ha jól értem MNT kérdése erre vonatkozott.( Vendéglői bogrács, nekünk nem kell cipelni, főzni. Csak a kajaaa! ) Szerintem legyen ez. Az egynapos (szombati) résztvevőknek is lehet bográcsos kaját kérni mert akko a sebikével nekünk is kellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #354 Dátum: 2008. Június 17. - 18:32:31 » |
|
Sőt, ha jól értem MNT kérdése erre vonatkozott.( Vendéglői bogrács, nekünk nem kell cipelni, főzni. Csak a kajaaa! ) Szerintem legyen ez. Az egynapos (szombati) résztvevőknek is lehet bográcsos kaját kérni? Mert akkor a sebikével nekünk is kellene. Szerintem lehet, csak iratkozzatok fel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #355 Dátum: 2008. Június 17. - 18:33:21 » |
|
Nos: Bográcskaja: 2 fő ladlac-nak 3 fő ladigidy-nek /szerintem, de tuti benne van./ 2 fő meatloaf-nak 2 fő Jopek-nek 1 fő diablo-nak 2 fő sebiék 1,5 fő weres
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #356 Dátum: 2008. Június 17. - 18:34:15 » |
|
Nos, eldőlt. Csak a szombati napon leszek jelen, és egyedül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #357 Dátum: 2008. Június 17. - 18:35:09 » |
|
Nos: Bográcskaja: 2 fő ladlac-nak 3 fő ladigidy-nek /szerintem, de tuti benne van./ 2 fő meatloaf-nak 2 fő Jopek-nek 1 fő diablo-nak 2 fő sebiék 1,5 fő weres 1 fő athee-nak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #358 Dátum: 2008. Június 17. - 18:55:30 » |
|
Mielőtt feliratkoznék, tudni szeretném mi lesz a bográcsban?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
|