Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #1275 Dátum: 2013. Május 02. - 13:12:41 » |
|
Sziasztok Na én sem úsztam meg a P300 -as hiba kódot, ma voltam szervízben. A tünetek, fullad az autó, lomha, rángat, néha alapjáraton dadog mintha 3 henger menne és persze pech-lámpa. A szaki azt ajánlotta, hogy a szelepeket vegyszeresen tisztítják egy ilyen tisztítás 25000 ft csak pislogtam. Mérgemben vettem egy 125 ml spurit, bele a tankba, rá-tankoltam és 150-el mentem hazáig a pályán, és láss csodát mint a zsebóra. Olvastam, hogy ezt a WEPP adalékot használjátok, egészen pontosan melyiket? Köszönöm előre is a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szotyi1
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1276 Dátum: 2013. Május 28. - 10:31:11 » |
|
Sziasztok! Mint láthatjátok még új vagyok,ismerkedem veletek. A kérdésem az lenne hogy kigyúladt a chek lámpám, kiolvasták ,katalizátor alacsony teljesítési szintett írt. Azóta mentem pár száz kilómétert kiégettem,megint világít a lámpa. Ki tudom othon a hibalámpát ütni hogy ne világítson hiszen azt tudom hogy mia baja. Köszi a segítséget előre is.
Üdv:szotyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1277 Dátum: 2013. Május 28. - 10:35:06 » |
|
Sziasztok! Mint láthatjátok még új vagyok,ismerkedem veletek. A kérdésem az lenne hogy kigyúladt a chek lámpám, kiolvasták ,katalizátor alacsony teljesítési szintett írt. Azóta mentem pár száz kilómétert kiégettem,megint világít a lámpa. Ki tudom othon a hibalámpát ütni hogy ne világítson hiszen azt tudom hogy mia baja. Köszi a segítséget előre is.
NEM
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szotyi1
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1278 Dátum: 2013. Május 28. - 10:58:50 » |
|
Köszi! NEM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1279 Dátum: 2013. Május 28. - 14:06:09 » |
|
le kéne szedni a katalizátort és megnézni, hogy ép-e benne a kerámia
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
szotyi1
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1280 Dátum: 2013. Május 28. - 20:26:19 » |
|
le kéne szedni a katalizátort és megnézni, hogy ép-e benne a kerámia Helló! Ha leszedem és sérült a kerámia akkor mik a lehetőségek? üdv:szotyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1281 Dátum: 2013. Május 28. - 20:32:44 » |
|
akkor katalizátor csere.....
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
szaot
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star AC HB 2007
|
|
« Hozzászólás #1282 Dátum: 2013. Május 29. - 10:20:21 » |
|
Sziasztok Na én sem úsztam meg a P300 -as hiba kódot, ma voltam szervízben. A tünetek, fullad az autó, lomha, rángat, néha alapjáraton dadog mintha 3 henger menne és persze pech-lámpa. A szaki azt ajánlotta, hogy a szelepeket vegyszeresen tisztítják egy ilyen tisztítás 25000 ft csak pislogtam. Mérgemben vettem egy 125 ml spurit, bele a tankba, rá-tankoltam és 150-el mentem hazáig a pályán, és láss csodát mint a zsebóra. Olvastam, hogy ezt a WEPP adalékot használjátok, egészen pontosan melyiket? Köszönöm előre is a választ. '2033 Intenzív szeleptisztító'-t a szelepekhez a fojtószelepen keresztül, '2036 Benzin befecskendezési rendszer védelem'-t a tankba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szotyi1
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1283 Dátum: 2013. Május 29. - 10:38:13 » |
|
Sziasztok Na én sem úsztam meg a P300 -as hiba kódot, ma voltam szervízben. A tünetek, fullad az autó, lomha, rángat, néha alapjáraton dadog mintha 3 henger menne és persze pech-lámpa. A szaki azt ajánlotta, hogy a szelepeket vegyszeresen tisztítják egy ilyen tisztítás 25000 ft csak pislogtam. Mérgemben vettem egy 125 ml spurit, bele a tankba, rá-tankoltam és 150-el mentem hazáig a pályán, és láss csodát mint a zsebóra. Olvastam, hogy ezt a WEPP adalékot használjátok, egészen pontosan melyiket? Köszönöm előre is a választ. '2033 Intenzív szeleptisztító'-t a szelepekhez a fojtószelepen keresztül, '2036 Benzin befecskendezési rendszer védelem'-t a tankba. Szia! Ezeket hol lehet kapni,és mennyibe kerülnek? Köszi a választ. Üdv:szotyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szaot
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star AC HB 2007
|
|
« Hozzászólás #1284 Dátum: 2013. Május 29. - 11:28:57 » |
|
Szia! Ezeket hol lehet kapni,és mennyibe kerülnek? Köszi a választ.
http://lmgtfy.com/?q=wepp
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1285 Dátum: 2013. Május 29. - 12:38:18 » |
|
Sziasztok Na én sem úsztam meg a P300 -as hiba kódot, ma voltam szervízben. A tünetek, fullad az autó, lomha, rángat, néha alapjáraton dadog mintha 3 henger menne és persze pech-lámpa. A szaki azt ajánlotta, hogy a szelepeket vegyszeresen tisztítják egy ilyen tisztítás 25000 ft csak pislogtam. Mérgemben vettem egy 125 ml spurit, bele a tankba, rá-tankoltam és 150-el mentem hazáig a pályán, és láss csodát mint a zsebóra. Olvastam, hogy ezt a WEPP adalékot használjátok, egészen pontosan melyiket? Köszönöm előre is a választ. '2033 Intenzív szeleptisztító'-t a szelepekhez a fojtószelepen keresztül, '2036 Benzin befecskendezési rendszer védelem'-t a tankba. Szia! Ezeket hol lehet kapni,és mennyibe kerülnek? Köszi a választ. Üdv:szotyi a masszív lerakódás ellen nem ér semmit egyik szer sem!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1286 Dátum: 2013. Június 02. - 07:52:18 » |
|
Mi köze ezeknek a tisztítóknak a katalizátorhoz? A p300-as hibakód egy egész más történet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #1287 Dátum: 2013. Június 02. - 08:18:15 » |
|
Mi köze ezeknek a tisztítóknak a katalizátorhoz? A p300-as hibakód egy egész más történet. Így van. Úgy látom, kissé összekeveredett a topic. A P0300 különböző henger égéskimaradás definicióval bír. A katalizátor hatásfokra utaló egészen más. Összefüggés viszont van, illetve előbb-utóbb lesz a kettő között. Az égéskimaradás tartós fennállása esetén "leharcolja" a katalizátort. Célszerű megkeresni a hiba okát, nem pedig vakon hagyatkozni a hibaüzenetre. Az "csak" iránymutató a további hibakeresést illetően. De erről már annyit, de annyit írtunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1288 Dátum: 2013. Június 03. - 15:21:31 » |
|
Mi köze ezeknek a tisztítóknak a katalizátorhoz? A p300-as hibakód egy egész más történet. Így van. Úgy látom, kissé összekeveredett a topic. A P0300 különböző henger égéskimaradás definicióval bír. A katalizátor hatásfokra utaló egészen más. Összefüggés viszont van, illetve előbb-utóbb lesz a kettő között. Az égéskimaradás tartós fennállása esetén "leharcolja" a katalizátort. Célszerű megkeresni a hiba okát, nem pedig vakon hagyatkozni a hibaüzenetre. Az "csak" iránymutató a további hibakeresést illetően. De erről már annyit, de annyit írtunk. Az én lambda hibám is kinyírhatja a katalizátort? Mondjuk most főleg áll az autó, aztán ha hazajöttem megyek hozzád a szonda miatt (is).
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #1289 Dátum: 2013. Június 03. - 19:03:24 » |
|
Ez a check lámpa téma roppant érdekes. Igy kicsit utána gondolva nem is értem mert pl párom szülei 2007 ben vettek egy null km es 1.4 16v seat cordobát. 90% ban városi rövidtáv plusz 40-50km/h közt már 5.be váltanak. a kocsiban kb 55 ezer km van és sosem volt ilyen kormolodás meg szelep ragadási hiba meg check lámpa pedig az is 16 szelepes. akkor nálunk mért van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|