captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1065 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 15:53:23 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1066 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 16:06:52 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda. Horvátországba menet szlovén benzinnel én is több mint 500km-t tettem meg fél tankkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1067 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 16:33:29 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda. Jó a benzin! Nem ilyen mosogatólé, mint itthon...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1068 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 16:35:38 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda. Jó a benzin! Nem ilyen mosogatólé, mint itthon... Ennyire? Nem hinném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1069 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 16:38:04 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda. Jó a benzin! Nem ilyen mosogatólé, mint itthon... Ennyire? Nem hinném. De. ...és még jobban is húz vele a kocsi, nem csak azért mert elötte autópályát kapott!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1070 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 16:38:48 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda. Jó a benzin! Nem ilyen mosogatólé, mint itthon... Ennyire? Nem hinném. De. ...és még jobban is húz vele a kocsi, nem csak azért mert elötte autópályát kapott! Oké, és a sárga lámpa a pálya után?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1071 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 16:42:42 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda. Jó a benzin! Nem ilyen mosogatólé, mint itthon... Ennyire? Nem hinném. De. ...és még jobban is húz vele a kocsi, nem csak azért mert elötte autópályát kapott! Oké, és a sárga lámpa a pálya után? Elötte nem volt? Ismerős tavaly nyáron Skoda Roomster-rel eljött Pestre Pozsonyból, és az Osztyapenkó után 5 km-re kapott egy sárgát. Itthon bevitték márka szervízbe, kiolvasták, és mondták, hogy hirtelen megváltozott a károsanyag kibocsátása, ezért jelzett sárgát. Persze, mert beért a városi araszolásba. Csak elfelejtett szólni a computerének...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1072 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 16:43:41 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda. Jó a benzin! Nem ilyen mosogatólé, mint itthon... Ennyire? Nem hinném. De. ...és még jobban is húz vele a kocsi, nem csak azért mert elötte autópályát kapott! Oké, és a sárga lámpa a pálya után? Elötte nem volt? Ismerős tavaly nyáron Skoda Roomster-rel eljött Pestre Pozsonyból, és az Osztyapenkó után 5 km-re kapott egy sárgát. Itthon bevitték márka szervízbe, kiolvasták, és mondták, hogy hirtelen megváltozott a károsanyag kibocsátása, ezért jelzett sárgát. Persze, mert beért a városi araszolásba. Csak elfelejtett szólni a computerének... De, tegnap, miután átgázoltam egy kutyán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1073 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 16:45:57 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda. Jó a benzin! Nem ilyen mosogatólé, mint itthon... Ennyire? Nem hinném. De. ...és még jobban is húz vele a kocsi, nem csak azért mert elötte autópályát kapott! Oké, és a sárga lámpa a pálya után? Elötte nem volt? Ismerős tavaly nyáron Skoda Roomster-rel eljött Pestre Pozsonyból, és az Osztyapenkó után 5 km-re kapott egy sárgát. Itthon bevitték márka szervízbe, kiolvasták, és mondták, hogy hirtelen megváltozott a károsanyag kibocsátása, ezért jelzett sárgát. Persze, mert beért a városi araszolásba. Csak elfelejtett szólni a computerének... De, tegnap, miután átgázoltam egy kutyán. Valami érzékelőnek a csatija nem lett oda a kutyusnál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1074 Dátum: 2012. Szeptember 16. - 17:04:42 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda. Jó a benzin! Nem ilyen mosogatólé, mint itthon... Ennyire? Nem hinném. De. ...és még jobban is húz vele a kocsi, nem csak azért mert elötte autópályát kapott! Oké, és a sárga lámpa a pálya után? Elötte nem volt? Ismerős tavaly nyáron Skoda Roomster-rel eljött Pestre Pozsonyból, és az Osztyapenkó után 5 km-re kapott egy sárgát. Itthon bevitték márka szervízbe, kiolvasták, és mondták, hogy hirtelen megváltozott a károsanyag kibocsátása, ezért jelzett sárgát. Persze, mert beért a városi araszolásba. Csak elfelejtett szólni a computerének... De, tegnap, miután átgázoltam egy kutyán. Valami érzékelőnek a csatija nem lett oda a kutyusnál? Yetivel alánéztünk, semmit nem láttunk lógni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1075 Dátum: 2012. Szeptember 17. - 20:56:05 » |
|
Na, ma nekem is lett checklámpám. Elaludt ugyan negyedik indításra, de jó lenne majd hazaérni vele szombaton. Mert nem szereted a kutyákat. Mint beszéltük, szerintem semmi komoly, de ha hazaérsz olvastasd ki. Akkor már ki is értél? Ki. És amikor beértem a városba, jött a sárga, rángatott és fulladt a motor. Negyedik indításra elaludt. Asszem megyek Tomihoz, ha hazajöttem. Fogyasztás: Vörösvár- Drezda 8,5 liter / 100 km, majdnem végig pályán. Drezda - Hamburg, elmentem 540 km-t tankolás óta, és majdnem félig van a tank!!!! Most vagy ennyire jó a német E10, vagy szívat a lambdaszonda. Jó a benzin! Nem ilyen mosogatólé, mint itthon... Ennyire? Nem hinném. De. ...és még jobban is húz vele a kocsi, nem csak azért mert elötte autópályát kapott! Oké, és a sárga lámpa a pálya után? Elötte nem volt? Ismerős tavaly nyáron Skoda Roomster-rel eljött Pestre Pozsonyból, és az Osztyapenkó után 5 km-re kapott egy sárgát. Itthon bevitték márka szervízbe, kiolvasták, és mondták, hogy hirtelen megváltozott a károsanyag kibocsátása, ezért jelzett sárgát. Persze, mert beért a városi araszolásba. Csak elfelejtett szólni a computerének... De, tegnap, miután átgázoltam egy kutyán. Valami érzékelőnek a csatija nem lett oda a kutyusnál? Yetivel alánéztünk, semmit nem láttunk lógni... Mentem ma egy karikát a városban, 30- km. Főleg dugóban. Alacsony fordulaton kissé lomhább a motor, mint volt (lehet, csak képzelem), de nincs checklámpa, se rángatás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1076 Dátum: 2012. Szeptember 19. - 13:43:56 » |
|
Cap! Saccolom: P420! Csabának is mindig így jött be a sárgaság, mint Neked most. Pillanatnyi elmezavar a lambdaszondáknál, és katalizátornál, de esküdni azért nem mernék rá, csak sejtésem ez. De gondot soha sem okozott.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Papy
|
|
« Hozzászólás #1077 Dátum: 2012. Szeptember 19. - 14:24:58 » |
|
Sziasztok! eddig még nem írtam, de én is vettem egy Bluetooth-os hibakereső eszközt. Aki nem kételkedik a működésében, annak szívesen én is kiolvasom! X. kerületben van rá lehetőség! Vagy ahová megbeszéljük:)
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1078 Dátum: 2012. Szeptember 19. - 21:56:35 » |
|
Cap! Saccolom: P420! Csabának is mindig így jött be a sárgaság, mint Neked most. Pillanatnyi elmezavar a lambdaszondáknál, és katalizátornál, de esküdni azért nem mernék rá, csak sejtésem ez. De gondot soha sem okozott.
Szerintem inkább az olajban fürdő 4-es gyertya lesz a gond. Ugyanis dadogott a motor egy darabig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
scheingy
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1079 Dátum: 2012. Szeptember 29. - 21:47:59 » |
|
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy hidegindításkor dadog a motor, nehezen pörög fel (mintha nem menne egy-két henger) és kigyullad a MIL lámpa. A tárolt hibakód: P0300 - Rendszertelen/több hengert érintő égéskimaradást érzékelés. A hiba kitörlés után visszajön. Gyertyacsere segíthet ezen, vagy más a gond? Hasonló hiba volt már valakinek? Ja és annyi, hogy gázos az autó, de ahogy átkapcsol gázra a dadogás megszűnik és pörög a motor. Segítségeteket előre is köszi! Üdv: scheingy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - 22:03:58 írta scheingy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|