kubu87
|
|
« Hozzászólás #810 Dátum: 2011. November 14. - 21:26:06 » |
|
Valami olyasmi, konkrétan egyenetlen gyújtás/járás a baja! A szemrevételezéses vizsgálat során kiderült, hogy a gyújtókábelek áthúznak egymába, a kocsi így "kecske-üzemmódban" megy. Már nem merek vele menni, mert egyrészt tuti nem jó a motornak másrészt nem szeretnék lerobbanni vele. De a mai nap folyamán kap a moci új NGK gyertyákat és új kábeleket! Továbbá most kap új olajat és új szűrőket! Remélhetőleg ezzel 100%-ban orvosolva lesz a probléma! nekem is volt pár éve ilyen gyújtáskimaradásos dolgom, gyertyacsere után minden rendben volt 100ból 1 sajnos tapasztalat A mai napig minden oké volt, viszont megint elkezdett baszakodni valamelyik henger, viszont a check-lámpion nem gyulladt ki, na most ilyenkor what da fuck? Azon kívül, hogy kokszos a szelep... Mennyibe fájhat körülbelül egy komplett szelepsor pucolás dörzsárazással meg minden lófütykössel és munkadíjjal együtt??? Egyáltalán el lehet kerülni a szelepcserét, vagy tök fölösleges görcsölni a kipucoláson?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #811 Dátum: 2011. November 14. - 21:27:17 » |
|
Ma már gondolkodtam rajta, hogy felgyújtom ezt a ****t az út szélén...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
govics
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #812 Dátum: 2011. November 14. - 21:42:10 » |
|
hali. tudom ez nem az a fórum.de lenne pár kérdésem,most szeretnék venni egy lacettit. ha valaki tudna válaszolni a kérdéseimre azt megköszönném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #813 Dátum: 2011. November 14. - 21:47:12 » |
|
hali. tudom ez nem az a fórum.de lenne pár kérdésem,most szeretnék venni egy lacettit. ha valaki tudna válaszolni a kérdéseimre azt megköszönném.
Szia, üdv köztünk. Tedd fel biztos tudunk segíteni, de vagy a törzsasztal topikba vagy ide:http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=95.0
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #814 Dátum: 2011. November 14. - 21:52:03 » |
|
Valami olyasmi, konkrétan egyenetlen gyújtás/járás a baja! A szemrevételezéses vizsgálat során kiderült, hogy a gyújtókábelek áthúznak egymába, a kocsi így "kecske-üzemmódban" megy. Már nem merek vele menni, mert egyrészt tuti nem jó a motornak másrészt nem szeretnék lerobbanni vele. De a mai nap folyamán kap a moci új NGK gyertyákat és új kábeleket! Továbbá most kap új olajat és új szűrőket! Remélhetőleg ezzel 100%-ban orvosolva lesz a probléma! nekem is volt pár éve ilyen gyújtáskimaradásos dolgom, gyertyacsere után minden rendben volt 100ból 1 sajnos tapasztalat A mai napig minden oké volt, viszont megint elkezdett baszakodni valamelyik henger, viszont a check-lámpion nem gyulladt ki, na most ilyenkor what da fuck? Azon kívül, hogy kokszos a szelep... Mennyibe fájhat körülbelül egy komplett szelepsor pucolás dörzsárazással meg minden lófütykössel és munkadíjjal együtt??? Egyáltalán el lehet kerülni a szelepcserét, vagy tök fölösleges görcsölni a kipucoláson? jó esély van rá de előfordulhat,hogy nem 50% mindegyikre,most van 1 anyagom ami talán működik nem csodaszer de eddig úgy néz ki 2 kocsiról nem kell levennem a hengerfejet nekem jobban megérné az de hát az ügyfél az első...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #815 Dátum: 2011. November 14. - 22:22:51 » |
|
Csaba-Tomi-Gidy 18-0-0! Ma így kaptam vissza... Most már feladom, őt küldöm Stoczhoz, vagy Janihoz. Legalább szívjon is miatta.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #816 Dátum: 2011. November 14. - 22:32:38 » |
|
Csaba-Tomi-Gidy 18-0-0! Ma így kaptam vissza... Most már feladom, őt küldöm Stoczhoz, vagy Janihoz. Legalább szívjon is miatta.
Oda kellene adni Csabának egy másik lacsit is, ha azzal is megy a sárgalámpázás akkor jópénzért elhelyezkedhetne egy szervíznél hibacsinálónak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #817 Dátum: 2011. November 15. - 08:08:40 » |
|
a katalizátort leszedetted már átnézni? lehet nektek is egy kis gömb letört és az vergődik, ill. elállja a szellőzést
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #818 Dátum: 2011. November 15. - 15:39:45 » |
|
a katalizátort leszedetted már átnézni? lehet nektek is egy kis gömb letört és az vergődik, ill. elállja a szellőzést Tomy szédszedte, kimérte, minden okés volt, és csak a Csaba az aki elővarázsolja a sárgaságot, másnak még nem jött elő, tehát mégis csak valamit máshogy csinál, mint én, csak nem jövünk rá, hogy mit bűvészkedik, hogy előhozza, szinte mindig. Rejtély.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #819 Dátum: 2011. November 19. - 12:00:16 » |
|
Valami olyasmi, konkrétan egyenetlen gyújtás/járás a baja! A szemrevételezéses vizsgálat során kiderült, hogy a gyújtókábelek áthúznak egymába, a kocsi így "kecske-üzemmódban" megy. Már nem merek vele menni, mert egyrészt tuti nem jó a motornak másrészt nem szeretnék lerobbanni vele. De a mai nap folyamán kap a moci új NGK gyertyákat és új kábeleket! Továbbá most kap új olajat és új szűrőket! Remélhetőleg ezzel 100%-ban orvosolva lesz a probléma! nekem is volt pár éve ilyen gyújtáskimaradásos dolgom, gyertyacsere után minden rendben volt 100ból 1 sajnos tapasztalat A mai napig minden oké volt, viszont megint elkezdett baszakodni valamelyik henger, viszont a check-lámpion nem gyulladt ki, na most ilyenkor what da fuck? Azon kívül, hogy kokszos a szelep... Mennyibe fájhat körülbelül egy komplett szelepsor pucolás dörzsárazással meg minden lófütykössel és munkadíjjal együtt??? Egyáltalán el lehet kerülni a szelepcserét, vagy tök fölösleges görcsölni a kipucoláson? jó esély van rá de előfordulhat,hogy nem 50% mindegyikre,most van 1 anyagom ami talán működik nem csodaszer de eddig úgy néz ki 2 kocsiról nem kell levennem a hengerfejet nekem jobban megérné az de hát az ügyfél az első... Esetleg van esélyünk arra,hogy egyszer megtudjuk annak a csodaszernek a nevét mi is?!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #820 Dátum: 2011. November 19. - 15:40:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #821 Dátum: 2011. November 19. - 16:52:00 » |
|
használtam de drága és már nem olyan mint a legelején volt anno 2005 ben..
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #822 Dátum: 2011. November 20. - 20:56:02 » |
|
Hali!
Hideg indítás után három vadi új gyújtókábel fröccsent szét a motortérben! Csöcslámpák nem gyulladtak ki! Kétségbeejtő...
Nem kell valakinek a kocsim??? Megkímélt és ezen a gyújtás-****akodáson kívül két baja van, hátsó teleszkópokat kéne cserélni és az első féknyergek kicsit lötyögnek, mert kikoptak a furatok és a stiftek! Még bő két hónap műszaki is van a kocsin! Érdeklődni privátban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #823 Dátum: 2011. November 20. - 21:02:19 » |
|
Hali!
Hideg indítás után három vadi új gyújtókábel fröccsent szét a motortérben! Csöcslámpák nem gyulladtak ki! Kétségbeejtő...
Nem kell valakinek a kocsim??? Megkímélt és ezen a gyújtás-****akodáson kívül két baja van, hátsó teleszkópokat kéne cserélni és az első féknyergek kicsit lötyögnek, mert kikoptak a furatok és a stiftek! Még bő két hónap műszaki is van a kocsin! Érdeklődni privátban!
Szétfröccsentek? Azok milyen kábelek lehettek? Ha újjak voltak cserélni nem lehet gariba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #824 Dátum: 2011. November 20. - 23:20:46 » |
|
Hali!
Ez nem az autó hibája hanem a gagyi alkatrészé...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|