Egy olyan javaslatom lenne hogy a főbb témák összefoglalóját nem lehetne kiírni az weblapra, úgy mint a Torpanást...
Pl.: sport/direkt szűrő, egyéb tuning dolgok, EGR, stb...
hogy mire mit ajánl a klub. Egyszerűbb lenne dönteni mint, több száz oldalt végignyálazni és leszűrni belőle a lényeget.
Persze lehet hogy csak nekem nincs időm ennyit olvasgatni
A javaslatot értem, a megvalósítás mikéntje viszont kérdéses számomra. Valóban sok idő visszaolvasni több tíz oldalt, de néha a sorok között elrejtve ott lapul a megoldás.
Tulajdonképpen ez egy fórum, nem használati melléklet, vagy javítási kézikönyv. Éppen ezért az általunk meglépett bütykölések nem hivatalosak, nem bevizsgáltak, nem engedélyezettek. Csupán saját felelősségre elvégzett módosítások. Nem szeretnénk, hogy bárki is ezt követve pórul járjon.
Mindazonáltal egy "összefoglalót" el tudnék képzelni. Olyan topicot, amelyben minden gyakori problémára egy megoldást, tüneti kezelést, javítási variációt leírnánk pár sorban. Ahogy a típushibákat is sorbavettük, miért ne tehetnénk meg mindezt a kiküszöbölésükkel?
(Ha hülyeségeket írtam, tekintsétek tárgytalannak, még nagyon korán van a zűrös éjszakához képest!
)