ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2011. November 10. - 15:43:43 » |
|
Kedves cartársak!
Úgy látom a politika témája elkerülhetetlen, mert időről időre, sőt az utóbbi időben egyre gyakrabban szaladunk bele a fórum szabályzatába ütköző témába. Tehát én úgy gondolom erre is van igény és ha a fórumon megszokott hangnemet tartani tudjuk akár külön topik is létezhetne erre a célra (akit nem érdekel, rá sem kell néznie). Mondjuk NÉZETEK-2.5 címmel. Ha nem működik, a főni törli a topikot és kész, ha viszont műxik akkor itt is hasznos eszmecserékre tehetünk szert. Uff én szóltam!
Attól félek, hogy ez megosztaná a társaságot, és az nem lenne jó. Az életünk tele van a politikával- sajnos, úgysem tudunk változtatni rajta, nem rajtunk múlik a dolog, de sajnos még csak igazán a mi politikusainkon sem teljesen, van felettük is más nemzetközi elvárás, érdek, ne is soroljam az okokat, miért tartunk itt. Szerintem meg a Főni se engedné, és az jó is lenne. Társaságban lökhetjük a nézeteinket, de csak szóban, személyesen, itt ne! Szerintem. Uff! Én is szóltam! Ugye az meg nem kéne, hogy külön legyen Fideszes, KDNP-s, LMP-s, MSZP-s, Jobbikos, meg egyéb szimpatizánsoknak külön- külön talijuk?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 10. - 15:46:14 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2011. November 10. - 16:11:44 » |
|
Kedves cartársak!
Úgy látom a politika témája elkerülhetetlen, mert időről időre, sőt az utóbbi időben egyre gyakrabban szaladunk bele a fórum szabályzatába ütköző témába. Tehát én úgy gondolom erre is van igény és ha a fórumon megszokott hangnemet tartani tudjuk akár külön topik is létezhetne erre a célra (akit nem érdekel, rá sem kell néznie). Mondjuk NÉZETEK-2.5 címmel. Ha nem működik, a főni törli a topikot és kész, ha viszont műxik akkor itt is hasznos eszmecserékre tehetünk szert. Uff én szóltam!
Attól félek, hogy ez megosztaná a társaságot, és az nem lenne jó. Az életünk tele van a politikával- sajnos, úgysem tudunk változtatni rajta, nem rajtunk múlik a dolog, de sajnos még csak igazán a mi politikusainkon sem teljesen, van felettük is más nemzetközi elvárás, érdek, ne is soroljam az okokat, miért tartunk itt. Szerintem meg a Főni se engedné, és az jó is lenne. Társaságban lökhetjük a nézeteinket, de csak szóban, személyesen, itt ne! Szerintem. Uff! Én is szóltam! Ugye az meg nem kéne, hogy külön legyen Fideszes, KDNP-s, LMP-s, MSZP-s, Jobbikos, meg egyéb szimpatizánsoknak külön- külön talijuk? Mint friss hús, és a társ klub vezetőségi tagja, engedjétek meg, hogy álláspontot foglaljak. Mindkét fórum, autós fórum. A hétköznapi problémáknak, természetesen helyet kell adni, de mértékkel. És a politika nem az a tér. Gidy-vel maximálisan egyetértek, nem vezetne jóra, a politikát beengedni. Megosztaná a társaságot, akarva, akaratlan. Rengeteg politikai fórum van a neten, mi oda próbáljuk irányítani tagjainkat. Nekem ez a véleményem. Üdv Yeti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2011. November 10. - 16:22:09 » |
|
Amikor a klubunkat létrehoztuk, megbeszéltük, sem politika, sem vallási dolgokat nem engedünk be. Maradjon is így, szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2011. November 10. - 16:28:33 » |
|
A szabályzat világosan fogalmaz, és azért van, hogy betartsuk eddig működött ennyi!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2011. November 10. - 16:40:07 » |
|
Mindenkinek van álláspontja. Ami itt bennünk közös, az az autónk. Választások előtt felvetődött, hogy teret engedjünk-e a politikának, de az admin és a moderátorok ezt egyhangúan elutasították. Természetesen, mivel téma javaslat érkezett, ismét megvitatjuk a dolgot, de szerintem mindenki tudja az eredményt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2011. November 10. - 17:24:23 » |
|
Kedves cartársak!
Attól félek, hogy ez megosztaná a társaságot, és az nem lenne jó. Az életünk tele van a politikával- sajnos, úgysem tudunk változtatni rajta, nem rajtunk múlik a dolog, de sajnos még csak igazán a mi politikusainkon sem teljesen, van felettük is más nemzetközi elvárás, érdek, ne is soroljam az okokat, miért tartunk itt. Szerintem meg a Főni se engedné, és az jó is lenne. Társaságban lökhetjük a nézeteinket, de csak szóban, személyesen, itt ne! Szerintem. Uff! Én is szóltam! Ugye az meg nem kéne, hogy külön legyen Fideszes, KDNP-s, LMP-s, MSZP-s, Jobbikos, meg egyéb szimpatizánsoknak külön- külön talijuk? Egyetértek,nem kell nekünk politika,meg vallás sem.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2011. November 10. - 17:28:57 » |
|
Kedves cartársak!
Attól félek, hogy ez megosztaná a társaságot, és az nem lenne jó. Az életünk tele van a politikával- sajnos, úgysem tudunk változtatni rajta, nem rajtunk múlik a dolog, de sajnos még csak igazán a mi politikusainkon sem teljesen, van felettük is más nemzetközi elvárás, érdek, ne is soroljam az okokat, miért tartunk itt. Szerintem meg a Főni se engedné, és az jó is lenne. Társaságban lökhetjük a nézeteinket, de csak szóban, személyesen, itt ne! Szerintem. Uff! Én is szóltam! Ugye az meg nem kéne, hogy külön legyen Fideszes, KDNP-s, LMP-s, MSZP-s, Jobbikos, meg egyéb szimpatizánsoknak külön- külön talijuk? Egyetértek,nem kell nekünk politika,meg vallás sem. Politikusok sem kellenek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2011. November 10. - 18:12:50 » |
|
Kedves cartársak!
Attól félek, hogy ez megosztaná a társaságot, és az nem lenne jó. Az életünk tele van a politikával- sajnos, úgysem tudunk változtatni rajta, nem rajtunk múlik a dolog, de sajnos még csak igazán a mi politikusainkon sem teljesen, van felettük is más nemzetközi elvárás, érdek, ne is soroljam az okokat, miért tartunk itt. Szerintem meg a Főni se engedné, és az jó is lenne. Társaságban lökhetjük a nézeteinket, de csak szóban, személyesen, itt ne! Szerintem. Uff! Én is szóltam! Ugye az meg nem kéne, hogy külön legyen Fideszes, KDNP-s, LMP-s, MSZP-s, Jobbikos, meg egyéb szimpatizánsoknak külön- külön talijuk? Egyetértek,nem kell nekünk politika,meg vallás sem. Politikusok sem kellenek. Én sem szeretném ha itt is a politika kerülne előtérbe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2011. November 10. - 18:46:55 » |
|
Úgy érzem, hogy 95LE cartárs, és barátom ötlete nem talált követőre, így azt hiszem ezt a témát le is zárhatjuk. Marad az alapszabály továbbra is érvényben- kötelezően.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2011. November 10. - 21:18:16 » |
|
Ismét megbeszéltük, és ismét döntöttünk. Mindegy, hogy jobb oldali a kormány vagy bal oldali. Az a lényeg, hogy a megfelelő oldalon közlekedjünk a géppel, rendszeresen tartsuk karban, figyeljünk a gumik, fékek, stb. megfelelő állapotára, és a folyadékszintekre. "Kormányos" témákról továbbra is csak a fenti összefüggésben essék szó a fórumon. Politikáról meg csak a szabályzatban. Uff, mi beszéltünk (he, millen fű van ebben a pipában? Ollan jó könnyű lett tőle a fejem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2011. November 11. - 09:54:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
pattila
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2012. Május 13. - 19:10:58 » |
|
Megfontolásra ajánlok egy diesel topicot. Én 2012 Márciusban vásároltam egy 5 ajtós 2.0 diesel, 4 éves Lacsit és szeretném a típustársak véleményét összegyűjtve olvasni. Üdv mindenkinek a klubban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2012. Május 27. - 07:18:22 » |
|
Megfontolásra ajánlok egy diesel topicot. Én 2012 Márciusban vásároltam egy 5 ajtós 2.0 diesel, 4 éves Lacsit és szeretném a típustársak véleményét összegyűjtve olvasni. Üdv mindenkinek a klubban!
Téma létrehozva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Május 27. - 07:21:19 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2013. Március 29. - 11:46:27 » |
|
Kérem az autóhitel topikot létrehozni. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2013. Március 31. - 13:49:22 » |
|
Beszéltünk róla a moderátorokkal, de még nem jutottunk döntésre.
Miért érzed, hogy szükség lenne rá?
A mi ellenérzéseink: - nem sok Lacettist érint már a dolog, így vélhetőleg túl nagy igény sem lenne rá - ami ennél sokkal fontosabb, hogy esélyes egy politikai köpőcsésze kialakulása. Ez pedig ellenkezik a véleményünkkel és a szabályzatunkkal.
Szóval várjuk az érveidet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|